Стълба дъска за гладене?

• 2 344
  • 7
  •   1
Отговори
Случайно някой да притежава такава дъска за гладене, която едновременно е и стълба?

Общо взето въпроса ми е дали върши някаква работа като дъста и като стълбичка? Ако не, някаква препоръча за дъска - намирам модели от по 40-50 лева до 250, без да виждам кой-знае каква разлика, но пък съм си начинаещ домакин.  Grinning

# 1
  • София
Да, аз имам такава дъска. Удобна е. Единственият й кусур е, че като дъска отпред не е много остра, а аз съм свикнала така да нахлузвам панталоните, за да си изгладя джобовете. Simple Smile Но не е болка за умиране, ползвам я вече 1.5 год. и съм доволна. Като стълба е стабилна, не се клати.

# 2
Здравей,
Аз също ползвам такава дъска за гладене от 4-5 години. Много съм доволна и смятам, че си заслужава парите. Стабилна е. Нашата беше около 100 лв., купувана от един от моловете.

# 3
Благодаря Ви! Стълбата за мен е особено важна заради високи гардероби до 2,60 м, та ще си спестя място като ги съчетая нещата.

# 4
  • София
Аз също я гледах и размишлявах дали да си взема такава, но ми се видя тежичка и неудобна за ежедневно гладене... А нямам възможност да я държа постоянно разпъната.

# 5
А като стълба върши ли някаква работа? В смисъл по-високо ли ви качва отколкото ако се покатерите на един трапезарен стол?

# 6
Здравей,
Аз също ползвам такава дъска за гладене от 4-5 години. Много съм доволна и смятам, че си заслужава парите. Стабилна е. Нашата беше около 100 лв., купувана от един от моловете.

И моята е  от доста време - много здрава е!

По-висока е от стол! С нея сменям крушки и си окачам завесите т. е стигам до тавана, а със стола няма как

# 7
Точно това ми трябваше да знам, благоря, gold_!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт