"Приятно ми е да те видя тук"

• 8 604
  • 74
  •   1
Отговори
# 30
Има провокация и провокация. Агресивната такава, съпроводена с нелепи доводи, за мен си е чиста проба парвенющина, но за това и сме различни  Simple Smile Макар Мамасита да ми е трудно четивна, когато бъде по-малко обстоятелствена Wink има постове, с които съм съгласна, но признавам си и аз рядко я дочитам Blush

# 31
  • София
Всички,които имат чувство за хумор,от интелигентния вид,обаче,ги чета с удоволствие
Такива са Как'Сийка,Трещи и Бианка..
Чета с удоволствие тези,които имам какво да науча-Анди,НСЧ, и Sourcherry

Има и една порода кухи ментори(дето им викам),философстват на едро,просто защото им напира от вътре да поучават хората,без изобщо да разбират,че самите те имат нужда от летяща чиния и да се приземят успешно в света на нормалните хора.

# 32
  • на североизток от Рая
 Здравейте!

Тази тема много ми харесва. И много хора ще разберат кой ги харесва тях.  Simple Smile Обикновено пишещите в една тема стават като семейство. Аз пиша в 2-3 такива теми и харесвам момичетата, с които общувам. С някои станахме повече от виртуални съфорумки и са ми много скъпи. Имам и  лични запознанства, нищо че не сме в един град.
 Трудно ми е да напиша няколко имена...Много от споменатите от вас съфорумки харесвам и аз.
 И като се замисля, май няма такава персона, която да не харесвам и да не искам да я чета.

joy_r , имаш страхотни идеи. Темата е много позитивна.  Hug

# 33
  • в рока
Аз не участвам в никакви по-специални теми.Харесва ми да си стоя в Клюкарника. Затова познавам форумците ,които пишат тук.

# 34
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Нели, Hug

От своя опит в участието в специални теми мога да кажа, че супер често те се разкапват и от тях се пораждат както трайни приятелства, така и трайни омрази (често дори и не само виртуални).

# 35
  • на североизток от Рая
Нели, Hug

От своя опит в участието в специални теми мога да кажа, че супер често те се разкапват и от тях се пораждат както трайни приятелства, така и трайни омрази (често дори и не само виртуални).

Дано това да не ми се случва.  Praynig Ако усетя нещо такова, ще се оттегля навреме, без да драматизирам.

Обаче си права. Все пак като общуват жени, и то повече от две.... Crazy Все едно е като работа в женски колектив, терариум.

# 36
От своя опит в участието в специални теми...

Аз затова не обичам да участвам в такива теми. Надничам в отчетната за набора на сина ми, в няколко за любими жанрове книги, подсещам се за някои филм или сериал, понякога ровя и в отчетната на квартала, в който живея, и т.н. Но не пиша. Не ми харесват този тип затворени общества, намирам отношенията вътре за превзети и не особено искрени.
Но това си е мое мнение, аз съм си единак и предпочитам да запазвам една здравословна дистанция и при най-дружелюбните отношения.

# 37
Много ми е приятно да чета Фея Кръстница и azaf. Последната не съм я засичала скоро обаче.

neli mar4, ти също си ми много симпатична. Много ми е приятно да чета мненията ти за книгите, които си прочела. Това ме кара да търся въпросните заглавия. Simple Smile

# 38
Така се разстроих, че никой не ме споменава. Cry  Имам малка надежда, че съм в кюпа с неизброените много.

Никога няма да забравя как ми помогна в темата за храните  Wink

Hug

# 39
  Laughing NinoTino  Hug

# 40
  • Варна
Коткарки и симпатични ми аватарки няма да посочвам! Hug То тук аватаренето се поизпарѝ!

Винаги ми е приятно да попадна на Бианка, Джой, Чек Плийз, Богинята...и още има! Flutter

# 41
Приятно ми е да ви виждам, няма да изброявам много, че ме мързи, но към вече споменатите, добавям и някои, които рядко срещам, като Barbabeau например. И belinda ми е приятна, но нямаше да се сетя за нея ако не се беше разписала в темата. Параход.  Много рядко някой ми е неприятен, обикновено е от типажа, който се сдобива скоропостижно с бан.

# 42
  • София
Sourcherry ми е номер 1.
Slavka70 и Julia_21 - много позитивни и приятни.

Има и други приятни, разбира се.

Липсва ми cool_witch. Макар агресивна на пръв поглед, тя беше безценен съветник и помощник. Безценна!

# 43
  • в рока
И  аз Славка 70 много я харесвам Heart Eyes

# 44
  • Ямбол
.... То тук аватаренето се поизпарѝ!
....
Супер е така. Виж предната страница - не е ли приятно да видиш познати аватари, които не са сменяни скоро.

И да, забравих някои естествено и ако започна да допълвам, ще пропусна други, но ще пробвам допълването - Янтра, Касита, НиноТино, Естел, Буб, Нели и още още, но не ги помня всички.

Последна редакция: нд, 16 мар 2014, 21:46 от Лилянa

Общи условия

Активация на акаунт