"Приятно ми е да те видя тук"

• 8 603
  • 74
  •   1
Отговори
# 45
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Така е. Аз може да съм от тези, които постоянно си въртят аватарите, но по едно време тук беше настанала невероятна кичария. Помня и оплаквания как нямало достатъчно картинки- ами то всеки ден да сменяш розовките китки с нови розовки китки, няма как да не свършат Joy.
Сега някак тук поне улегнаха и се изчистиха нещата. По-красиво е.
(свърши ми се куртоазията, вече карам директно през просото Whistling)

# 46
  • Талант на 2012,2013 г.
Приятно ми е да виждам толкова много хора тук. Единици са тези, които наистина не че не бих могла да чета, но просто не съвпадат вижданията ни, а не искам да влизам в спор. Много рядко си го позволявам.

# 47
  • София
Мм, хубава тема  Heart Eyes

Харесвам теб, Джой. Една от култовите реплики в кучешката тема беше твоя, разсмя ме до сълзи. Плюс това, днес разбрах, че си фен на Алис..и ме спечели до гроб  Hug

Харесвам Октопод с рокля, много. Струва ми се елегантно-нехайна, умна, но без да е надменна.
Страшно ми допадат Бу, Параход, Джералдин, Ла Сомбра, Куркума, Вълкът, Check Please, Бисквитка, Пънки, Естел. Със сигурност изпускам някого.

Тъй като основно пиша в гръцката тема, се чувствам много близка с почти всички момичета там.
Още ме е яд, че не успях да отида на срещата ни тази есен.

С Касита имам love and hate relationship  Wink Ту ме кефи максимално, и мога да се подпиша под всяка нейна дума, ту ме вбесява с някоя глупост. Тя е..ами уникална. Една от малкото съфорумки, с които бих се запознала с огромно удоволствие. Па макар и с риск да се хванем за косите  Mr. Green

# 48
Таис, как е котето, оцелявате  ли  Hug Laughing

# 49
  • София
Кротна се  Simple Smile От време на време пак подивява и пуска някой нокът, но като цяло стана доста по-мек. Много се привърза към дребната, само по нея ходи, плаче до външната врата сутрин когато я изпратим на детска градина. На обяд когато я доведа скача по нея, ближе я. Като куче е  Crazy

# 50
Ееее, много се радвам за разбойника. Дано остане така любвеобилен, че котешкият тероризъм си е сериозен стрес. Онзи ден четох за американско семейство, което се заключило в едната стая, понеже котката пощуряла, нахапала бебето и те буквално били барикадирани, докато се озапти мустакатият.

Сега щели да го водят на терапия Laughing

И за да не е чист спам, удобен момент да се присъединя към симпатиите към Таис  bouquet

# 51
  • Galaxy 13197853088
Приятни личности бол ...
толкова са много.
Май ще пропусна
ако изброявам, а дори един
пропуснат ник е невежлива постъпка.

# 52
Всички ви обичам и ме е драго да ви срещам тук. Няма да изреждам особено старателно, защото ще пропусна някого, но не мога да не се отчета с- двете Я-та- Янтра и Янечек, които едно време бърках, класическата Сия, перманентната с опити за провокиране Трещерица, здрвомислещата иначе с "болен" ник Птичи грип, многословната, но приятна за четене Judy, наивните и много милинки Пурко, Real woman, Естел, Julia 21, безкрайно възпитаната, интелигентна и красива Белинда, нежната, чувствителна и ефирна NinoTino, много позитивната и приятна Джералдин.
Жената в огледалото-Таис. С нея сме в особена връзка.  Heart Eyes Така да се каже чета и се чудя, кой пише от мое име. Аз не желая да й скубя косите. Ще ми се да й намачкам сивото коте.

А,да и напоследък пия Бейлис.

Прав си, Лабрадоре, но време е да се изчеткаме, нали? Пролет е, нужни са ни положителни чувства.

# 53
  • София
Джулия, чувствата са взаимни   bouquet
Съчувствам им на тези хорица..и ние го бяхме закъсали, криехме се като партизани по стаите.

Каси, и в този пост обличаш мои представи в твои думи. Всяко едно описание на хората, които споменаваш, е точно. Дори НиноТино, с която често споря из разни теми, винаги я свързвам с нещо ефирно и нежно.
А котаракът вече е мачкаем, така че, заповядай  Hug

# 54
  • Kопенхаген
Мине се не мине време и пак наизкарате четките и баданарките  Grinning

# 55
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Е, толкова ли е лошо малко разнообнразие сред съскането Laughing?
Таис, симпатията е взаимна Hug

# 56
  • в рока
Каси,много мило изказване.Симпатиите ,знаеш,са взаимни.

Харесвам и Помпандур

# 57
  • София
Мадам, ако ти липсва звукът сссс, намини в съседната тема за количките и статуса  Wink  Hug

# 58
  • Варна
.... То тук аватаренето се поизпарѝ!
....
Супер е така. Виж предната страница - не е ли приятно да видиш познати аватари, които не са сменяни скоро.
Толкова ли е важна картинката? Grinning
Не са ли по-важни писанията?

Да добавя към симпатичните ми и Андариел. Grinning Сигурна съм, че и още има, но като ги срещна, тогава се сещам.

п.п. някои от вашите най, на мен не са ми най-приятни. Но така е и в живота. Grinning

Последна редакция: пн, 17 мар 2014, 21:40 от Стейси Грей

# 59
  • Ямбол
.... То тук аватаренето се поизпарѝ!
....
Супер е така. Виж предната страница - не е ли приятно да видиш познати аватари, които не са сменяни скоро.
Толкова ли е важна картинката? Grinning
Не са ли по-важни писанията?
....
Друга ми беше мисълта.
Точно тези, които са приятни, поне на мен, рядко си сменят аватарите и като погледнеш в една тема с набързо с общ поглед, отсъствието на вече станалата банална и противна подредба на картинки, ми е много приятно. Значи в тази тема има какво и с кого да си кажа. И оставам, за да попиша в нея. Докато като отворех преди тема, и като ги видя ония шарении подредени по един и същ начин, че и на една и съща тематика, направо ми беше станало чак гнусно и отблъскващо. Хубаво е до едно време, после става натрапващо и изтъркано.
А като започнат и да хленчат заради такива елементарни неща...
Няма да продължавам, че сменям темата.

Общи условия

Активация на акаунт