Balea, Alverde, Catrice, Essence - 12 (Козметика от ДМ и Лили)

• 72 448
  • 709
  •   1
Отговори
# 705
аз пък търся мнение за белия шоколад на Буржуа. Чистят стари колекции и е намален на 10лв.

Аз пък знам къде е на 7.70  Crazy

# 706
аз пък търся мнение за белия шоколад на Буржуа. Чистят стари колекции и е намален на 10лв.

Аз пък знам къде е на 7.70  Crazy

Хайде издай    bouquet
тайната

# 707
Квартал "Красна поляна 3 част" близо до пицария "Дон Вито" откриха наскоро магазин за козметика на Ревлон и Буржоа на ниски цени, няма избор, но пък има това онова  Wink

# 708
Мили девойки преди време имаше някакви отзиви за този мус на Катрис
Скрит текст:
обаче нещо не мога да ги намеря. Можете ли да се повторите ? Харесвахте ли го ?

Аз бях писала. Страхотен е!
Консистенцията му не ми напомня нито на крем, нито на флуид, нито на твърд вазелин. В бурканчето изглежда твърд и гладък, решаваш, че е нещо като червило-коректор - сухо и твърдо, да чегърташ по него за цвят, но не - мек, гладък, лек - мус. Разкош е, вземай го.  Heart Eyes Аз го ползвам всеки ден под очите като коректор, не ми се събира и изобщо не личи. Икономичен. Мисля, че е любимият ми продукт, а аз дъм страшно капризна и обичаща нови и скъпи неща.

BeeJuis,   bouquet
На цяло лице съм го пробвала - матов е. Покривен и лек като формула (аз нямам пъпки или други проблеми, така че за покривност много не съм адекватна), много лесно разнасяне (с пръсти). Само че лицето става гладко, в смисъл - плоско  Confused от еднаквия цвят и липсата на контуриране, руж и хайлайт по отделните части на лицето. Може и така да ми се е сторило, ползвам ББ крем и с него сравнявам, а и правя контури и другите салтанати, които пропуснах този ден. Не ми изсуши и не стоеше брашняно и изкуствено. От известно време слагам и на носа малко, защото го тествам запушва ли пори. Ще кажа по-нататък, когато събера впечатления.

Последна редакция: вт, 22 окт 2013, 01:24 от Daisy^Slava

# 709
  • Ст Загора
Заповчдайте в новата тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=744359.new#new

Общи условия

Активация на акаунт