В този Форум, научих, че ...

• 157 520
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 75
Че тук всички сме всезнаещи и всеможещи  Mr. Green

# 76
Тези с невъзпитаните и агресивни деца, правещите грешки родители, бедните, необразованите, без спестявания, с ниски заплати не пишат в бг-мамма.

# 77
  • Варна
Че съм просто невъзможна.

# 78
От този форум научих, че тук всички работят в офиси. Сериозно.
Хиляди пъти съм чела  "днес в офиса еди какво  си, от нас до офиса ми се случи еди какво си, в офиса ходя облечена еди как си" и пр.
Никой няма който да е продавачка на банички или закуски, примерно . Нито на смени шивачка или просто продавачка в магазин.
 Peace

# 79
От този форум научих, че тук всички работят в офиси. Сериозно.

Аз това го знам от хороскопите по телевизията.  Grinning А и от Космополитън.

# 80
REAL_WOMAN, ти голяма всезнайка се оказа.  Laughing

# 81
Ами логично, имат си работа, която не е на компютър и си я вършат. Не се чудят какво да правят в офиса*.  Mr. Green  А ако имат интернет у дома, надали ще седнат да го ползват точно за активно списване в бг-мама.

*Моля ви, сега не скачайте възмутено да ми обяснявате колко е натоварено във вашия офис. Има много такива, сигурно дори - преобладаващо такива офиси, но натоварените не се разписват на всяка трета форумска тема.

Но продавачки в магазин има, пишат за професиите си, когато се появят теми "Да наплюем продавачките".

# 82
Аз пък се замислих доколко качествено си вършат работата списвайки във форума? Независимо дали са в офис или зад щанда? От вторите по презумция няма.

# 83
Също научих, че дори да си последствена към грозничка, като си пуснеш снимката тук, всички те заливат с комплименти от рода на "Много си  чаровна Peace."   Laughing

# 84
 Но Анджелина за сметка на това е грозна и има налудничав поглед.

# 85
- Като майка на две момчета: Трябва да им осигуря собствен дом, автомобил, вила до морския бряг, солидна банкова сметка.Когато се оженят -  да забравя, че съм имала деца и възможно в най-кратък срок да взема да се гътна, за да не преча на младите...

# 86
Аз съм продавачка  Mr. Green ама му се вика касиер вече , в голяма верига магазини работя няма да казвам коя , че ще звучи като реклама  Mr. Green

# 87
Но Анджелина за сметка на това е грозна и има налудничав поглед.
Абсолютно. А ВС моделите са кривокраки и имат дефекти я на ушната мида, я другаде. Mr. Green

# 88
Също научих, че дори да си последствена към грозничка, като си пуснеш снимката тук, всички те заливат с комплименти от рода на "Много си  чаровна Peace."   Laughing

Извинявай, може да съм си направо грозна на моменти, но
никога посредствена:)

# 89
Е, виж че съм написала последствена , моля те Grinning

Общи условия

Активация на акаунт