Пазаруване от Китайски сайтове с безплатна доставка - 12-та тема

• 88 987
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Някъде в китайските сайтове с безплатна доставка виждали ли сте евтини рамки за снимки?

# 121
здравейте, и аз влизам с едно питане, виждали ли сте някъде в китайските сайтове маратонки тип Walkmaxx, благодаря.

# 122
  • Под звездите
Момичета имате ли някакво мнение за този сайт http://www.fastcardtech.com/Star%20X920%20Butterfly%20Plus  . Сина си е харесал този телефон - Star X920 Butterfly Plus- MTK6589T Quad Core 1.5GHz 5.0inch FHD IPS Screen Android 4.2.1 Phone  от сайта и много си го иска, а за сайта излизат противоречиви мнения. Не съм специалист по китайски магазини  Grinning, но трябва да му купя подарък телефон.

# 123
  • Пловдив
Здравейте, някой дали е поръчвал от този сайт: http://www.buychina.com/?
Дали може да ми дадете разяснения какви са тънкостите?
Благодаря предварително!

# 124
здравейте,някой може ли да ми даде съвет?поръчах си телефон от everbuying на 26.08.13.все още не е пристигнал.с тракинг номера има инфо последно на 09.09.13-пекин летище beijing-departured.от тогава нищо.писах на китайците и те ми отговориха да чакам.може ли да са ми изгубили пратката в китайската поща?какво да правя?имам ли шанс с paypal,след като те са изпратили поръчката?

Последна редакция: вт, 01 окт 2013, 12:04 от я.н.и

# 125
  • Бургас
Някой ако се наеме да обобщим актуалните добри сайтове в момента по няколко критерия 1: Коректност 2: Бързина 3:Разнообразие 4: Безплатна доставка. Аз досега съм поръчвал само от tinydeal и съм доволен, пратката(таблет) дойде за 2 седмици, отговаряше съвсем точно на описанието, на пакета пишеше нещо от сорта на 30$ ,което ме насочва на мисълта че познават митническите ни закони Wink.

# 126
аз за четвърти път поръчвам от китай и за втори от този сайт.досега са ми идвали за 16-22 дни.не знам какво се случва сега и какво да правя

# 127
Някой ако се наеме да обобщим актуалните добри сайтове в момента по няколко критерия 1: Коректност 2: Бързина 3:Разнообразие 4: Безплатна доставка. Аз досега съм поръчвал само от tinydeal и съм доволен, пратката(таблет) дойде за 2 седмици, отговаряше съвсем точно на описанието, на пакета пишеше нещо от сорта на 30$ ,което ме насочва на мисълта че познават митническите ни закони Wink.

Ето списък с моите фаворити
http://www.1lev.com/spisak-s-dovereni-kitayski-onlayn-magazini-s … atna-dostavka.htm

Не са запознати с нашите митнически закони, просто всички ги молят за по-ниски цени на пакета, отделно и те плащат по-малко като пишат ниски цени.

# 128
здравейте,някой може ли да ми даде съвет?поръчах си телефон от everbuying на 26.08.13.все още не е пристигнал.с тракинг номера има инфо последно на 09.09.13-пекин летище beijing-departured.от тогава нищо.писах на китайците и те ми отговориха да чакам.може ли да са ми изгубили пратката в китайската поща?какво да правя?имам ли шанс с paypal,след като те са изпратили поръчката?

точно на 44 ден пусни диспут,като посочиш че  пратката не е получена Peace
ако пратката е напуснала китай,започвай да проверяваш във сайта на бг пощи
имайте на предвид че от тук на сетне Китайските пощи ще бъдат доста натоварени и пратките ще идват все по бавно

# 129
Някой има ли идея как се казва играчката,която все едно малко животинче подобно на малък пор или мишка или нещо подобно си играе с една топка.По морето ги пускаха в кофа с вода и то се въртеше с топката вътре.Simple Smile))

# 130

нормално ли е един месец да стои на летището в пекин? newsm78

# 131
sardaesox, Мога да пусна анкета, но трябва да бъде разделена на няколко. Т.е. първо пускам кои сайтове са коректни, втора анкета, кои са бързи и т.н. За съжаление сайта не позволява (или поне аз не виждам опция) да е по-разширена анкетата.

spacedude,
Скрит текст:
добре си ги обобщил/а. Предполагам, всичко е афилиейт? Гледам и от iHerb с код че е линка. Не съм го измислила аз, но не е желателно да се пускат натрапени кодове.  Peace

я.н.и, от everybuing за пореден път ми се бави много. Нищо че има тракинг номер, гледай да не пропуснеш 45-дневния срок за диспут. Ако пристигне междувременно ще го прекратиш.  Peace

# 132
изобщо не съм наясно с този диспут.парите ли трябва да си искам или да ми изпратят друг телефон?на някого досега връщали ли са пари?

# 133
изобщо не съм наясно с този диспут.парите ли трябва да си искам или да ми изпратят друг телефон?на някого досега връщали ли са пари?

Връщат, да. Има на първа страница линк към темата за помощ за PayPal.

Цитат
Как да пуснете диспут:

За да пуснете диспут, намирате трансакцията, отваряте я и избирате Resolve a problem with this transaction. Следвате стъпките и описвате случая.
Ако не сте получили стоката - избирате I haven't received my item.
Ако стоката се различава от описанието - избирате The item I received is significantly not as described. В този случай ще ви накарат на върнете стоката за ваша сметка и едва след като продавачът си получи пакета, ще ви върне парите.
Внимавайте да не затворите диспута, защото няма да можете да го отворите отново.
Ако не намерите решение с продавача в диспута, може да ескалирате до Claim. По този начин оставяте решението за спора ви с продавача да бъде взето от Пейпал. Бутонът за ескалиране до Claim се появява няколко дни след пускането на диспута, не веднага.

Добавям,

Цитат
Ако до 40 дни все още няма известие, пуснете диспут в PayPal навреме, но не по-късно от 45-дневния срок.

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 09:52 от ina.gg

# 134
малко да ви редактирам:
Ако до 40 дни няма известие е препоръчително първо да се свържете с търговеца и да го уведомите за намеренията си да пуснете диспут. След това влезте в PayPal.

Такива са и препоръките на самите PayPal

@ina.gg
Скрит текст:
Да, където е възможно използвам афилиейт  линкове, това не означава, че сайтовете не съм ги проверил лично. Старая се да съм максимално откровен. Не е нужно винаги да сме толкова скептични.

Общи условия

Активация на акаунт