Balea, Alverde, Catrice, Essence - 12 (Козметика от ДМ и Лили)

• 72 441
  • 709
  •   1
Отговори
# 690
Мили девойки преди време имаше някакви отзиви за този мус на Катрис
Скрит текст:
обаче нещо не мога да ги намеря. Можете ли да се повторите ? Харесвахте ли го ?

# 691
аз пък търся мнение за белия шоколад на Буржуа. Чистят стари колекции и е намален на 10лв.

# 692
  • София
Най-хубавият и траен лак, който съм ползвала досега е на Morgan Taylor Lacquer. Не е гел лак, но ми издържа 2 седмици, без да мръдне. А какви цветове има! Супер!
Скрит текст:
В ДМ и Лили продават ли ги? Не помня да съм ги виждала.. Rolling Eyes
Не, в ДМ и Лили не ги продават.

# 693
  • софия
А къде можем да намерим този лак?

# 694
Вчера се сдобих с този балсам. За първи път купувам от тази серия. По-скоро е нещо, като вазелин има плътна консистенция и малко особен вкус и мирис. За зимата мисля, че е добър вариант.

Скрит текст:

# 695
Най-хубавият и траен лак, който съм ползвала досега е на Morgan Taylor Lacquer. Не е гел лак, но ми издържа 2 седмици, без да мръдне. А какви цветове има! Супер!
Скрит текст:
Да, разбира се, че не ги продават, защото са професионални лакове от  класа на ОПИ, само по-малко достъпни. Не разбирам защо въобще се споменават в тази тема.

# 696
Къде е намален Белия шоколад? Ще ми се да го пробвам Laughing

# 697
Скрит текст:
Да, разбира се, че не ги продават, защото са професионални лакове от  класа на ОПИ, само по-малко достъпни. Не разбирам защо въобще се споменават в тази тема.
Май се беше объркало момичето. Peace

# 698
  • София
Скрит текст:
Май се беше объркало момичето. Peace
Да, имате право, не е за тази тема, но понеже се коментира качествена козметика, споделих опита си. Извинете за грешката! Confused

# 699
Здравейте, не съм сигурна, че е правилната тема, но искам да попитам къде в София (в центъра или Младост) мога да намеря продукти на Манхатън и по-специално прахообразната будра? В DM и Lilly не намерих. Sad

# 700
Здравейте, не съм сигурна, че е правилната тема, но искам да попитам къде в София (в центъра или Младост) мога да намеря продукти на Манхатън и по-специално прахообразната будра? В DM и Lilly не намерих. Sad
Аз намирам в Елитис в халите и в аптеки Ремедиум.

# 701
  • Варна
Някой да има такава четка за сенки на Есенс?
Скрит текст:
Върши ли работа, като за човек, който от дъжд на вятър си слага сенки?

Чудя се и за тази четка на Орифлейм, знам, че излизам извън темата, но ако някой се е сблъсквал с двете и може да ги сравни, ще съм много благодарна.  Hug
Скрит текст:

# 702
първата е твърда и бодлива, моята я подарих на жена, която харесва точно такова четки
втората е по-хубава, ползвам си я с удоволствие

# 703
Скрит текст:
Аз. И не ми харесва, боде ме и се чупят косъмчетата.

# 704
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Скрит текст:

Тази наистина е по-твърда, но пък върши добра работа за кремообразни сенки с по-твърда консистенция.Аз я ползвам с основата на Арт Деко, че не ми се бърка с нокти и с татутата на Мейбълин.
За сенки друга свястна от ДМ е тази на Ебелин

Общи условия

Активация на акаунт