Евтините неща, от които сме доволни - 20

• 81 937
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
Хайде и тук да похваля 2 продукта, от които съм много доволна:

Двоен молив за очи на Алверде:

http://www.dm.de/de_homepage/alverde_home/alverde_produkte/produ … jal-eyeliner.html

Вероятно за хора, които нямат проблеми, не е кой знае какво, но за алергични хора е манна небесна! Най-сетне си намерих молив, от който хем да не ми се подуват очите, хем да личи като се сложи в долната водна линия. Направо се радвам като дете на този факт.  Laughing Без вредни съставки, цена 4 лв в Дм. Аз си взех кафявия,тъмната му част ползвам във водната линия, а светлата като блясък.

Друг продукт, от който съм много доволна, е гланца за устни на S-he stylezone. Имам цветен и безцветен - и двата имат ефект като на скъп гланц - правят устните прекрасни, блестящи и гладки, а цената му е 4,30 лв. Пак от ДМ, трудно се намира в нета (не е от много известните марки):

http://www.dm-drogeriemarkt.bg/bg_homepage/beauty/she/267794/s-h … uehling_2013.html

(На последната снимка вдясно /на застаналия пред екрана/ се вижда как изглежда този гланц.)

# 211
  • Варна
Отскоро ми се налага почти ежедневно да ползвам преса. Знам, че изтощава косата и води до цъфтене. Също така, подозирам, че има продукти за коса, които да елиминират лошите последствия от пресата, но не ги знам кои са.  Crazy
Препоръчайте ми някакъв продукт, който, обаче, да не прави косата да изглежда мазна и  да не стои тежко.
Засега си ползвам кристалите на влажна коса, като изсъхне минавам с пресата, но се чудя дали е достатъчно?  Confused

# 212
Киса , има и едно олио с бадем и арган на Алверде, което направо лекува косата. Откакто съм с него, нямам проблеми със суха или изтощена коса, а се изрусявам. Преди него косата ми беше изтощена, сега се оправи. То не просто предпазва косата, а направо лекува. Силиконите (кристалите също са силикони) не действат на косъма да го заздравяват, а само повърхностно предпазват и приглаждат. Ако искаш пробвай и олиото. Струва 5 лв в ДМ, много е икономично и за да не ти стане косата на клечки, трябва да слагаш само няколко капки, а при самото изправяне мажи кристали, защото те образуват филм и предпазват косъма. Докато олиото направо лекува косата отвътре. Олиото обаче може да направи косата ти по-мазна и тежка.  Rolling Eyes Аз слагам 2-3 капки за цялата коса като ги размазвам първо по пръстите. Косата ми се приглажда идеално с тях, имам и четка за приглаждане и нямам нужда от преса.  Simple Smile

http://www.dm.de/de_homepage/alverde_home/alverde_produkte/produ … mandel-argan.html

Последна редакция: вт, 10 сеп 2013, 17:30 от HAPPY_QUEEN

# 213
  • Варна
Благодаря ти, аз нямам нужда от лекуване, поне засега. Косата ми е нормална, но като я измия и изсуша със сешоара ставам като кошница в главата или глухарче - много е хвърчаща. Отделно е чуплива и всеки кичур е със собствено мнение.
А от думичката "олио" направо се стряскам.  Simple Smile

# 214
Е тогава кристалите би трябвалo да са ти достатъчни или да вземеш някой балсам без отмиване да приглаждаш с него ежедневно, или гланц с подобен ефект, но нека да кажат тези дето ползват подобни продукти.  Simple Smile
Moжеш и косата да пуснеш по-дълга - така ще натежава и ще се изпъва. Поне при мен става така. Колкото е по-къса, толкова повече хвърчи. Сега е до средата на гърба, целта ми е да стигне до кръста.  Laughing Откакто стигна средата на гърба, вече не хвърчи и не стърчи толкова, защото косъмът натежава.  Wink

# 215
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Благодаря ти, аз нямам нужда от лекуване, поне засега. Косата ми е нормална, но като я измия и изсуша със сешоара ставам като кошница в главата или глухарче - много е хвърчаща. Отделно е чуплива и всеки кичур е със собствено мнение.
А от думичката "олио" направо се стряскам.  Simple Smile

Киса, търси продукти с термозащита.Доколкото имам спомен Тафт и Сайъс имат такива спрейове.Само кристали не са достатъчни при редовно ползване на преса.

# 216
Аз си купих тези кристали - емио по- ужасно нещо няма. Омазняват и сплескват косата ми( слагах по съвсем малко). ПОсле пробвах да ги слагам и с отмиване - не стават. Но моята коса е суха, боядисвана, всеки ден преса или маша, с разслоени крайчета.

От Дм добре ми действаха кристалите на проф. серия на Балея - цена 6-7лв. в кафяво  пластмасово шишенце 100мл.

# 217
kaly* , за кои кристали пишеш? Ако е за олиото на Алверде - то си е олио, не кристали. Кристалите са силикони, в олиото има само натурални масла. То е за наистина много суха и увредена коса - за моята е идеално. Аз откакто съм с него, не ми трябват нито кристали, нито балсами без отмиване и косата ми се възстанови. Но явно е за коса, която има нужда от лечение.  Wink

# 218
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз си купих тези кристали - емио по- ужасно нещо няма. Омазняват и сплескват косата ми( слагах по съвсем малко). ПОсле пробвах да ги слагам и с отмиване - не стават. Но моята коса е суха, боядисвана, всеки ден преса или маша, с разслоени крайчета.

От Дм добре ми действаха кристалите на проф. серия на Балея - цена 6-7лв. в кафяво  пластмасово шишенце 100мл.

Зависи от кристалите - някои наистина са ужасни и тежки.Аз ползвам серум за сухи краища на Ейвън и не ми отежнява косата.За разслоените крайчета, колкото и да не ти се иска, единствен вариант е ножицата.  Peace

# 219
Всичко си зависи от косата, индивидуално е. За някой един продукт върши чудеса, за друг - друг. Според нуждите.  Simple Smile Затова трябва да се пробва, аз докато си открих продуктите, какво лутане беше!  ooooh!

# 220
връхчетаата ги  отрязах.
Правя домашни маски и проф. козметика за коса - доволна съм

Наистина голям зор докато попадна на точните продукти и съчетаването им, а и отделно,. че състоянието на косата се мени и  с това и нуждите и съответно продуктите.

# 221
  • някъде другаде
Днес си купих отново този изсушител , от който съм доволн много.
http://apteka.framar.bg/30033216/%D0%BF%D0%B5%D1%80%D1%84%D0%B5% … -13-%D0%BC%D0%BB-

# 222
Може ли инфо за боята за коса Мiss Мagic с екстракт от коприва и витамин F?
И по-точно цвят № 731 - Black Pearl - понеже няма друг черен, дали е със син оттенък?
3аради наименованието 'Черна перла' се усъмних, а аз изобщо не обичам синьо-черни коси...
И щадяща ли е боята.
Благодаря  bouquet

П.П. Ето тази боя Мiss Мagic:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 11 сеп 2013, 13:13 от krem-karamel

# 223
Отскоро ми се налага почти ежедневно да ползвам преса. Знам, че изтощава косата и води до цъфтене. Също така, подозирам, че има продукти за коса, които да елиминират лошите последствия от пресата, но не ги знам кои са.  Crazy
Препоръчайте ми някакъв продукт, който, обаче, да не прави косата да изглежда мазна и  да не стои тежко.
Засега си ползвам кристалите на влажна коса, като изсъхне минавам с пресата, но се чудя дали е достатъчно?  Confused

Ето това спрейче ползвам през зимата, косата ми остава здрава въпреки сешоара и пресата Wink

Сега съм "хвърлила око" на  спрея за топлинна защита на Сайъс  newsm78
Скрит текст:

# 224
  • Варна

Ето това спрейче ползвам през зимата, косата ми остава здрава въпреки сешоара и пресата Wink
Скрит текст:
Сега съм "хвърлила око" на  спрея за топлинна защита на Сайъс  newsm78
Скрит текст:

Благодаря на всички за съветите. Като съм в Елитис, ще се завъртя край щанда за коса, че все го подминавам.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт