"Приятно ми е да те видя тук"

• 8 613
  • 74
  •   1
Отговори
# 15
  • в рока
 Харесвам Хепи Мама, Бутински, Елиас, Андариел и мнооогооо други.
С интерес чета Кака Сийка,Янечек,Трещерица и пак мнооогоо други.

# 16
  • Ямбол
Много хора са ми приятни. Рискувам да забравя някого, ако почна да изреждам. Общо взето тези, с които се разбираме с една дума, независимо дали сме на едно мнение, са ми приятни тук.
С удоволствие чета Крейзи чик, Бърдсфлу, Как' Сия, Трещи, Андариел, Янечек, Бианка, Не се сърди, човече, Кали Мей, Вени, Киф и много други.

# 17
Приятно ми е да те видя тук, Янтра! 

Аз бих се разписала по-скоро под заглавие - "приятно ми е, че тук срещнах"...

# 18
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Обичам да чета Лоана.
О, да Party

Джери, добре, че се появи, че те бях изтървала в списъка си Hug- особено след кучешката тема. Ще ми се някой ден да мога да се похваля с твоето самообладание.

Visible се сетих, че харесвам много. Заедно с BirdsFlu, Crazy Chick и Богинята са първите потребителки, чиито имена запомних, още във времето ми на чукча-читател.

Sourcherry харесвам също така. И Loryn. И Поли.

# 19
  • в рока
И аз много харесвам Визибъл.И Ментова.

# 20
Така се разстроих, че никой не ме споменава. Cry  Имам малка надежда, че съм в кюпа с неизброените много.

# 21
  • София
Ооо, толкова са много хората, които се радвам да видя тук, така че ще ме извиняват тези, които не съм споменала, защото не е нарочно. Почетно място на всички от отчетните на "нашия клас", плюс Русалката и Черна станция, също Дидева, НСЧ, също и други, с които може да  се дрънкаме на моменти, но то е конструктивно. Да добавя и БърдсФлу, Чек плийз, Лиляна, Янечек, Янтра, Ази..., Пурко, Хепи мама, Касита, ДжейПи, Кафенцето... Ще допълвам като се сетя за други имена. А, да, дори Мамасита харесвам на моменти, има попадения. Ментова и Тумбата (първата къде изчезна или е с нов ник, дето го знам?).

Гал, бъди по-активна.

Последна редакция: сб, 15 мар 2014, 09:04 от Andariel

# 22
  • София
Пък аз много трудно свързвам никове с конкретни мнения Rolling Eyes Просто нямам дарбата да ги помня. Освен тези, които познавам лично, разбира се.
За съжаление, запомням никовете на съфорумки, които твърдо съм убедена, че никога не бих харесала и на живо. Няма да ги напиша, разбира се, би било неучтиво, но си признавам, че в един момент започвам да прескачам постингите им.

# 23
О, Анди, благодаря ти. Има ли значение какво ще пиша или просто трябва да пиша? Wink

# 24
  • София
Ти пък, намери мен да питаш!  Joy

# 25
Много са тези, на които симпатизирам и ми е ''слънчево'' като ги видя в някоя тема, но има и няколко, които органически не понасям - превзетостта, високомерието им и високопарността изглеждат в голяма степен смехотворни, а не вярвам да са търсен (д) ефект, просто жените си вярват. Едната добре че май е банната, с аватара със скъпите червени лачени обувки, лъхащи на кич и спарено дори през монитора.

# 26
  • в рока
Ааааа,говориш за Лизет ли? Никога не ме е дразнила Laughing На моменти ми е даже забавна

# 27
Отвратна ми е Tired Не харесвам подобен вид ''хумор''  - ако изобщо е. Според мен тази жена не е сама.

# 28
  • София
На мен провокаторите са ми най - забавни. Единственият ник, който като го видя и прескачам не постове, ами цялата тема, е на Мамасита /или нещо подобно беше/. Толкова ми е скучна, че просто не мога и не мога да я чета.

# 29
  • в рока
Че не е сама,не е .

Анди,и аз се чудя къде е Ментова.

Мамасита има попадения понякога, обаче един път не е признала друго мнение, освен своето.

Общи условия

Активация на акаунт