"Приятно ми е да те видя тук"

• 8 602
  • 74
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Лиляна, аз те разбрах. Grinning
Интересно ми е друго. Ако от утре, някой твой симпатичен потребител, реши да сменя аватарите, ще го низвергнеш ли?

Има ли тема напоследък, да си кажем кой не ни е бил приятен?
Понеже водя диалог с Лиляна-нямам предвид нея. Sunglasses Но ми е чудно как може да се харесват някои на някои. Grinning

# 61
  • София
Стейси, преди имаше май такава, виж с търсачката  Peace Ако не я намериш, винаги можеш да отвориш нова. В два поредни поста отбелязваш, че се чудиш как някои може да харесват някои други. А това уж е позитивна, готина тема..без оплюване. Една от малкото такива в клю-то  Wink

И да се допълня: Дона  Heart Eyes
Хаплива, интересна, нестандартна. Така си я представям.

# 62
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Можеш да пуснеш, Стейси. Сигурно ще е вървежна Laughing.

# 63
  • Варна
Можеш да пуснеш, Стейси. Сигурно ще е вървежна Laughing.
Едва ли. Хората повече се притесняват от такива теми.
Но пуснах. Peace

# 64
Интересни за четене са ми и харесвам : Аззи, Чек Плийз, Янечек, НЧС, Богинята, Лиляна, Елица, Касита,
Трещерица, Таис и Джой. Има и други, по - малко са тези, които не харесвам Simple Smile

# 65
  • София
Не ми се изброява, затова ще покажа само фаворита ми : Касита

# 66
  • София
На мен предимно ми е приятно да виждам почти всички. Дори на Мамасита или Трещерица ми се случва да се зарадвам, казвам си "Ей, идеално, сега ще стане кютек" Sunglasses

Благодаря на споменалите ме, аз съм си за харесване през повечето време. Flutter
И чувствата са взаимни естествено.

# 67
  • Велико Търново
Приятно ми е да чета доста потребителки и се опасявам, че при изброяването ще пропусна някоя Wink - напр. Таис, Джой, Лиляна, Касита, НиноТино, Елица, poohito , Андариел, Judy, Тонкабонка, Мис Джули.... доста момичета от гримовата тема, както и от "Мързеливи красавици" Hug

# 68
  • Kопенхаген
Мадам, ако ти липсва звукът сссс, намини в съседната тема за количките и статуса  Wink  Hug

Таис, съскането не ми е привично състояние  Grinning Това е чест на недоклатените лелки във форума, които намират покой само като ръмжат срещу някой. А количките са ми отдавна минал период  Grinning
Ей на виж ме постоянно съм ухилена  Grinning

joy_r,  purko момичета  Hug

purko,
Скрит текст:
ще ходиш ли на концерта на общите ни любимци през май?

# 69
  • в рока
Мадам, Hug

Скрит текст:
Да,живот и здраве.Нямам търпение.Ще ходим с една приятелка.Ти?

# 70
Да се включа тук пак, че искам позитивното да не поддаде на негативното Wink
Почти винаги имам единомислие с  tonkabonka, като изключим аспирациите й към Дженифър Лопес Grinning

# 71
  • София
Мадам, знам  Simple Smile Една от малкото си тук, която не изпада в смешна дребнавост и злобица. Винаги те чета с интерес   bouquet

Jacklin: весела, бъбрива, понякога имам чувството, че пишеш на един дъх  Simple Smile
Помня и твоята снимка, която пусна  Heart Eyes

# 72
  • Kопенхаген
purko  Hug
Скрит текст:
за съжаление няма да мога да се прибера за да ги видя на Бг сцена

Tаис, благодаря ти за милите думи  Hug Напоследък съм изпаднала във форумна апатия и не се изявявам подобаващо, за огромна радост на някои колежки тук  Grinning

# 73
  • София
Аз бих се радвала да пишеш по-често   bouquet

Приятно ми е да срещам Ирис из темите. Не винаги съм съгласна с нея, но прагматичната и мисъл, спокойствието и добрият и тон често ме свалят на земята  Simple Smile

# 74
  • До хладилника, който обичам
"Ей, идеално, сега ще стане кютек" Sunglasses
Имам някои никове, които харесвам и като ги видя, влизам в темата с известно опасение: сега дали ще въздъхна с облекчение, че пак сме на едно мнение, или ще си дърпаме сутиените Mr. Green Това не ми пречи да ги харесвам, обаче Simple Smile имам и такива, с които почти никога не сме на едно мнение, но пак ги харесвам, заради умение да обосноват позиция, да я защитят, даже и да не са прави Laughing
Приятно ми е да видя и много от по-старите никове, дори и само защото скоро не са писали (или пишат там, където не съм чела).

Общи условия

Активация на акаунт