Balea, Alverde, Catrice, Essence - 12 (Козметика от ДМ и Лили)

• 72 689
  • 709
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, ползвали ли сте туристическата четка за зъби на DM, онази, която се сгъва? Дали е подходяща за чувствителни венци и зъби?

Аз днес си взех мехлема с млечна мазнина и невен на Balea. Засега го ползвам само за устни и ми се струва, че е добър, подходящ заместител на този на Alter Heideschaefer.
http://www.dm.de/de_homepage/balea_home/balea_produkte/balea_pro … _ringelblume.html
Ти да видиш как си взех това чудо уж за крака, но ми идва прекалено мазно. Май и аз ще го ползвам за устни, въпреки че вкуса му не е от най-очарователните...

# 121
Уффф...снощи писах, писах и накрая нета ми отиде Whistling
Този измивен гел на Алверде смърди на гранясало...бляк...изми добре ББ крема ми и ружа, обаче мирише на гадно. Срока не е изтекъл, намален беше, но ще пробвам да го върна.
А този ББ на Катрис, някой беше пуснал линка...го имам. Хубав е, но е гъстичък. Не знам за суха кожа как би се нанасял...Моята е комбинирана и ми идва тежък за нанасяне, а уж е ББ и би трябвало да е И крем  newsm78 За сравнение ББ-то на Ларош е с много по-лека текстура. Ползвала съм и на Идеалиа, който е гъст също, но не е чак като Катрис-кия.

# 122
Някой да знае къде мога да намеря хайлайтер перлите от лимитираната колекция на Есенс в София? Praynig Претърсих няколко Лили още като ги пуснаха и нищо не беше останало, а явно и не зареждат нови  Sad благодаря предварително на отзовалите се Peace

# 123
Някой да знае къде мога да намеря хайлайтер перлите от лимитираната колекция на Есенс в София? Praynig Претърсих няколко Лили още като ги пуснаха и нищо не беше останало, а явно и не зареждат нови  Sad благодаря предварително на отзовалите се Peace

не ги търси, за нищо не стават
пудрата на Здрач е хиляда пъти по-добър продукт, ако търсиш хайлайт-ефект

# 124
Този измивен гел на Алверде смърди на гранясало...бляк...изми добре ББ крема ми и ружа, обаче мирише на гадно. Срока не е изтекъл, намален беше, но ще пробвам да го върна.
А този ББ на Катрис, някой беше пуснал линка...го имам. Хубав е, но е гъстичък. Не знам за суха кожа как би се нанасял...Моята е комбинирана и ми идва тежък за нанасяне, а уж е ББ и би трябвало да е И крем  newsm78 За сравнение ББ-то на Ларош е с много по-лека текстура. Ползвала съм и на Идеалиа, който е гъст също, но не е чак като Катрис-кия.
Имах един душ гел на алверде за чувствителна кожа, той е без аромати и наистина мирише ужасно, не е с изтекъл срок или нещо такова, просто си е такъв. Аз не можах да преглътна миризмата и никога няма да повторя покупката  Peace

# 125
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Оф някой ако ми каже защо тая тема винаги ми изчезва от следените  ooooh!

Перлите не си заслужават наистина  Peace
http://beautifullsin.blogspot.com/2013/09/essence-me-my-ice-crea … immer-pearls.html

# 126
На Алверде някои, но не всички продукти не миришат особено приятно, защото нямат парфюми. Именно парфюмите правят приятния аромат. В някои продукти Алверде слагат много етерични масла, за да има що-годе поносим аромат, но при алергия към етерични масла не са особено подходящи. Аз лично избягвам някои етерични масла, но други ми действат добре.  Simple Smile Имам един гланц на Алверде, който мирише ужасно, според мъжа ми на "пращиня" (джибри  Joy). Няма да си го взема втори път именно заради тази миризма, но това е, защото няма нито парфюм, нито етерични масла.   33uu

# 127
Благодаря за отговорите ви, момичета. Явно ще се откажа. Благодаря ви, че ми спестихте усилия и пари Peace

# 128
  • най-шареното място
Спокойно можеш да разгледаш и сенки в подходящи цветове за хайлатър. Вероятно и цветът ще е по-разнообразен. И светли ружове също.

# 129
Момичета, ползвали ли сте туристическата четка за зъби на DM, онази, която се сгъва? Дали е подходяща за чувствителни венци и зъби?

Аз днес си взех мехлема с млечна мазнина и невен на Balea. Засега го ползвам само за устни и ми се струва, че е добър, подходящ заместител на този на Alter Heideschaefer.
http://www.dm.de/de_homepage/balea_home/balea_produkte/balea_pro … _ringelblume.html
Ти да видиш как си взех това чудо уж за крака, но ми идва прекалено мазно. Май и аз ще го ползвам за устни, въпреки че вкуса му не е от най-очарователните...

Идеята е именно да е много мазно, аз затова го взех - за есента и зимата. Хубава идея ми даваш, тъкмо се чудех какъв крем за крака да си взема, а ето че мога да ползвам това. Grinning

# 130
Днес го мазах по ноктите и кожичките на краката, че ми се сториха много сухи и груби - екстра работа свърши!

# 131
Ух отчая ме , искаше ми се да пробвам на Катрис бб крема  , в момента използвам на Ла Рош и съм доволна , но ми свършва и изках да изпробвам нещо различно и на малко по-ниска цена Simple Smile)
Сега определено взех да се колебая ;д този на Катрис ми се виждаше най-добрият вариант за светла кожа между Гарниер , Нивеа и прочие.
А на Алверде или Балеа бб-та , който са изпробвала ли си ги ?

# 132
Здравейте,минавам да кажа,че в ДМ видях сироп от Агаве на промоция-5.79/250мл.,и си взех,много е вкусен и полезен,и вечер като ми се прияде нещо сладичко-си хапвам по 1лъжичка PeaceКойто обича сиропа-да знае,че сега е доста изгоден
Скрит текст:

# 133
  • най-шареното място
това сметаненното с морковите, не му запомних името, първата му съставка е петролатум. Ако има избегващи разни съставки, да го имат предвид.

# 134
  • Стара Загора
Искам да попитам нещо относно връщането на продукти в DM - само продукти на DM ли могат да се връщат, или абсолютно всички? До сега съм връщала продукти два пъти - продукт на Sun dance и днес един на Alverde. Има ли някакъв срок за връщане? 

Общи условия

Активация на акаунт