Евтините неща, от които сме доволни - 20

• 81 964
  • 732
  •   1
Отговори
# 255
  • някъде другаде
Стелияна, тук имаше добри отзиви от интимния на Дженера /има го в Метро/. Аз си го купих и съм доволна
Душ гел ползвам на Venus. Има ги в дрогерии Лили

Аз ползвам интимният на AVON. Харесва ми.

# 256
Аз съм доволна от интимния гел на Билка, само дето има доста силен аромат( на мен не ми пречи, но който не харесва по-силните аромати ще го дразни)

# 257
  • Бургас
Нищо не направих и аз с постването на снимка, затова давам линк към гела на Нивеа.  Laughing
http://www.google.com/imgres?imgurl=http://wizaz.pl/kosmetyki/fo … QEwBA&dur=951
Мерси, днес го намерих в кварталния супермаркет

# 258
Интимен гел използвам Лактацид от много време и съм много доволна и не мисля да го сменявам, не пише нищо за парабени..
Скрит текст:

От душ геловете най-много съм доволна от Палмолив (лично на мен мед и мляко най ми допада)
новите също не са лоши:
Скрит текст:
   bouquet

# 259
  • София
Някой ползвал ли е скраб за тяло на Афродита? В момента е на промиция в Кауфланд  на цена 2.99 . Взех си един, но не посмях повече, защото не знам дали си заслужава. Ето този:

# 260
 Здравейте, досега не съм писала, защото повечето ми евтини продукти вече са обсъждани в темите. Сега обаче искам да се разпиша с няколко евтини неща, за които мисля, че досега няма писано  Grinning
 Първото е едно кремче за ръце, на което незнайно защо не мога да намеря снимка в нета  Thinking
Слагам снимка на същия крем, само че за лице, за да видите как изглежда опаковката : http://www.camcobg.com/product.php?ProductID=825
Попива уникално бързо, още докато го размазвате по ръцете си, има приятен цитрусов аромат. Недостатъкът му е, че съдържа парабени. Взех го за 2.99 от Ремедиум, в ДМ е с някакви стотинки по-евтин.
 Второто нещо е вазелина на Балеа :

Прочетох в разни блогове, че от него се сгъстявали миглите  Rolling Eyes Все още не мога да кажа има ли ефект. Обаче му намерих куп други полезни приложения:
-идеален за крака и лакти, много бързо попива. Повече няма да си купувам крем за крака.
-много добре омекотява кожичките на ноктите.
-няма аромат и вкус и замества идеално балсама за устни.
Струва също 2.99.

И последно - матиращ дневен крем с перли на Алверде:

Много хубаво изравнява тена, дори и да нямате време за грим сутрин, само с него кожата някак си изглежда много добре поддържана. За матиращите му свойства не мога да се изкажа, други матиращи кремове досега не съм ползвала. Само ще уточня, че не издържа цял ден. Подходящ е за нормална и смесена кожа. Цената му е 7-8 лева.

Има и още неща, но по-късно ще пиша, че поста ми стана много дълъг  Simple Smile

# 261
  • София
Zeraphine, за пкрема с перли - като казваш, че изравнява тена, имаш пред вид, че се справя с тъмните петна?!  newsm78

# 262
  • Бургас
Някой ползвал ли е скраб за тяло на Афродита? В момента е на промиция в Кауфланд  на цена 2.99 . Взех си един, но не посмях повече, защото не знам дали си заслужава. Ето този:
Скрит текст:
Бруки, скрабовете на Афродита са чудесни като действие, направо ти смъкват всичко, но ароматите им са БРУТАЛНИ и доста химически. Аз не мога да ги понасям, иначе ексфолират много добре.
Така че, ти си решаваш.

# 263
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз от крема с перла не останах доволна.Лицето ми ставаше по-бяло от него, а изравняване на тена при мен изобщо нямаше...

# 264
 nikolinanik, аз имам лунички по рождение и не очаквам някой крем да се справи с тях и да изчезнат. Много ми е трудно да обяснявам като стане дума за козметика. Най-общо лицето става наистина по-бяло и кожата не лъщи, а добива хубав и свеж вид.  На мен лично много ми допада и мисля да си взема втора опаковка.

# 265
  • Варна
Доволна съм от 2 шампона на Гарние Ултра Ду и понеже вече свършват, мисля пак да си взема, най-вече оранжевия с манго. Косата ми с него става жизнена, лъскава, мека, не стърчи напосоки и не хвърчи, а ми е доста чуплива.

Скрит текст:

Скрит текст:

# 266
Този душ крем е екстра за суха кожа.

# 267
  • Бургас
Искам да споделя колко съм доволна от гръцката боя за коса Farcom Echo. Спарави се страхотно с моята фина перушина, без да я изгори и сега има хубав цвят 4 с блясък . Цена - 5лв.
И тъй като особено ми хареса и маската към боята смятам да си я взема в цяла опаковка
https://www.matcdn.eu/mat.bg//uploads/stores/62/products/24708/1 … 197521b2e164.jpeg
Ето и самата боя

# 268
  • София
nikolinanik, аз имам лунички по рождение и не очаквам някой крем да се справи с тях и да изчезнат. Много ми е трудно да обяснявам като стане дума за козметика. Най-общо лицето става наистина по-бяло и кожата не лъщи, а добива хубав и свеж вид.  На мен лично много ми допада и мисля да си взема втора опаковка.

Много благодаря за отговора!   bouquet  Разбирам, че към всяка кожа трябва да се подхожда индивидуално!  Grinning

# 269
  • Deutschland
Есен е и дланите на ръцете ми се белят ужасно. Търся си подходящ крем. Супер овлажняващ може би.....

Общи условия

Активация на акаунт