В този Форум, научих, че ...

• 153 037
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 755
  • София
Така че, в крайна сметка се научаваш въобще да не ти пука какво мислят за теб виртуалните образи от Форума. Защото обикновено то няма нищо общо с реалността.

# 1 756
А'м то това е ползата от вредата.

# 1 757
  • В Космоса
Така че, в крайна сметка се научаваш въобще да не ти пука какво мислят за теб виртуалните образи от Форума. Защото обикновено то няма нищо общо с реалността.

Да, ама аз научих от другата тема за правилата, че повечето хич не са се научили да не им пука какво мислят за тях и искат да се цензурират мнения, точно защото им пука и се обиждат. Grinning

# 1 758
  • Kопенхаген
...така че даже за обида не се брои, а за коментар на външен вид и то шеговит.

Значи, ако те нарека "изпразнено от съдържание кречетало", имай предвид, че не е обида, а шеговита категоризация на някакъв си онлайн образ.

Всъщност оригиналният израз е: ,,изпразнен от съдържание като градински маркуч,,  Laughing

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=740664.msg26317140#msg26317140

# 1 759
О, плийз, не се величай, че цитирам теб, просто се опитах нежно да обясня на  L'Agent, как звучи.
Боц, но и пук!

# 1 760
  • София
Все пак, Помпадур, you make my day.

# 1 761
Преди няколко дни научих от тема в този форум, че има кукла, която се казва Дора Изследователката Laughing Laughing Ако щете вярвайте...  Преди малко пък научих ,че имало и филмче за същата Дора. Ега си грозното нещо е тази кукла! #Crazy Сигурно и Дора от филмчето е същото плашило. Какъв ли замисъл е имал създателят на филма, ако изобщо е мислел, когато го прави?

# 1 762
Само мога да предположа /ако от там беше бременната дъга/- посланието е:
"Мили деца, постоянното зяпане на телевизия ще ви донесе такива ментални и физиологични увреждания, като на нашите герои".

# 1 763
  • София
Преди няколко дни научих от тема в този форум, че има кукла, която се казва Дора Изследователката Laughing Laughing Ако щете вярвайте...  Преди малко пък научих ,че имало и филмче за същата Дора. Ега си грозното нещо е тази кукла! #Crazy Сигурно и Дора от филмчето е същото плашило. Какъв ли замисъл е имал създателят на филма, ако изобщо е мислел, когато го прави?

Че е супер образователно и полезно.
Сина ми я обожава.
Дъщеря ми е на мнението на Мамасита с откъсването на главата.

Бременната дъга е от друго филмче.

# 1 764
Дора не е ли едно такова, с големи кръгли очи, подстригано на черта и ходещо с една раница? Малкият лятото гледаше едно такова.
Тук, в една тема прочетох нещо за Дора и бременна дъга, пък не съм ги срещала лятоска така.

Ох, ако не е тук, къде да попита човек... Grinning

А от къде е бременната дъга? Да използвам да питам, че видях по- знаещи хора.

Последна редакция: пт, 18 окт 2013, 15:52 от Judy

# 1 765
Дора не е ли едно такова, с големи кръгли очи, подстригано на черта и ходещо с една раница?

Ох, ако не е тук, къде да попита човек... Grinning
Да, и учи децата на испански, повтаря едно и също сто пъти. Комплеаньос е рожден ден, научих вчера. Tired

# 1 766
  • София
Нищо ѝ няма на Дора. Не зная за каква кукла става въпрос, героинята от филмчето си е нормално 2-3-4 годищно дете, което съм чела разни превъзбудени съфорумки да наричат дебела и грозна, но на фона на заливащата отвъдокеанска перхидролена помия, не се учудвам.
Иначе може да ползвате и гугъл.

# 1 767
Куклата Дора е голяма грозотия. Помислих, че е точно копие на Дора от филмчето, но явно майсторите на кукли нещо не са се справили Laughing Поне си изясних нещата Wink

# 1 768
  • NL
Дора е едно от най-популярните филмчета  в Холандия. За момчетата има "Диего" като и двете филмчета са на една компания а героите са дори братовчеди.По повод куклата,незнам колко грозна е била и кой я е ушил:

$hantal off сигурно си гледала испанския вариант.В холандския Дора учи децата на английски

# 1 769
  • Kопенхаген
О, плийз, не се величай, че цитирам теб, просто се опитах нежно да обясня на  L'Agent, как звучи.
Боц, но и пук!

Ами, не се лаская  Grinning Пояснението ми беше откровено шеговито. Поне този път признавам, че си бях прибрала острието  Grinning

L'Agent  Grinning каквото и да означава написаното от теб.

Общи условия

Активация на акаунт