Отговори
# 405
Днес в един магазин ме питаха дали съм бременна с близнаци  Crazy
Като отговорих с не, продавачката заключи, че значи скоро ще раждам. А аз викам "надявам се"  Mr. Green
Пък понеже скитах из Лозенец няма да ви обяснявам онези наклонени улици как ги катерих... След това си докарах малко контракцийки, но вече изчезнаха.

Но пък съседките като ме засекат и веднага почват да разпитват, прибирам се много набързо, че не искам да обяснявам кога и как. Много се дразня. Даже на майка ми дето сега е с нас не съм казвала точен термин, но пък днес дойде свекър ми и се оказа че знае, въпреки че няколко пъти предупредих ММ да не казва  Crossing Arms

ени Страхотно е, че заедно ще ги гледате бебенцата и ще си помагате.

И моя болничен не са го занесли още, а уж ги носят на второ число от месеца  newsm78

# 406
Здравейте, мамита. На 27 Август, родих момиченце на име Христина.  Тежи 3100 и 47 см. За това, ме нямаше. Малката, по-рано излезна. 9 дни си отвисях в болницата, че дигнах температура, но вече сме вкъщи и всичко е наред.  Hug Hug Hug Маже да ме запишете на 1 страница.  Grinning

# 407
Здравейте, мамита. На 27 Август, родих момиченце на име Христина.  Тежи 3100 и 47 см. За това, ме нямаше. Малката, по-рано излезна. 9 дни си отвисях в болницата, че дигнах температура, но вече сме вкъщи и всичко е наред.  Hug Hug Hug Маже да ме запишете на 1 страница.  Grinning

Да е жива и здрава малката Христина и много да ви радва!

# 408
Да ви е жива и здрава малката принцеса и много да ви радва,а на теб бързо възстановяване  Hug

# 409
mimiihka, честита дъщеричка! Да ви е жива и здрава!

Аз продължавам да си стоя с двете бодита покупка за малкото ooooh! Чакам мъжа ми да се реши, за да купим няколкото неща, които ги няма от баткото, да оправи количката, да измисли и направи разместването на мебелите.  Като се мотае много, накрая сам ще се оправя - нека да си снове по магазини и аптеки  Mr. Green
Помпата ми е цяла, пелени съм си изпрала - ако няма още купено легло, го слагам върху една пелена при мен на спалнята, пък той да се оправя и да си търси къде да спи Simple Smile

# 410
  • Пловдив
Честити бебоци на успехче и  Miimiiнka! Много да ви радват и слушкат!
Ени, на теб честит племенник! Много е хубаво сигурно да имате бебчета по едно и също време със сестра ти.
Аз уж всичко вече съм взела и приготвила. Да видим. ММ знае размерите памперси, въобще беше все с мен по магазините - дано е запомнил нещо.  Crazy
Lulu25, чудесно решение. ММ най-накрая се съвзе и боядиса банята. Още не мога да повярвам. А онзи ден, след прилично мрънкане започна само той да мие и чиниите. Аз вече не мога.
Днес иначе измих печката, хладилника, доизгладих още 2-3 неща и донатъпках сака. Вчера бях на педикюр, боядисах се и вече няма да приличам на баба на бебето. Останаха космите и готово. В неделя ще ги оправя, за да са прясно махнати. Освен, ако не тръгне топчо, че от вчера вечерта ме хващат едни не особено безболезнени контракцийки. Сега пак ме пристисква и наболява.   Mr. Green
Иначе и мен само като ме срещнат и се почва" Ама ти още ли не си родила?" Ми очевидно не съм.  Tired "Обаче мнооого ти е голям коремът!" Брей, как не съм забелязала... Shocked И така.

# 411
Здравейте момичета!Честито на новите мами и лели.

Да се отчета и аз от днешния ден.На консултацията както си и мислех не се случи нищо особенно освен че акушерката беше друга и ме пита дали скоро сме изследвали секрет, че пуснахме един - аз от снощи си го лекувам, но както и да е  Grinning Нямам разкритие, а дали бебето се е обърнало ще разберем в края на месеца до тогава ще си чакам  LaughingИначе на въпроса за направлението за хоспитализация отговора беше другия път - а дотогава, ако реши да се ражда бебока да отивам в родилно.В крайна сметка ми даде направлението - луда работа нямам думи.Изследванията на урината в другата лаборатория са чисти. Thinking
После направих един бърз шопинг за учениците и ходих малко на гости да разтоваря, но като се прибрах и се оказа че дънките които купих на синът ми са му малки защото дупето и корема му не се побират направо се вбесих. Mr. GreenТолкова се зарадвах като му намерих прилични гащи с ластик защото другите са му неудобни, а той е на 10 и това не е никак лесна задача направо нямам думи още ме държи  #2gunfire Оплаках ви се. Иначе с покупките както уж бях поприключила се оказа, че има още дреболийки и а днес а утре и накрая незнам какво ще се случи. Лека и спокойна вечер от мен.

# 412
Добро утро, момичета!Днес явно само аз съм ранобудна   ShockedРадвам се че сте поспали тази нощ.Лек и спорен ден от мен  HugИ да има много нови хубави щъркелови новини.

# 413
  • До морето :)
Добро утро! Не се притеснявайте за въпросите, накрая всички ще ги изненадате като мен. Нали всички бяха сигурни, че ще пренося, а и аз кой знае какви признаци нямах. Само вечерта, преди да ми изтекат водите, ММ ми звъни, че ще закъснее, че е излязъл с приятели. До тук добре, но аз имах някакво предчувствие и му звъня да му кажа, да не пие тази вечер, че не се знае знае ли се.  hahaha Е, разбра се.
А него, милия, като ме оставил в болницата и на връщане го спират полицаи. Излиза той от колата, дава документите, ама целия треперил. Полицая се усъмнил, че нещо не е наред и като го питал защо трепери, моя започнал да се обяснява, че ме оставил в болницата да раждам, а той бърза да се прибере при каката. КАТ-аджията веднага го пуснал да си ходи, бил запомнил колата и нямало да го спира, ако се бил връщал в болницата.  hahaha

Да ви разкажа една случка от онзи ден:
Калина си спи на дивана в хола, а ние с Елена се мотаме нещо из спалнята. По едно време поглежда тя в кошарата - бебето го няма. Ели супер нещастна и изумена: "Няма го! Няма го бебе! Бебеееее!" Вече пред рев, че бебето го нямало. Аз нищо, не ѝ казвам, само ѝ гледам сеира. Влизаме в хола и като я видя на дивана - все едно Слънцето вижда! "Тука е! Ето го! Бебееее!" и върху нея да я прегръща и целува.  Heart Eyes Явно вече много е свикнала с нея. Само се сърди, като "пея" песни на бебето, а моето пеене в случая е шъткане, за да заспи уж.  Laughing И има някакви мераци двете да се къпят в коритото.
Иначе Калина много обича да я къпем. И да я мажа след това. Реве само докато я бърша след банята. Ели я къпеше баща ѝ, че мен ме беше страх. Това аз си го къпя без проблеми.  Mr. Green

# 414
Аз още съм тука Whistling направо не мога да си намеря място вече заспивам късно ставам рано, а бебето си седи на топло и не иска да излиза baby_neutral

# 415
  • До морето :)
Забравих да честитя на мама Miimiiнka. Да им е жива и здрава куклата, много да ги радва!   bouquet

# 416
 Добро утро!
 В два часа през нощта един откачалник звъня на телефона на ММ и ни събуди. Като ме подхванаха и киселините и ....  Sick отново. Едвам заспах после.
 Анни , Памперс чакаме ви!  Party

# 417
Добро утро момичета

На мен много ми се спи ама да ме пита някой за какво ставам толкова рано  newsm46
Да ви кажа какво се слчи докато сте си спинкали сладко , сладко.В 23 ч. започват болки менструални,стягания в корема и кръста.Започвам да засичам на 20 мин ,към 1ч започнаха на 10мин, в 1:30ч аз вече събудих ММ ,който толкова сладко спеше ,че жал ме хвана .Казвам му ,че имам контракции на 10мин и той съответно "какво ще правим".Казах му ,че до 2ч. ако не спрат тръгваме за Бургас.В 2:10 той ме пита има ли още и аз му казах ,че има и все още се чудя какво да правя.Той каза ставай тръгваме ,а аз вече притеснена не ми се ще много да тръгвам .Както и да е в 2:30 ч. тръгнахме за Бургас.Аз през това време засиам все още контракции , които почнаха на 7-8мин.Отиваме в болницата и на регистратура ме посреща една усмихната дама .Казвам и ,че съм за преглед при АГ и евентуално раждане .Попълни на бързо някви неща и аз през това време я питам кой доктор е на смяна ,тя като каза ,че е мойта лекарка и аз ухилена до ушите.Качвам се в кабинета ,една голяма усмивка и лекарката пита "ще раждаме ли вече ?" и аз "ами дано".
Качихх се на магарето разкритие никакво.Или аз се стегнах ,защото ме заболя.На прегледа във вторник каза ,че имам някакво.Но както и да е легнах да слуша тоновете.Бяха добри ,през това време каза ако има контракции ще ги засечем.Контракции никакви направо умрях от срам и жал.Полежах още 10-ина мин и през това време ми опипваше корема за стягания,но никакви.Бебо обаче не спря да си шава.Та лекарката каза подготвителни контракции няма да се ражда днес.И аз със вина пред ММ излязох и му казах няма нищо, прибираме се.А той милия толкова много му се спеше ,а и е на работа от 5:30 ч. Та тръгнахме от Бургас в 3:30ч и в 4:30ч се прибрахме и легнахме .През това време контракции никакви.
Та оплаках ви се .Доста дълго стана писанието ,че едва ли ще го и прочетете  ooooh!

Да честитя и на мама  Miimiiнka да е жива и здрава момата

# 418
Добро утро девойки и честит ви празник!

Силве, напротив изчетохме при това на един дъх, не се мъчи, случват се такива неща, особено сега като сме паники и незнаем какво да очакваме. Явно твоят момент ще е скоро  Wink

Хубав и успешен ден на всички!

ПС - Веселото е права - настана тук страхотно мъртвило, къде са всички?

# 419
Здравейте момичета
Честито на мама  миминка
Толкова ми се иска на този хубав ден да родя но признаци никакви дано днес се появат няколко бебечета

Общи условия

Активация на акаунт