Малки сладки лъжкини - Pretty Little Liars - Тема 5

• 50 251
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Черно-белият епизод изглежда страхотно! От интересен, по-интерес епизод всяка седмица  Laughing
Скрит текст:

О,да,нямам търпение вече  Crazy

# 436
Епизодът беше интересен.  Heart Eyes
Вече е ясно, че Езра е "Плажни шорти". Али е имала връзка с него, но ако той наистина беше лошия, злия, извратения, този, от който Али се страхува мисля, че нямаше да ни го разкрият. Най-вероятно той няма лоши намерения към нея, а иска само да й помогне.
И аз съм на мнение, че има двама (а може и повече) "А". Както каза anbibian единия прави какви ли не гадории и извратения, способен е на убийство, докато другия на моменти дори се опитваше да помогне на момичетата. Много ми е интересно кой е този, който направи всички ужасни неща и който преследва Али.

# 437
littlexsecrets , и аз така мисля за двамата - А  Peace

# 438
Според мен Езра е А,за да им помага на момичетата и има положителна роля ( както Тоби беше А). Не ми изглежда способен да убие Иън,Гарет,Уилдън и подобно жестокости.

# 439
littlexsecrets , и аз така мисля за двамата - А  Peace

+1 Всичко друго би било лишено от всякаква логика. Peace

# 440
Някъде бях чела,че А го има в 3 епизод на 1 сезон и сега гледах.Даваха Езра естествено,Мелиса и Мая,тези тримата са ми съмнителни.Емили и Мая се снимаха в една кабинка и после снимките изчезнаха.А накрая дадоха как А си е облепил цялата стая с тези снимки,доста обсебващо...а и се знае,че Мая е жива.Може ли тя да е А?  newsm78

# 441
Мая е жива.Може ли тя да е А?  newsm78

Какъв би бил мотивът й ?  newsm78 Thinking

# 442
Мая жива ли е? Откъде се разбира това?

# 443
наистина няма мотив,просто бях чела,че А го дават още в 1 епизод и после в 3ти...иначе бях чела в някакви форуми,че Мая е жива. Като цяло официално е потвърдено,че А е жена с тъмна коса.

# 444
И аз не знаех за Мая

# 445
Съмнявам се да е жива Мая. Тя си изигра ролята според мен.

# 446
  • Варна
В спойдерите пишеше за Мая, но това май щяло да е чак в сезон 5.

# 447
Ох, и тук всички ще възкръснат, а даже не е спн сериал. ooooh!

# 448
  • В две мънички очи...
Че каква и беше ролята на Мая? Според мен тя си беше жив пълнеж.
А ако "А" е жена наистина трябва да е много силна физически ...

# 449
На мен ми е безразлично, дали Мая е жива или не. Бяха ми ужасно лигави, като двойка с Емили, че чак ме дразнеха. Ще бъде безинтересно, някой с толкова незначителна роля в сериала, да бъде А.

Общи условия

Активация на акаунт