В този Форум, научих, че ...

• 152 846
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 2 400
И коя била тази тема, дето я откраднал Дилов?
Светочка, едва ли е развявал твоя леопардов сутиен...  Crazy

# 2 401
  • Ямбол
Научих, че Шантала си е сменила ника отново, но защо, все още не съм научила.

Лиляна.. Simple Smile
 Пише го в последното изречение на поста ми, още от преди три месеца  Wink
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=771011.msg27702434#msg27702434
Така ми се струва по-добре от Шантал, което го асоциирам с друга дума.

# 2 402
Така ми се струва по-добре от Шантал, което го асоциирам с друга дума.

Шантал е разпространено име, с какво го асоциираш?

# 2 403
Шантал? Ти ли си?  Shocked Едвам те познах! Но няма коя да е друга с леопардов сутиен.
Аз съм, Янтричка, дори  плитката в ляво дето виждаш си е моята.
Скрит текст:
...а  и паролата си смених, да не ми пишат от профила десетина приятелки.  Blush

# 2 404
  • София
Разбрах, че Акаша много ми помогна   bouquet

# 2 405
  • в морето до колене
Особено се зарадвах днес, когато от бг-мамма научавам, че за да не казваш "добър ден" има две основни причини - или не си имал повод да прихванеш положително чужбинско влияние, или си увреден от социализма.  ooooh!

# 2 406
  • вятър в маслините, вятър над хребета
 hahaha hahaha hahaha
Мяч, сподели безценния си източник на мъдрост, моля Praynig

# 2 407
  • София
преди малко четох много интересна тема за средното образование в Германия. Вярно, че в един момент се изпокараха здраво съфорумките, но може би дори заради това се изказаха много сериозни неща относно бъдещето на децата, които са в образователната система.
Бях изумена, че толкова кофти се гледа на това, че "разсъждават като българи", а разсъжденията като българи бяха, че част от участниците искат децата им да влязат в най-висоото ниво на средното образование, за да има шансове за университет, и че не им харесва това, че децата от съвсем рано се профилират. Лично аз съм изумена от това как може системата на училището така да се бърка, и то не само да се бърка, а направо да има решаващата дума накъде и как да бъде разпределено детето по коловозите. Ще тръгне учителката да ми обяснява, че детето щяло да се стресира от учене, и затова дай да го лашна в неперспективната бачкаторска посока! Чудничко - дете-на-емигранти-с-най-ниското-бачкаторско-образование! Дете на 10 ще го профилираш, защото се виждало колко може! Ужас!  Трябвало някой да реди и стоките по магазините, да бели картофи и дрън-дрън, и как сами някоя щели да си пратят децата в такива училища! Ще ми се да ги видя след десет години, когато дойде ред децата им да са на този кръстопът! Да, трябва да има и такива хора, но защо това да са точно нашите деца?
Та, колкото и да е смотана нашенската система, поне дава наистина съвсем законен равен шанс на децата да завършат гимназия. Който не иска да учи винаги може да се откаже.

# 2 408
В този форум научих:
1. Дори да ми се развали лака, трябва непременно да се обърна към специалист!  Grinning
2. Всяка неволна грешка е повод за сензационен скандал.
3. Научих, че съм трол.
4... че съм с психични проблеми.
5.... че съм поставено лице.  Laughing
6. Хората са по- склонни да споделят с непознати, отколкото с познати.
7. Хората във форумите са склонни да представят себе си в такава светлина, в каквато си мечтаят хората в обкръжението им да ги виждат.
8. Всичко в крайна сметка опира до това, кой колко е грамотен, способен и интелигентен.
9. Хората биха ти помогнали, само тогава, когато виждат нещо познато от себе си в теб ...
или в най- добрия случай са добри по душа, иначе пак стигаме до точка 2 и 8.
10. Не трябва да вярваш на собствените си възприятия и усещания, а на това което ти казват по- "мъдрите" тук.
11. Не показвай слабост, иначе ще бъдеш изяден от глутницата.   Grinning
12. Научих страхотни неща, получих полезни съвети,  които ми помагат в ежедневието.
13. И на последно място научих, че както в живота, така и тук никога не можеш да угодиш на всички.   bouquet

# 2 409
  • Талант на 2012,2013 г.
Тук научих, че:

1 Има останали много състрадателни хора, но успоредно с тях вървят и други.

2 Никога да не разкривам своята същност докрай, защото от това яко се пати. Mr. Green

3 Тук всички сме идеални.

4 Ако все още не си проходил в определена област в началото опитите за изяждане са големи.

5 Много полезни неща.

# 2 410
- че не си член на форума ако не те оглозгат като за "Добре дошъл".
/ впоследствие и за "добър ден" и "лека нощ"  fight /

- че толкова многолюден форум неименуемо създава за условия за "глудници" между потребителите

- че искайки съвет или мнение по-скоро срещаш някой, който се опитва да ти втълпи решения. Неговите си.

- че има значение дали след дадено мнение ще уточниш, че това е твоя мироглед и никой не е ангажиран с него.

- че никой няма да прочете, че не е ангажиран с него и ще те убеждава,че  "мно'о си тъп, Сашее..."

- че има хора, които злоупотребяват с добрината и съпричастността на потребителите, измисляйки уникални истории за развод и домашно насилие, триъгълници и осмоъгълници / бермудски или любовни /, докато измежду нас има реални жертви, които не дръзват да потърсят помощ

- за себе си като дете с разделени родители, и отгледано от майка си никога не трябва да забравям, че все още наистина има семейства, в които мама и тати се обичат, мама е щастлива, а тати е всеотдаен и грижещ се, и че никой освен аз самата не може да ме лиши от правото да имам и аз такова един ден

- че в крайна сметка от теб зависи как и какво да получиш и дадеш от и на въпросния форум Simple Smile

# 2 411
  • Бургас
Научих,че има старшинство като в казармата.
Че цари повсеместна параноя,и няма как човек да е добър.Прави се и невъзможното да се предизвика и опровергае.

# 2 412
  • Другата България
 hahaha И повдигна тема от преди 4 години, за да споделиш това твое прозрение?
Нали намери Мамасита, не ти ли харесва да я четеш, или от нея се зарази с философски размисли и страсти? Crazy

# 2 413
  • Бургас
Пиша си аз тука,и ми е кеф....какво като са минали 4 години!??Ако трябва и 14 ще минат,и щом ми харесва.
Ах,да...най хубавото е,че намерих когото ми трябваше.
Примирете се бе хора!Всички харесват Мамасита Kissing Heart Heart

Общи условия

Активация на акаунт