Пренатест? Правил ли е някой? Мнения......

• 310 743
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте, записах си час за пълния пакет на Пренатест в Одрин, учудих се обаче защото дават срок за резултати до 12 дни. Не е ли много?

# 736
Здравейте,
гинекологът ми ме насочи към Cell genetics. Виждам, че имат две опции - Матерни Геном (2600 лв) и Матерни 21 PLUS (разширен 1850 лв). Виждам, че има разлика в цената  и че Матерни Геном анализира всяка хромозома в генома на плода, за разлика от другия тест и от лабораторията твърдят, че това е единствения тест в момента на пазара, който анализира всяка хромозома. Дали знаете дали Пренатест и другите тестове предлагат такова пълно изследване и дали си заслужава Геном вместо нкои от другите тестове?

# 737
  • София
Здравей, аз си пуснах Vision теста, който също предлага цялостен анализ - този, който пуснах аз, беше най-пълния пакет с всички хромозоми и някои микроделеции и е на същата цена. Може да видиш пакетите в сайта на МЦ Афродита. Успех!

# 738
Здравейте, записах си час за пълния пакет на Пренатест в Одрин, учудих се обаче защото дават срок за резултати до 12 дни. Не е ли много?

И аз се записах за тамв сряда 20.03. ще ходя. Знам, чв това е срокът и в България, ако го правиш. Къде ще ти вземат пробата, уговорихте ли се, защото на мен сестрата, с която комуникирам и знае български език ми каза, чв можем да се срещнем навсякъде, включително в някой мол, кафе и т.н.

# 739

И аз се записах за тамв сряда 20.03. ще ходя. Знам, чв това е срокът и в България, ако го правиш. Къде ще ти вземат пробата, уговорихте ли се, защото на мен сестрата, с която комуникирам и знае български език ми каза, чв можем да се срещнем навсякъде, включително в някой мол, кафе и т.н.
Записах се за 27ми март. Разбрахме се сестрата на 26ти да ми звънне да ми каже в коя лаборатория ще ме чака. Но по принцип предлага навсякъде,където ву е удобно, за да съпроводи до даденото място, защото все пак е непознато, а джипиес няма как да се използва.

# 740
Здравейте,
гинекологът ми ме насочи към Cell genetics. Виждам, че имат две опции - Матерни Геном (2600 лв) и Матерни 21 PLUS (разширен 1850 лв). Виждам, че има разлика в цената  и че Матерни Геном анализира всяка хромозома в генома на плода, за разлика от другия тест и от лабораторията твърдят, че това е единствения тест в момента на пазара, който анализира всяка хромозома. Дали знаете дали Пренатест и другите тестове предлагат такова пълно изследване и дали си заслужава Геном вместо нкои от другите тестове?
Здравей,
Аз направих Verifi Plus на Илумина - цената е доста по ниска 1800 лв. и изследват всички хромозоми + микроделеции! Определено съм доволна от услугата, защото вземат само една епруветка кръв, изпращат я в САЩ като ти дават да проследиш докато пътува и резултата е на време! Успех!

# 741
Здравейте момичета, благодаря за споделеният опит. Относно тест Verifi, писах на illumina директно и те потвърдиха, че компанията не е оторизиран доставчик и тестовете не се правят в тяхна лаборатория в САЩ. Споделям, за да се даде гластност на реалността, която живеем и ни мамят най-нагло. Illumina потвърдиха, че са започнали разговори за лиценз с въпросната фирма, но не знаят дали такъв ще бъде даден. https://www.verifi.bg/?page_id=32

Здравейте! Аз направих теста на Illumina за всички хромозоми Verifi Plus + 5 микроделеции и полови хромозоми! Заслужава си от към цена, отношение, бърз резултат(5 дена) и достоверност! От коментарите в по-стари постове имах съмнението за достоверността и дали наистина се прави в САЩ и дали фирмата тук е официално представителство - та взех че писах и аз до Illumina, и потвърдиха че това е фирмата която представлява Verifi теста в България! Но, най-голямата ми мотивация да избера този тест е препоръката на моя позната, която го е правила по време на бременността си, след инвитро процедура! Днес детенцето й е на 1,9 месеца и е живо и здраво, както е потвърдил и теста! Много доволна че избрах този тест и се радвам, че всичко е наред! Успех!

# 742
  • София
Здравей, pijam4e. И аз им бях писала...първо казаха да се свържа с МЦ Афродита, което породи съмнения и в мен...след това обаче ми написаха следващ имейл, в който упоменаха, че фирмата представител си е официален техен представител, така че всичко би трябвало да е ок с тях. Успех на теб!

# 743
Момичета, коя е най-ранната оптимална седмица за такъв тест?

# 744
  • София
След 10та завършена изискват всички - началото на 11та.

# 745
Благодаря, понеже четох, че може след 9 г.с, но пък дали ще има достатъчно ДНК в кръвта... 11-та ми звучи добре

# 746
  • София
След 10та..на някои места даже ще ти откажат преди това, за да не се налага после да се повтаря теста.

# 747
Проучвам за Германия в момента, по-скоро проверявам полетите. Ако има евтини билети, може да съчетаем приятното с полезното. Атина също звучи нелошо, но обмислям и Турция. Едно е сигурно, няма да го правя в България Simple Smile

# 748
Направих го днес, в Геника, в 12 седмица. Преди 12 ако стане готов, не дават информация за пол.
Даже ми направиха отстъпка като попитах дали може Simple Smile

# 749
Здравейте момичета, някоя правила ли е тест на Veracity(в Кипър пращат резултатите). Може ли да споделите мнение?

Общи условия

Активация на акаунт