Трудно проговаряне! - Тема 14

• 46 926
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Да си призная повече ми хареса сайта, който пусна mibobo.
Много си харесах това:
http://mamapanda.net/detyam/razvivayushchie-igry/razvivayushchie … -kartochek-emocii

# 601
Мда, тук има много повече нещица. От другия сайт са или производител, или дистрибутор, продават основно на едро и асортиментът им е много ограничен. Но пък цената им е над 20% надолу.
Картите са много хубави.  Peace На дребосъчка основно й липсват тези думички, които означават емоции.

# 602
Може би е добре да систематизизраме кои какво иска да закупи и дали си струва да се поръчва Simple Smile. Ама много ще се радвам на една среща в Търговище  Simple Smile

# 603
Момичета в доста от по-малките градове в бг има хора учещи дърворезба или дърводелство сега не знам точно. Тези играчки могат да ви се изработят от хора тук за много по-малко пари и освен това ще осигурите работа за някой човек.
Визирам никитин и образователните от дърво. Пластмасовите играчки по принцип са произведени в китай и от там излиза най-евтино.

# 604
Ели, като гледам, май ще се срещаме в Т-ще по друг повод.  Sad
В момента търся инфо за цената на банковия превод до Украйна и това, което намерих засега, ми подряза крилцата.
Накрая ще се окаже, че ще ми е по-изгодно да отида до там да ги купя.  То хиляда други разхода излязоха, с още толкова ангажимента. А така се бях ентусиазирала.  Sad

Еднакака, преди време бях пуснала запитване до една фирма, която произвежда дървени играчки, но така и не ми отговориха. А иначе в нета намерих едно клипче как се правят - много е лесно, наистина, стига да имаш инструменти и да не си с двете леви, както ние вкъщи. Simple Smile

# 605
  • Ню Йорк
Колко са тези играчки като обем и тегло? Ние пътуваме 4 човека и ако не е прекалено много може да ги разпределим в багажа.

# 606
"tigywigy" спрете телевизията. При нас това даде тласък за проговарянето  Simple Smile

И аз ще творя кубчета тези дни. Поръчах от един сайт пластмасови за 5 лева и сега ги чакам. Ще споделя после дали стават или и те се разлепят.

# 607
Здравейте!  bouquetМайка съм на момченце на 2.5 г което още не говори Cry

# 608
 Attempt, благодаря, не знам къде съм бляла  ooooh!

Искам да се похваля, че ние официално до един месец прекратяваме заниманията с психолог, защото според нея отдавна нямаме нужда  bowuu

От този линк

http://koto-bg.com/bg/index.php?option=com_content&task=blog … id=6&Itemid=8

Всичките ги има в нашия център, но специално Яйцето на Колумб и Тангарм-а мисля да си го направя от подлепен картон с цветна хартия и така да правим фигурки  Peace

# 609
Аз съм голяма патка. От първият пост на Dandi бях разбрала, че само доставката струва 24 лв. и през цялото време се чудех защо казва, че излизат евтино  ooooh! Дайте наистина да се преброим колко хора ги искат тези кубчета да прецени Галактическа принцеса дали може да ги вземе. Доколкото виждам кутията е с приблизителни размери 20 на 20 см и тежи към килограм. Нека всеки напише +1 в пост, за да се броим лесно

+1 за никитин 1

П.С. Dandi нали уптването с фигурите е вътре в купията. В някои сайтове, които гледах го продаваха отделно, но тук не го виждам като артикул.

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 08:48 от sunlight_eli

# 610
Галактическа принцеса честит рожден ден на детето, да е жив и здрав и много да ви радва  Hug

Колко са тези играчки като обем и тегло? Ние пътуваме 4 човека и ако не е прекалено много може да ги разпределим в багажа.

ами като гледам повечето сме харесали по 2 игри(Никитин 1 и 3), като двете заедно ще са около 1,5-2кг мисля.

# 611
+1 За Никитин 1
Дано стане  Praynig. Може би ще се наложи да поръчаме по една игра  newsm78
mamanadvama*, добре дошла. Дано не се задържиш тук. Не си писала много за детенцето.
Хриси вчера не е слушала на занятия. С още едно дете са говорили, кискали и са се търкаляли по земята. Тя още сутринта питаше къде е. ooooh! Казах и, че ако не слуша ще има наказание. Още не съм измислила какво трябва да е, за ад разбере че така не трябва. Вчера нашата баба(моята майка) имаше Р.Д. и Хриси и честити по телефона. Попита я има ли торта и като баба и каза, че няма тя и вика "Защо не"  Simple Smile. Ама много се радвам на този въпрос "Защо", но не знам как да я уча за да го разбере newsm78

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 08:54 от eli82eli

# 612
simpatiuh4e,
чудесна новина, браво на вас! Hug
Би ли разяснила повече за яйцето на Колумб, моля те! Дали има схеми към него /подобни на тези в сайта/? В какво се изразява заниманието, освен очевидното редене, като пъзел?
Аз съм си заплюла Геоформите на Джеко, като си мисля, че е нещо подобно на яйцето, поне идеята.

mamanadvama,
добре дошла!  bouquet Ако желаеш, разкажи малко повече за детето.

Dandi,
предположих, че така ще стане с митницата.  Tired
Момичета, ако се уточни, колко общо комплекта искате, мога да пиша на немците, директно на фирмата производител и да поискам отстъпка.

# 613
Ели какво да я научиш, тя си го ползва по предназначение  newsm78 съвсем на място е попитала Simple Smile.

Настина може всяка една да поръча само кубчета  Thinking (Никитин 3 се прави лесно и от картон) те ще са по около 1кг, ние се очертаваме май 4-5 (аз, Ели, Данди, sunlight_eli  и Дони не разбрах иска ли newsm78 ) т.е. около 5кг ако и е възможно на принцесата.

_Hope_ да кажеш пак, че не помня  Blush по колко бяха там в немския сайт?

simpatiuh4e браво за психолога  Peace

# 614
Уточнявайте в постовете дали искате само Нилитин 1 или и двете. Аз се редактирах.

Общи условия

Активация на акаунт