Re: ♥ Güneşi Beklerken - В очакване на слънцето ♥ Тема 2

• 38 452
  • 734
  •   1
Отговори
# 705
Аз не съм влюбена   Naughty   Mr. Green иначе момчето е готино,мислех си,че е по-малък,а той само с две години по-малък от мен  Grinning

# 706
Аз не съм влюбена   Naughty   Mr. Green иначе момчето е готино,мислех си,че е по-малък,а той само с две години по-малък от мен  Grinning
А така виж как се разбира кой е честен спрямо родата  Whistling
Само така Вани  Mr. Green Heart Eyes
Много влюбчиви се оказахте нещо  Crossing Arms

# 707
Ди,твой си е сладура Wink аз чуждо не пипам,е по едно око само може да хвърля,но толкова  Laughing

# 708
Аз само му се радвам отдалече  Mr. Green

# 709
# 710
# 711
Клюка:Хора които имат зъб на Керем от училището за отмъщение проучват слабите му места.
Ще го пребият и наръгат с нож и ще го оставят пред дома на Зейнеп тя ще го намери в ръката му са сложили бележка на която пишело следното:Край с теб ! Shocked

# 712
Клюка:Хора които имат зъб на Керем от училището за отмъщение проучват слабите му места.
Ще го пребият и наръгат с нож и ще го оставят пред дома на Зейнеп тя ще го намери в ръката му са сложили бележка на която пишело следното:Край с теб ! Shocked

Баси клюката  ooooh! само го измъчват момчето  ooooh!

# 713
Искам да го оставят на спокойствие и да е щастлив ...Зейнеп да му се довери отново  Peace

# 714

Баси клюката  ooooh! само го измъчват момчето  ooooh!
Направо  ме хвърлиха в мисли нощно време но от тях всичко чакам  ooooh!той сериал трябваше да го кръстят Очаквай неочакваното  Peace Mr. Green

# 715
# 716

Баси клюката  ooooh! само го измъчват момчето  ooooh!
Направо  ме хвърлиха в мисли нощно време но от тях всичко чакам  ooooh!той сериал трябваше да го кръстят Очаквай неочакваното  Peace Mr. Green
направо объркали са името  ooooh! дадоха му само няква целувка и айде стига му толкова  ooooh! очаквам утрешната серия  Peace Тоя Баръш баси приятеля дет е  ooooh!

# 717

Баси клюката  ooooh! само го измъчват момчето  ooooh!
Направо  ме хвърлиха в мисли нощно време но от тях всичко чакам  ooooh!той сериал трябваше да го кръстят Очаквай неочакваното  Peace Mr. Green
направо объркали са името  ooooh! дадоха му само няква целувка и айде стига му толкова  ooooh! очаквам утрешната серия  Peace Тоя Баръш баси приятеля дет е  ooooh!
Съгласна съм с теб миличка напълно !
Баръш още отначалото не ми хареса така че няма да се очудя да се изпобият за Зейнеп по нататък

# 718
# 719
зейкер форевър  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт