Евтините неща, от които сме доволни - 20

• 81 886
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
  • БУРГАС
Някой,попадал ли е на ББ крем на Elea,днес го видях в една верига магазини и си го купих на цена от 5 и нещо.Не съм го пробвала още ,само си мацнах от тестерчето и имаше светло отразяващи частички.

# 451
  • Варна
Някой,попадал ли е на ББ крем на Elea,днес го видях в една верига магазини и си го купих на цена от 5 и нещо.Не съм го пробвала още ,само си мацнах от тестерчето и имаше светло отразяващи частички.

Сподели си после впечатленията, моля.  Peace

# 452
По принцип съм доволна от продуктите на Елеа, но за бб крема чувам за пръв път и ми стана любопитно.

# 453
  • Варна
И аз чакам впечатления от ББ крема на Елеа.

# 454
И аз го видях този крем на Елеа. Имаше тестер, моя е средния цвят. Има приятен аромат. Чудих се, но си купих хидратиращ  с флорална вода от роза и разни др. масла.

# 455
  • София
vevetka, ББ крема на Елеа има ли някакъв слънцезащитен фактор?

# 456
И на мен ми стана мн любопитно за ББ крема на Елеа. Моят на Garnier свършва и въпреки, че съм доволна май искам да пробвам друг. В ДМ е намален ББ крема на Mixa, на цена 11лв и стотинки. Но ще изчакам отзиви за Елеа, все пак е на цена 5-6 лв  Laughing  Laughing  Laughing

# 457
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
ББ Елеа пробвах от тестер. Според мен е подобие на ББ Нивея... не ми хареса.

# 458

Знам, че не са на особена почит нещата на АРОМА, но онзи ден спонтанно си го взех това тоалетно мляко и безпроблемно ми свали грима (вкл. и дълготрайната спирала на Bourjois, с която мокри кърпички за грим се справят адски трудно), не щипеше на очите и не остави мазен филм върху лицето.
Има остатък, естествено, но не такъв противен, който да ти се иска да измиеш веднага, а по-скоро усещането е като скоро нанесен, почти попил лек крем.
Купих си го от Фантастико, за около 3-4 лв.

# 459
 Аз напоследък имам проблеми с алергични реакции и раздразнение към всякакви продукти за сваляне на грим и много се чудих дали да си взема млякото на Билка с мавруд, но в последния момент се отказах. Друго, което чета в момента е махане на грим с вазелин.  Shocked Чувам го за пръв път, но се изкушавам да пробвам, до сега поне от вазелин проблеми не съм имала.  Rolling Eyes

http://desiveleva.com/%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%B … 0%BB%D0%B8%D0%BD/

" Малко хора знаят, че вазелинът може да се използва като демакиант. Затоплете малко количество вазелин между пръстите си и нежно масажирайте очите, като наблягате на линията на миглите. Избършете после със салфетка и воала – продукт за премахване на грим и крем за околоочния контур в едно!" Мисля да пробвам.

# 460
Аз използвам това тоалетно мляко на дева. Действа много успокояващо на кожата и съм сравнително доволна. Аз не се гримирам много и не знам как ще се справи с повече макиаж. Цената му върви между 1.60-2лв

# 461
На мен това с вазелина, честно казано, ми звучи доста гадничко Thinking .
Чела съм, че може с изчистена четка от спирала, да се нанася върху миглите за растеж.
Ама някакси не си представям да си го мажа по цялото око... Не за друго, ами заради усещането Close .

HAPPY_QUEEN, забелязах, че АРОМА имат и разновидност на тоалетното мляко, която е за чувствителна кожа. Не знам дали под "чувствителна" имат предвид изнежена, или пък точно чувствителна като алергична...

# 462
За съжаление аз правя реакция към продукти, които съдържат един съвременен консервант - феноксиетанол, който го има почти навсякъде и във всичко. АКо го няма някъде, то пък ще има консерванти, които освобождават формалдехиди в кожата и към тях съм също толкова чувствителна. Ако няма нищо от тези, то пък ще ми дразни на очите и така. Сега махам с мицеларна вода на Биодерма, но тя ми дразни малко, все пак предпочитам от това да ми се подуват очите. Обаче ще е още по-добре, ако открия нещо дето хем да не ме дразни, хем да не ми се подуват очите от него. Още повече, че вечерно време мажа очите с един кортикостероиден крем, който съдържа бял вазелин и ми се отразява доста добре на кожата, а по принцип крема може да се маже и вътре в окото, което ме навежда на мисълта, че белия вазелин не е опасен, щом го слагат в противоалергични мазила и такива за вътре в окото. Но нямам такъв бял чист вазелин и мисля да си купя от ДМ и да пробвам. Поне нищо не губя, в краен случай мога да го използвам и по много други начини.

# 463
Аз не казвам, че вазелинът би бил вреден - ако беше така, нямаше да е универсално средство за какво ли не. Даже има логика да става за демакиант, тъй като повечето водоустойчиви гримове, са не водно-, а мастноразтворими (затова и по-агресивните демакианти са двуслойни, като едната половина е мазна). Има дори рецепти за домашен демакиант със зехтин...
Просто си представям усещането като гадно и мазно, и затова изкоментирах така Mr. Green

Иначе може би трябва да провериш в LUSH? Нали те са уж много природни и органични... newsm78

# 464
Вазелина се прави от петрол и от него се образуват комедони . Иначе четох ,че и звезди го ползвали и като против бръчки дори уж, ама не знам колко е вярно . В повечето кремове го ползват за основа или палмовата мазнина , все кофти ми звучи.

Общи условия

Активация на акаунт