Интериорен стил по аматьорски 15

• 64 962
  • 750
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Ема, а найлонче около ваната по време на къпане? Едно време нали е било много популярно на село да си завиеш дневната с найлон и само да я показваш на гостите. Та ще си по темата  Sunglasses

# 16
Богиня, моля Ви се Mr. Green какви найлони, вземете се в ръце.

# 17
  • Варна
Богиня, моля Ви се Mr. Green какви найлони, вземете се в ръце.
Може пък да стане тренд. И ти ще се гордееш като наложила го. Mr. Green

Днес ме е ухапала мухата, май ми личи Mr. Green

# 18
  • София
 hahaha Joy Joy Богиня, Ема! Точно по темата (това със синьото). И аз чакам Богиня да посвърши и да и олекне, за да има настроение да дава акъли за цветове. И всички останали - отворена съм за идеи, а ремонта ще е след нова година, та нямам зор, но не съм убедена в идеята си (макар че е съчетание от синьо и червено, а последните страници направо ме дърпат за опашката), но съм склонна на всякакви други идеи стига да ми допаднат и да не са традиционни...  Hug

# 19
Благодаря за новата тема  bouquet. Продължавам да следя с интерес и да се наслаждавам.

# 20
Записвам се в новата тема с дизайн за бебешко креватче. Wink

# 21
  • Бургас
Кога опаткахте че и две страници, Ема започвай си стаите, да показваш красоти/аз ще преписвам  Wink/, че мен ме чака още един етаж

# 22
Хехе какво сладурче

# 23
  • Варна
Тъй пуснах тотото, ама ще чакаме тиража в неделя  Mr. Green
И в новата тема красиви интериори, и не се втелявайте толкова в даден стил - всеки може да е красив. Като цветята и жените   bouquet  Hug

# 24

гащите му особено Joy

# 25
Темата е чудесна, чета ви с голямо удоволствие.За божествената спалня на Ема... думи нямам Simple Smile

# 26
Моля ви, дайте идея какви пердета да сложа във всекидневната, като имате предвид, че прозорците са почти два метра и започват от тавана, а под тях ще има канапе.

Ето ти пердета https://picasaweb.google.com/114355143410152420737?gsessionid=0N … Q7_jdRo-CiVJCY7UQ

Хриси, ти наистина ли препоръча тези пердета или копира грешно линка?

# 27
  • Пловдив
Благодаря за новата тема.

# 28
Запис  bouquet 

# 29
 Ема, много ти отива тази баня, направи си я.

Общи условия

Активация на акаунт