Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 61 от 30.08 до 15.09.2013

• 70 712
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 600
  • Димитровград
Цитат
GEOX отговарят ли си на номерата
за детските ще дам мнение - на щерката крачето е точно 17 см. и е за 27-ми номер /26-ти й умаляха последния месец/  Peace. Според мен си отговарят - всичките й други обувки, които й стават, са 17-ми номер, но тя е с много тесно краче и ако обувката не й е точно, се измъква

Дамските са леко уголемени може би с половин номер.Ако си между два номера според мен по малкия.
Дай линк към модела някой може да ги има да сподели.

# 601
Страхотни 37ца само  Cry Pataugas

# 602
  • Пловдив
Момичета , някой има ли наблюдения върху Sam Edelman , Отговарят ли си, качество , заслужават ли си цената .... Всякаква информация ще е полезна . За тези питам http://www.javari.de/Sam-Edelman-B6860L2901-Sneaker-CREAMNUBUCK/ … L=%2FshoppingCart

PERLI, имам тези - отговарят си на номера и са ми много удобни, стелката е много мека и комфортна. За тесен крак са тези специално.

И аз с въпрос - как вървят номерата на детските Richter? Малкия сега носи 33-ти номер (Geox), чудя се за догодина 34 или 35 да му взема. Като че ли вече не му расте толкова бързо кракът и мисля да заложа на +1 номер, но незнам нищо за Richter... да не са умалени  newsm78?

# 603
  • sofia

Chance, купувала съм един път Рихтер - отговарят си, много хубави и качествени! Peace

Аз да питам за GEOX - в немския амазон в Сайз гайда пише,че 21 ЕУ трябва да отговаря на 4.5 УК. а аз си мисля, че 21=5. Та, умалени ли са в такъв случай (детските)? И друго - гледам, че повечето спортни момчешки Геокси са синтетика...което малко ме спира - запарват ли или? Отзиви?

# 604

Chance, купувала съм един път Рихтер - отговарят си, много хубави и качествени! Peace

Аз да питам за GEOX - в немския амазон в Сайз гайда пише,че 21 ЕУ трябва да отговаря на 4.5 УК. а аз си мисля, че 21=5. Та, умалени ли са в такъв случай (детските)? И друго - гледам, че повечето спортни момчешки Геокси са синтетика...което малко ме спира - запарват ли или? Отзиви?
Не са умалени, води се от тяхното оразмеряване и няма да сгрешиш  Peace
Запарват леко, но много леко. Нали са с дишащи подметки  Simple Smile

# 605
  • Варна
Детето остана без ботуши за зимата. Бях купила апрески на Адидас и ботушки на Kickers и тези дни реших да ги пробвам да видя как са му и изненадааа - има достатъчен аванс на дължина, все пак са  номер по-големи от сегашните, обачееее не мога да му намъкна крака в тях.  Crazy Май ни е доста пухкаво и широко крачето.  Whistling Та, ако ви попаднат зимни обуща UK 7, EUR 24 на разумна цена, ще се радвам да споделите да не ходим боси.   bouquet

# 606
  • sofia

Не са умалени, води се от тяхното оразмеряване и няма да сгрешиш  Peace
Запарват леко, но много леко. Нали са с дишащи подметки  Simple Smile

Мерси!!!  bouquet

# 607
  • Стара Загора
Здравейте, имате ли впечатления от този модел на Chicco, мисля се коментираше в предишната тема... А как бяха като номера - точни, уголемени, умалени?

# 608
http://www.amazon.co.uk/CAMPER-Tws-80378-001-Girls-Flip-flops/dp … =pd_sim_sbs_sh_15
Ох, много ми харесаха! 11ук е много изоден!

# 609
Някоя от вас да има представа от тази марка?
http://www.amazon.de/London-Paloma-leather-QS120085-Stiefel/dp/B … 5305&sr=1-130

# 610
  • Sofia

На тази цена ли ги видя или съм изпуснала нещо  Confused

# 611

На тази цена ли ги видя или съм изпуснала нещо  Confused

На тази , ама са дизайн на Готие  gydi

# 612
  • Варна
Момичета да ви питам-как поддържате такъв светъл велур на чанта

Много ми харесва този цвят-всъщност ако не ви излиза най-светлия, да знаете -за него питам, та трябва ми такъв цвят, за едни боти с връзки, подобни на цвят, обаче ми се струва ,че след 2-3 носения и ще си бия главата, що се хванах с тоя светъл цвят

Отделно-ни в Амазон, ни в Джавари са пуснали размери на чантата, пък ми трябва по-голЕмка торба,т.е. поне 28см широка или дълга ...знам ли и аз...та ако някой има подобни-щото едно време едни тъмносини се показваха и сподели за размер ...много благодарност от мен ...   bouquet

И още нещо -търся подобно или такова, но с повече инфо, в същия цвят
по възможност еств.кожа ...ако забележите голямо, синьо и естествено -пускайте  Laughing

# 613
  • Пловдив
 Момичета Praynig, моля спешно за помощ.
Голямата щерка има скоро РД и си хареса тези Манас. С нормален крак, 38. Как е номерацията, че съм пуснала последната 38-ца, но се страхува да не малеят.
AniK, май ти имаше подобни  newsm78

# 614
  • Варна
Получих тези Есприт https://www.javari.de/dp/B005M1Q2ZY . Харесахме се.  Heart Eyes Я сега предложете чанта за тях. Предпочитам крос боди.  Peace

А някой наскоро получи тези Jana Fashion http://www.javari.de/Jana%20Fashion%208-8-22103-20%20Damen%20Bal … RL=%2Fmythings%2F .Разбрах, че отговарят, но все пак може ли да помоля за стелка и реална снимка.  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 05 сеп 2013, 19:17 от MiRa^

Общи условия

Активация на акаунт