Пазаруване от Китайски сайтове с безплатна доставка - 12-та тема

• 88 913
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
  • DE
Реших да си направя коледен подарък и се спрях на нещо такова http://www.focalprice.com/CE0661W/JXD_P1000M_7.0_Capacitive_Touc … Core_MTK6572.html

Моля за съвет  Praynig

# 361
Реших да си направя коледен подарък и се спрях на нещо такова http://www.focalprice.com/CE0661W/JXD_P1000M_7.0_Capacitive_Touc … Core_MTK6572.html

Моля за съвет  Praynig

Да разбирам, че искаш таблет? Или? Поне кажи изискванията си...

# 362
  • DE
Таблет на който може да се слага карта за интернет или телефон  ooooh! ще го използвам за сърфиране и четене от време на време, да не е много скъп, че вече хвърлям втори заради счупен екран  Cry

# 363
  • София
Приятели как си превеждате .И как мога да се сдобия с това http://item.vancl.com/0150011.html

Как да се ориентирам за размера и описанието ooooh!
А и цените не са ми много ясни Embarassed
А бе помощ...... Joy

# 364
  • В.Търново
Днес получих телефона си от http://www.focalprice.com/MH0767B/Lenovo_P780_5.0_Capacitive_IPS … Core_MTK6589.html като цената му с код бях я намалил много под тази на сайта и мога да кажа ,че това е един невероятен тел за парите си, не мина през митница и дотук пристигна за около 310 лв. и всичко по него си е ок.
Пристигна за около 40 дни, не беше наличен когато го поръчах и затова малко се забавиха.

# 365
  • о`майна лунна нощ е
О, май прешъс .... Да ти е честит!

# 366
  • sofia
Търся код за tiny deal, поръчката е за 460$  newsm78

# 367
Момичета помагайте, поръчай си едно яке за 60 $ от Китай, но не знаех че се заплаща ддс за стоки над 30лв. Набутка голяма като цяло. Но вече минаха повече от 40 дни, а якето го няма. Къде да го търся и трябва ли да получа някакво известие, че е пристигнало? Благодаря Ви.

# 368
  • София
Копирам си питането от една друга китайшън тема, с молба за отговор:

Имам повдигнат диспут. Продавача ми предложи частично връщане на сумата /с 2 долара по-малко, заради доставката  newsm78/, както и да е .... отказах. Искам си пълната сума, и без това не съм получила нищо. Както и да е в самия диспут, пише ми това:
If the seller does not respond by 2 calendar days 19 hour 20 minute 19 second , the dispute will be closed in your proposal.
You can continue negotiating a solution with the seller until the deadline arrives.
Означава ли, че ако търговеца не отговори нищо, диспута автоматично се решава в моя полза? Или трябва да предприема нещо друго? Аз искам да ми върне цялата сума и съм я заявила нея, той ми предлага по-малко, аз отказах и отново си поисках цялата. Остават 2 дни. Въпросът ми е ако той не направи нещо през тези два дни, аз ли печеля диспута или трябва да ескалирам...или изобщо нещо трябва ли да правя?

# 369
  • София
Отдавна не съм поръчвала от chinabuye, най-евтината им доставка вече не е free, а е 0,65$, да знаете...

# 370
  • Ямбол
klavdia_19_ кой е сайта,как е извършено плащането,имаш ли paypal,номер за проследяване на пратката нямаш ли?
Мишчица той отново може да промени диспута до последно,след края на периода се решава от Али финала.Следи действия и срок.

# 371
никид  нямам paypal, с карта съм платила. имам тракинг номер от алиекспрес, но като го проверя информацията не е обновявана от незнам си кога и казва, че все още е в Китай Sad как ще разбера , ако е пристигнало и стои на някоя митница да ида да платя ддс?

# 372
Здравейте, може ли да ми кажете това някаква застраховка ли е?
Add Shipping Insurance to your order  ......................................................................                 3.07 USD
   (We offer Shipping Insurance to protect your package against any lost or damaged shipments. For any related issues, please inform us and we will reship your order immediately.)
Колебая се има ли смисъл да ги давам допълнително тези пари newsm78
Пропуснах да кажа, че поръчката е телефон от everbying.com

# 373
Здравейте, може ли да ми кажете това някаква застраховка ли е?
Add Shipping Insurance to your order  ......................................................................                 3.07 USD
   (We offer Shipping Insurance to protect your package against any lost or damaged shipments. For any related issues, please inform us and we will reship your order immediately.)
Колебая се има ли смисъл да ги давам допълнително тези пари newsm78
Пропуснах да кажа, че поръчката е телефон от everbying.com

да,някаква застраховка но за мен е без мислена

# 374
никид  нямам paypal, с карта съм платила. имам тракинг номер от алиекспрес, но като го проверя информацията не е обновявана от незнам си кога и казва, че все още е в Китай Sad как ще разбера , ако е пристигнало и стои на някоя митница да ида да платя ддс?

дай да го видим този тракинг номер

Общи условия

Активация на акаунт