В този Форум, научих, че ...

• 153 150
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 680
Като бях хлапе, нормата беше ръста минус 100 (+-5).
После стана ръст -110.
После ръст минус 120.
Накъде повече?

Как накъде? Ето, сама си си отговорила:

Иначе и аз научих във форума идеалните мерки 170/45 кг. Мерси за това.   bouquet

И така- до пълно изчезване на вида, който се е тъй разпрострял, тъй наболнял, тъй залял и направо удавил Земята.

Обувките бидоха ли вече упоменати? Тези, с № над 38, да се прехвърлят в магазин "Гигант".
А размерът на месечния доход? А бройката почитатели? А редовното объркване с -20 години от реалната /паспортна, разбира се/ възраст? А гениалността на поколението, което самО от няколко месечна възраст се пъне да чете и смята, а на годинка- две носи медали и грамоти от минимум международни конкурси- и за математика, и за красота /ако е само едното личността не е пропорционално развита, да не се тикат тука зорлем едностранно недоразвилите се/?

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 16:41 от Judy

# 1 681
А гениалността на поколението, което самО от няколко месечна възраст се пъне да чете

Ако е само на родния си език, това бебе е сериозно изостанало спрямо връстниците си. Peace  Laughing Поне 2 чужди езика трябват с нейтив спийкър-гувернантка.

Замислям се, че този форум сигурно хич не действа добре на психиката на по-лабилните хора, а може и по-уравновесените сериозно да се разклатят. Четох изследване, според което 70% от жените се чувствали по-зле след прочитането на женско списание, но тук статистиките ще са оглушителни. Mr. Green

Иска ми се да отворят един подфорум за смотанячки без съвършен брак, деца, къщи, приятели, пари, кариера и външност.

# 1 682
  • София
Янечек, никъде не съм написала, че 165см/64кг са идеални мерки. Напротив - писах, че може и по-добре, но че що-годе става. Пък и да се отчете факта, че съм бременна, все пак.

# 1 683
Ох  Tired Ама нямам конкретно някого предвид. Просто случайно написах 4 числа, просто за пример и явно 2 от тях са съвпаднали с твоите мерки, изобщо не съм чела кой колко е.

# 1 684
А гениалността на поколението, което самО от няколко месечна възраст се пъне да чете
Ако е само на родния си език, това бебе е сериозно изостанало спрямо връстниците си. Peace  Laughing

Само на родния?  Shocked Боже, опази?! Задължителна практика е теорията за пренатално възпитание, което си включва вътреутробно изучаване на чужди езици, за да може, като се роди, бебето да не е вече наясно кой е роден и кой е чужд...

Ето четивото, което препоръчвам на онези, дръзнали да се вържат на редица тукашни изхвърляния:

http://www.starshel.bg/

# 1 685
  • София
Добре, разбрахме се.  Grinning

# 1 686
По отношение на килограмите,за да няма обидени на гърчаво и дебело,припомням,че вече беше обсъждана крехката костна структура и по-масивната такава  Wink
ех,как го казах само... в една по-старичка тема  newsm78

# 1 687
Че е добра идея, когато не ти харесват мненията по темата, която си пуснал, да се направиш, че се съгласяваш с тях и да помолиш да я заключат същевременно.  Peace

# 1 688
Някои стари кучета ползват форума като бащиния
Някои популярни потребителки плюят наред, но ако леееко тях ги захапят, кудкудякат и подскачат

# 1 689
Някои стари кучета ползват форума като бащиния
Някои популярни потребителки плюят наред, но ако леееко тях ги захапят, кудкудякат и подскачат

Mr. Green като в политиката

# 1 690
... може да те обидят и на ник.  ooooh! Laughing

# 1 691
Естел, хахаха, тук могат да те обидят и за несъществуващи неща дори....но измислени от форумните....да не уточнявам. Simple Smile

# 1 692
... може да те обидят и на ник.  ooooh! Laughing

че някои даже и на ник и аватар гледали
а други правели магии

или поне така се говори тук-там
 Laughing

# 1 693
Научих, че "Дързост и красота " все още се излъчва  Shocked

# 1 694
Научих, че има мъжки и женски сперматозоиди.

Общи условия

Активация на акаунт