Пазаруване от Китайски сайтове с безплатна доставка - 12-та тема

• 88 967
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Аз тъкмо мислех да ви питам за читав сайт с евтини телефони, че трябва да поръчам 2 броя... Ама като ви чета как от началото на м.Септември още нищо не сте получи...

# 166
  • о`майна лунна нощ е
А проблемите с доставките само през пощите ли са? Има ли забавяне и неразбории с DHL или EMS?

# 167
  • София
Момичета, от pandawill някой поръчвал ли е скоро? Прочетох, че се бавят с изпращането до 5 дни; аз поръчах в неделя, все още статусът на поръчката си стои processing, нямам нито мейл, нито номер за проследяване, нищо...  Confused

# 168
  • Dobrich, Bulgaria
Аз тъкмо мислех да ви питам за читав сайт с евтини телефони, че трябва да поръчам 2 броя... Ама като ви чета как от началото на м.Септември още нищо не сте получи...

Всичко е относително,аз например от Алито получих телефон на петнайстия ден и това точно в периода с празниците им,нали знаеш че по принцип  тези който имат проблеми те пишат най често в темите а на който са им наред пратките само четът(признавам и аз съм така  Whistling ) а относно читавия сайт--ами ето ти сгоден случай игрите за купоните в Алито и още повече ще си намалиш цената на телефоните,намираш търговец който работи с Сингапурски пощи и ти си човекът Peace

# 169
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Здравейте и тук. Днес реших да се разровя и в други сайтове, тъй като съм верен фен на Алито и ето, че намерих и други, от първия пост, които предлагат доста по-бързи доставки и ниски цени от продавачите в Алиекспрес, а съответно пък extrabux връщат и по-голям %. Та:
има ли отзиви за този сайт, някой пазарил ли е?
Харесала съмтози часовник , а и други също? newsm78

# 170
  • В.Търново
Пуснах си една поръчка от focalprice.com преди 10 дни и още статуса и е Paid&Unpacked, трябва ли вече да се притеснявам защото парите веднага ми бяха взети а никакъв напредък не виждам в поръчката ми?

# 171
  • Ямбол
anatoliy_fпиши им и питай

# 172
  • В.Търново
Пиша им всеки ден, но отговор засега няма и затова се притесних за сделката.

# 173
Дали случайно някой не е срещал някакви авточасти из китайските магазини? По-точно капачки за джанти (Ауди А3).

# 174
Момичета, да ви попитам, от кои дати получавате поръчки от Фокала? Вече имам съмнение дали ще дойде моя таблет поръчан на 2.09. Tired

# 175
Момичета, да ви попитам, от кои дати получавате поръчки от Фокала? Вече имам съмнение дали ще дойде моя таблет поръчан на 2.09. Tired

а тракинг номер имаш ли?
ако до 43 ден не я получиш,пусни диспут във пейпал

# 176
Здравейте! Не съм сигурна, че въпросът ми е в правилната тема, затова ако съм сбъркала, моля да ме извините Simple Smile. Бих искала да попитам дали някой е наясно - има ли китайски сайт, който предлага материали за ръчна изработка на картички и подаръци? По-конкретно - дизайнерска хартия, хартия за декупаж, перфоратори с фигурки, бои, салфетки и други подобни. Намерих много български онлайн магазини за такива неща, но цените, които определено са високи. Благодаря предварително на отзовалите се!  Simple Smile

Усмихнат и ... малко по-слънчев ден от мен!   Nature Partly Sunny

# 177

а тракинг номер имаш ли?
Имам тракинг RB747954534CN, по мои изчисления 45 ден се пада на 17.10, днес пуснах диспут. Но все се надявам да пристигне. В краен случай ще се радвам да си получа парите.  Confused

# 178

а тракинг номер имаш ли?
Имам тракинг RB747954534CN, по мои изчисления 45 ден се пада на 17.10, днес пуснах диспут. Но все се надявам да пристигне. В краен случай ще се радвам да си получа парите.  Confused

можело е още малко да изчакаш но не е проблем,според мен някъде се е затлачила
Скрит текст:

# 179
Здравейте! Не съм сигурна, че въпросът ми е в правилната тема, затова ако съм сбъркала, моля да ме извините Simple Smile. Бих искала да попитам дали някой е наясно - има ли китайски сайт, който предлага материали за ръчна изработка на картички и подаръци? По-конкретно - дизайнерска хартия, хартия за декупаж, перфоратори с фигурки, бои, салфетки и други подобни. Намерих много български онлайн магазини за такива неща, но цените, които определено са високи. Благодаря предварително на отзовалите се!  Simple Smile

Усмихнат и ... малко по-слънчев ден от мен!   Nature Partly Sunny

ако има такова нещо из сайтовете то ще е или тук http://www.aliexpress.com/ това е темата за този сайт http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=742448.0
или пък тук http://www.taobao.com/index_global.php?spm=a230r.1.2.1 темата за този сайт http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=716740.0

Общи условия

Активация на акаунт