"Приятно ми е да те видя тук"

• 8 601
  • 74
  •   1
Отговори
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Пролетта дойде, всички сме бели и добри- я да изчеткаме самочувствието на съфорумците Grinning.
Кое е виртуалното другарче, което ви е приятно да засичате из форума? Чии мнения четете с интерес? От кого сте научили нещо ново, нещо полезно, нещо интересно? Кой ви прави впечатление с богат речник, с въображение, с хумор, с ерудиция?

С имена, моля, без абстракции и идеални събирателни образи   bouquet

# 1
 Joy 101 прочитания, нито едно мнение...
Джой, номинациите са далеч, иде пролет, слънце грее, всички са бели и добри, къде и ти сега с тая тема  Joy

Ако не ми беше приятно да виждам повечето хора тук, просто нямаше да влизам. Ако започна да изреждам симпатичните и уважавани от мен съфорумки, може да пропусна някоя, а не искам.
Но теб те харесвам Hug

# 2
Приятно ми е да те видя тебе, Джой. Винаги ми е.
Приятно ми е - Богиня! - също. Ази, макар, че тя рядко пише вече. Има разбира се и доста други, ще допълвам, че сега правя торта  Simple Smile
А , за тези които не знаят, виждате, вече съм си с името Simple Smile

# 3
Отскоро съм във форума, но ми е приятно да "общувам" със съфорумките.
По-скоро не ми е приятно да чета как някои постоянно търсят причина да се заядат, но какво да се прави шарен свят!  Laughing

# 4
  • София
Ужасно ми е трудно да се огранича с определени имена, а и във всеки подфорум чета с кеф различни потребители, но тези в клюкарника, които ми изникват в съзнанието на първо четене, са: Как' Сийка, НиноТино, Птичия грип, Трещерица, Янтра, Куркума, Лабрадор, Бижу, Лиляна... ох, още много мога да изброявам  Crazy

# 5
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
joy_rHug-ки.
Обичам поради различни причини да чета постовете на:
Бижу - много мъдрост намирам в думите й, а и забава и сила.
МарИ(не знам как да напиша името с ударение) - много, много ... ефирен, но и силен; нежен Човек.
Лиляна- "остра", но ... в повечето случаи права.

# 6
Пънки  Peace е моята любимка
кратка , духовита и сърдечна

# 7
Има доста съфорумки, които чета с интерес и дори научавам нови неща от тях. Което винаги е добре дошло.

Харесвам BirdsFlu, Лиляна, Приятно ми е-Богиня, Не се сърди човече, Касита.
Джой, и теб те харесвам. Simple Smile Със сигурност има и други, но не се сещам в момента.

# 8
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Симпатиите са взаимни, мили дами Hug
Към вашите имена и вече споменатата Богиня добавям:
Crazy Chick- страхотно харесвам стила и
Nickkie- и стила, и личността зад него
Как'Сийка- неповторима е
Негативна- никак не е негативна Grinning
Flip-Flop Фantasy- забавна, много забавна
Miss July- любима съфорумка в Звездни компромати
Дона- много е остра, но е факт- запомня се и ми е интересно да я чета
Елица- особено обичам да я засичам в музикалната тема Party
Янечек- и тя е остра, често и прекалено груба, но пък ми се е  случвало да се заливам от смях на нейни постове
същото се отнася и за Шанел

Следваща група са любимите ми потребителки от кино-подфорума, някои защото са ходеща филмова енциклопедия, други заради непогрешимия вкус (под непогрешим естествено разбирам близък до моя Mr. Green)- Lulumba, Мячик, Geia, Криста, Cveti, ТинаХрис, Ема, Злата с метлата, mu-ry, Киора

В литературния подфорум ми е приятно да чета Скарамуш, Анджелина.бгк и Лиляна

Леле, колко дълго стана, а имам още много да допълвам Blush

# 9
Как' Сийка, Agnesana, pina, ЗАНДАЛИ, the Дорис  Hug

# 10
Обичам да чета спокойни, умерени хора. Когато са и в настроение е супер.  Grinning Кака Сийка ми е любимка от първия ми ден във форума. Харесвам много и Нино Тино, Инфантилна, Пасинет и много други. Пънки е много сладка, но е малко еко терорист. Винаги се радвам да видя някоя стара пушка" - например Вълчо.
А ако веднъж на година мерна Клонка си е истински празник!  Hug

# 11
  • Западен парк
Най-много от всички харесвам Касита. Не по-малко приятни са ми и Делфина, Андариел, Лиляна, Птичи грип, НиноТино, Джуди (не съм я чела скоро) и още пет-шест от Клюкарника. А Кака Сийка, Трещерица и Тайна са ми като гласът на съвестта - колчем някоя се захласне по някоя крайност и те нежно я дъпват за краката. Лабрадор, Соте, Аржент и Куркума ми носят спокойствието на мъжкият начин на възприемане.

Преди години много харесвах една потребителка, която изчезна - Г-жа Мафани. Много духовита и забавна. Сега нещо подобно ми е Дона.

Сигурна съм, че пропускам някой, но никога не е късно да се допълня.

# 12
Как'Сийка е неповторима. Съжалявам, че не я познавам лично.
Елица и Мис Джули също ми допадат. Не мога да не спомена бандата на "ужасните" от подфорум Кино и телевизия. Както и мързеливите красавици от КМ.
И разбира се Шанел. Жалко, че рядко пише във форума.

# 13
  • София
Джой, теб ми е приятно да те срещам.
Как'Сийка от началото, та до ден днешен ми е приятно да чета.
Обикновено съм на едно мнение с Янтра, Касита и Тайс. Докато вляза в тема и те са написали каквото мисля.
На Крейзи чик стила и на мен ми харесва.
г-жа Монк, вкуса ти през годините хич не ти се е променил  Mr. Green

# 14
Обичам да чета Лоана.

Общи условия

Активация на акаунт