Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 61 от 30.08 до 15.09.2013

• 70 705
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
MIVA06 Толкова. Wink Ама със сандалите и едни детски, станаха.  Peace
змейковица да, сините пуснах.  Peace

# 721
мерси мира, и аз пуснах едни белички с една блузка намалена на риплей  newsm44

# 722
Здравейте ! Поръчах си тезинякой от вас ако им е притежател,моля за отзиви. Отговарят ли си .

# 723
  • Sofia
Тази нощ не можах да спя и рових любими марки за сиви боти или ботуши. И какви ги свърших... понеже ТЕЗИ МОМА са ми прекалено скъпи, макар и супер намалени в Амазон, пуснах засега с празна карта ТЕЗИ за 72Е с кода  Rolling Eyes Пуснах 35-ти номер, защото МОМА са уголемени и цената беше най-ниска. В Javari 38-цата е на супер цена (86Е) - да подлъжа още някой, дето е на моя акъл  Mr. Green
То е ясно, че няма да ги нося във върла зима, но аз си имам апрески за снеговете. Тази подметка от онази ли е... дето трябва да я мажа  newsm78 ми ще я мажа, ако ги ЗАкупя  Rolling Eyes
Давайте мнения   bouquet То като съм си наумила...  Embarassed

# 724
С връзките са по-яки, другите с тая дупка отзад  Thinking
С какво ще им мажеш подметките ако ги ЗАкупиш и не е тайна? Simple Smile

# 725
На мен МОМА-та със зеленото ми харесва повече. Те са си есенни, другите си е зимна бота/което реално на Ани й е излишно, не, че от тези има нужда, ама... Mr. Green/.

Миоки, с ленено масло се маже гьон-ът

# 726
Anik, ако търсиш практични ботуши, определено първите, ако търсиш различни, то вторите Laughing Мен определено ме радват с този зелен цвят.  Да, гьон е подметката, пише си го.  Ще трябва да я мажеш, но както каза един обущар, не се скапва толкова бързо, освен ако не шляпаш с тях редовно в локвите, като малките деца. Wink

mioki, баща ми едно време ни ги мажеше с пача маз. Сега продават едно такова мазно, подобно на вазелин, незнам точно какво съдържа, а и някъде съм скрила моето, за да прочета.

# 727
Момичета, Булбоксер отговарят ли си? Някой да има отзиви за тези http://www.amazon.de/gp/product/B00ADEMQDM/ref=ox_sc_act_title_4 … id=A3JWKAKR8XB7XF

Ние имаме номер 34 -стелката меря около 23см! Peace

# 728
  • Бургас
Нещо за тази марка да кажете Giudecca - харесах си балетки, но не знам хубава марка ли е и отговарят ли си номерата, да не е за тесни крачета, че моите са нормални към леко широчки с кокалчета в бонус Laughing

# 729
mioki, баща ми едно време ни ги мажеше с пача маз. Сега продават едно такова мазно, подобно на вазелин, незнам точно какво съдържа, а и някъде съм скрила моето, за да прочета.
Ахааа, светнах Simple Smile
Аз на едни гьонени сложих тънка гума отдолу (обущаря де), ама виж не съм се сетила, че може да се мажат с нещо.

maya_76, аз едни сандали техни имам, много са хубави, но са тесни определено или са леко умалени. Наложи се да ги разпъвам със спрей.
Ето тези
иначе пипнати, пипната кутия, всяка обувка в отделно  платнено джобче + торба за пазаруване бонус Laughing

# 730
  • Бургас

maya_76, аз едни сандали техни имам, много са хубави, но са тесни определено или са леко умалени. Наложи се да ги разпъвам със спрей.
Ето тези
иначе пипнати, пипната кутия, всяка обувка в отделно  платнено джобче + торба за пазаруване бонус Laughing

За тези и аз четох отзивите, че са за много тесен крак иначе са много хубави. Аз това харесах http://www.javari.de/Giudecca-Marongas-THS1300-Ballerinas-Schwar … L=%2FshoppingCart надявам се като е мрежичка да не са много тесни или поне да се поотпуснат newsm78. Аз съм междинен номер така,че ще заложа на по големия.

# 731
За тези Naturalizer POLA http://www.amazon.de/gp/product/B005Y9VG96/ref=ox_sc_act_title_3 … id=A3JWKAKR8XB7XF си спомням, че още някоя босонога име беше хвърлила око, а цената е повече от перфектна(в javari е 39 евро за същия номер, от 10 дена на ден спада с по няколко цента до 1 евро..  ooooh! ). Чудя се обаче дали някой случайно ги няма, че взех да си мисля, че не съм 39, а по-скоро някакъв междинен номер и все не нацелвам. Поръчвам 39 - голямо, поръчвам 38 - стиска..  Crazy
Към тях мисля да добавя и тези http://www.amazon.de/gp/product/B009ELYEYY/ref=ox_sc_act_title_1 … id=A3JWKAKR8XB7XF - те са само 5 евро отгоре в javari. За сандал обаче смело ще взема 39. Там и да има разстояние, не ги губя.  Joy Да не говорим, че последните сандали на Mexx 39 са ми малки..  #Crazy

имам черни Naturalizer POLA, купувани от Javari мин. година за около 19-20 евро. подметката е еластична, подходяща за бързо ходене пеша, без в същото време да се подбиват краката...нося 38, взех 38, идеални са при температури около 30 градуса, кракът ми е нормален като ширина, но при 40градусовите жеги - имах усещането, че краката са ми толкова подути и изпълнили обувките, че направо ще ги цъфна...

# 732
Тази нощ не можах да спя и рових любими марки за сиви боти или ботуши...
Ани,Момето Дерби го гледам и се чудя защо тази цифромания.Сигурно е качествено,но чак пък толкова...а визуално са ми най-обикновени.
Зелената мома е приемлива за пролет-есен.Ако ще я носиш само под панталон обаче,както правя аз с моите боти,зеУенкото изобщо няма да се вижда.Помисли си.

А защо трябва да мажете гьона с мас?Това сефте го чувам.
Да знаете някакъв трик да срещу хлъзгане на подметките на сняг?Бях чела нещо по повода...мажеше ли се...залепяше ли се  newsm78 Рано е още,ама всяка зима ми е проблем да пристъпвам като в паници.

# 733
  • Popovo
Дами ,търся нещо спортно за екип.Кои според Вас са по-добри тези  http://www.amazon.de/gp/product/B009IL5NCC/ref=ox_sc_act_image_1 … id=A3JWKAKR8XB7XF    или тези  http://www.amazon.de/gp/product/B009NDEN5I/ref=ox_sc_act_image_4 … id=A3JWKAKR8XB7XF. И се чудя на кой номер да заложа .Между 37 и 38 съм.   

# 734

Ето тези

За тези и аз четох отзивите, че са за много тесен крак иначе са много хубави. Аз това харесах http://www.javari.de/Giudecca-Marongas-THS1300-Ballerinas-Schwar … L=%2FshoppingCart надявам се като е мрежичка да не са много тесни или поне да се поотпуснат newsm78. Аз съм междинен номер така,че ще заложа на по големия.
Оранжевите се отпуснаха и вече са ми добре, но в началото беше тегаво  Laughing
Щом е кожа отвътре и отвън със сигурност ще се отпуснат. Не знам тази мрежичка дали обаче ще позволи, въпреки че не изглежда някаква супер яка.

LilaC, за импрегниране на гьона, че в мокро време много попива вода. Мен ме дразни повече, че се наранява много от камъчетата по улиците. Иначе при мен стана супер с гумичката, въобще не се вижда че е добавяно нещо допълнително.

reni1111, аз съм за първите, някак по-спортни ми изглеждат като за екип.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт