"Прилив и отлив" - новият сериал на Чаатай Улусой......AFK FOREVER - тема 189.5

• 53 114
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
Добро утроHug

Благодаря за кафето и закуската! Peace

Хубав ден!
  Hug

Скрит текст:
Но аз ще защитя и Серенай - доколкото знам тя е по-нова от Хазал в актьорския бизнес, досега не е била толкова известна и според мен е нормално да се помисли за "звезда", млад, красив човек със току-що навлязла в звездната орбита(така да се каже) кариера и аз да бях и аз сигурно, малко или много щях да се държа така. Сигурно и Хазал е имала такива моменти още по времето на Забранения плод (все пак това е сериалът, който я издигна в актьорската професия и беше забелязана.)  Simple Smile
Аз харесвам Серенай и мисля, че правят много хубава двойка с Чаги. Не съм я гледала в Лалето, но вярвам, че и ще си изиграе ролята чудесно.  Simple Smile

Peace Peace

# 76
  • в подножието на планината

Добро утро! Hug

Gossip Girl,  Hug  bouquet

Киарче, Heart Eyes  bouquet

Ива, Hug

Хубав ден! Simple Smile

# 77
Добро утро  Hug

Киара,благодаря за сладичкото.   bouquet
Gossip, благодаря за кафето.   bouquet

Аз също не съм гледала Серенай,затова също като теб ще й дам шанс-на играта й по-скоро.Иначе тя не е отскоро в бизнеса.Започва да участва в сериали от 2007 година,тогава е била на 16 години,така че, не е съвсем нова както се казва.

# 78
Добро утро  Hug

Киара,благодаря за сладичкото.   bouquet
Gossip, благодаря за кафето.   bouquet

Аз също не съм гледала Серенай,затова също като теб ще й дам шанс-на играта й по-скоро.Иначе тя не е отскоро в бизнеса.Започва да участва в сериали от 2007 година,тогава е била на 16 години,така че, не е съвсем нова както се казва.

Вани,  Hug +1

Илде,  Heart Eyes Hug

# 79
Гюнайдън къзлар Hug Hug Hug

# 80
И аз давам шанс на Сери.  Peace Дано оправдае нашето доверие. Peace

А колкото се отнася за Ча - за мен от както го видях винаги е бил номер едно. Mr. Green

Значи чичкото е бащата на Яман - ясно. Flutter Благодаря за разяснението. Peace

# 81
Аз реших да загледам ОК.Някои епизоди са ми скучни та с мишока ги плъзгам напред Simple Smile

Много ми харесват диалозите-Сет,баща му,Райън. Понякога се смея с тях тримата  Mr. Green

Дано и турците вкарат малко хумор в сериала,на мен би ми харесало.  Peace

# 82

Дано и турците вкарат малко хумор в сериала,на мен би ми харесало.  Peace

Вани,  Hug  , дано, Praynig  че аман от драми!  Mr. Green

# 83

Значи чичкото е бащата на Яман - ясно. Flutter Благодаря за разяснението. Peace

Зори,  Hug вторият баща.  Peace

Аз този филм го гледах като бях девети ли, десети ли клас (да не се обиди някой) ама тогава много ми харесаваше до около края на втори сезон, май и после даже и на тази възраст не ми задържа вниманието. Сега да видим дали на сегашната ми възраст Чаатай ще е достатъчен за това.  Mr. Green макар че в Емировият път неговата харизма и за 2 епизода не ми стигна пък и сега е толкова измършавял и подмладен, че чак ми се струва нередно да точа лиги по него.  Laughing

# 84
Киара Simple Smile Честно казано даден сериал,ако не ми харесва,то даден артист(сам по себе си) не би могъл да ми задържи вниманието.

Така стана с Балканите на Хазал и ПЕ на Чаги.

Затова ще се радвам,ако сериала е интересен и успеят да ме приковат пред екрана.

# 85
Киарче  Hug

Аз пък да ви кажа какво ми се случи снощи. Берк Октай ме е блокирал в Т. Mr. Green Причина - няма. Имаше снимка, на която му написах на англ. perfect smile Simple Smile и после ме блокирал. Според мен не харесва Чаатай и следователно неговите фенове. Peace Друго обяснение нямам. Thinking

# 86
Зори,ади бе.Странна работа,нито си го обидила,нито пък си се държала като Джансу,не мога да разбера.  newsm78

# 87
Зори,ади бе.Странна работа,нито си го обидила,нито пък си се държала като Джансу,не мога да разбера.  newsm78

Вани и аз не разбрах какво стана. Tired Но определено се разочаровах от него. Дали Гизем няма връзка нямам представа. Мислех да не ви занимавам, ама ви чувствам близки и трябва да споделя, пък и що да му крия действията на Октай. Peace

# 88
Ти пък,за какво да не кажеш и да криеш.Еее голяма работа,не се ядосвай.Нали не е Ча  Peace  Mr. Green

На мен чак смешно ми стана-странна работа.  Laughing

# 89
  • София
здравейте момичета,

Gossip, и аз смятах да й дам шанс, докато не прочетох интервютата й. Няма лошо да има самочувствие, но тя прекрачва една много важна граница (според мен) в този занаят и това е колегиалността. Трябва да светиш със собствена светлина, а не да се изтъкваш на гърба на другите. Колкото и да е малка, не мога да оправдая грозните й думи по отношение на Емина Сандал  Sick Ужасно просташка постъпка  Naughty
За другото глупаво изказване тип: "не мога да си позволя да ме видят занемарена .....", читателят веднага добавя сам "като някои други".

Дано обаче да е добра партньорка на наш' Чаги  Peace Принципно никога не съм харесвала самовлюбени, самозабравени хора  Tired Хубаво е да имаш самочувствие, но да е с мярка  Peace

п.с. В Лалето от самото начало не ме впечатли, но заради Ча ще гледам  Peace

п.с. Какво има общо Гизем с това, нали уж бяха близки с Ча?

Общи условия

Активация на акаунт