Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 42

• 47 625
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Аленка, дано ти поразмине.

От мен - първата очна линия в живота ми: доста е дебела и неравна, ама като за 1-ви опит - толкова:)

Скрит текст:

# 76
Ох..като ви гледам повечето от вас споменаха марката чикого...имам 2 фдт на тях и  куп червила,ружове и тн...наистина са хубави,но ми е интересно дали и преди години е било така о.0
В сравнение с българските, които основно имаше тогава, по времето на соца, Чикого ми се виждаха на светлинни години.
Не бих казала, че е на светлинни години!
Какви техни продукти си ползвала през 80-те?

# 77
Много готино! С коя очна линия го направи?

# 78
Най- любимото ми червило беше на мама на Маргарет Астор и понеже все го вземах ми го подари официално. Никога не открих по- добро млечно, розово червило от това, без значение от марка и цена.
Ползвали сме доста и Чикого.

# 79
  • София
Ох..като ви гледам повечето от вас споменаха марката чикого...имам 2 фдт на тях и  куп червила,ружове и тн...наистина са хубави,но ми е интересно дали и преди години е било така о.0
В сравнение с българските, които основно имаше тогава, по времето на соца, Чикого ми се виждаха на светлинни години.
Не бих казала, че е на светлинни години!
Какви техни продукти си ползвала през 80-те?

От Маргарет Астор:
- спирала за мигли;
- моливи за очи;
- червила - бяха невероятни!!!

От Чикого:
- спирала за мигли;
- сенки за очи;
- червила - срахотни!
- лакове за нокти - красиви цветове и много трайни!

Очни линии и руж от двете марки.

На този етап, за друго не се сещам
.

Тогава много рядко ползвах ФДТ или пудра.

# 80
Daisy^Slava - сериозно ли?! С Голдън Роуз-ка по съвет на Алена, за което много й благодаря - екстра е, само дето ми трепери ръката:)

# 81

От мен - първата очна линия в живота ми: доста е дебела и неравна, ама като за 1-ви опит - толкова:)

Скрит текст:

Супер добре си се справила  Heart Eyes Аз не мога да я правя толкова добра линията.

# 82
Фокси - ти ме бъзикаш нещо:) Аз само се прехласвам по блога ти и лиги ми текат, пък ти взе, че хареса това дебело и ръмбаво нещо:) Много ти благодаря - точно от теб да го чуя:)

# 83
Фокси - ти ме бъзикаш нещо:) Аз само се прехласвам по блога ти и лиги ми текат, пък ти взе, че хареса това дебело и ръмбаво нещо:) Много ти благодаря - точно от теб да го чуя:)

Ти пък, изобщо не се бъзикам. Линията ти е много равномерна и опашчицата си я направила чудна! Няма значение, че е дебела. Видове очни линии колкото щеш Peace Във вътрешния ъгъл можеше да е мъъъничко по-тънка, но и така е добре. Още повече, че ти е за пръв път... Леле! Моята първа линия беше ужасяваща! Дълго време не ползвах течна очна линия именно, защото никога не можех да я направя.

Тъкмо си търсих стари снимки, но ще трябва да се поровя доста. Да ме видите преди десет години на какво съм приличала... Все едно с двайсет отгоре Crazy И забелязвам, че формата на лицето ми се е променила. Сега имам по-изразени скули и бузите сякаш са ми хлътнали. А уж на кг съм само с 2 по-малко от тогава...

# 84
Ivvangeline, и на мен ми харесва първият ти опит, а и колко изчистена и ясна снимка си пуснала, браво. Аз от 50-тина снимки една такава нямам.

# 85
Кога ще таковате снимките от предизвикателството,че ми е интересно...мойте станаха ужасни-цветовете не се виждаха,изглеждаха непреляти...не си намерих лепилото за миглите...(е,намерих го чак,когато се снимах и вс останало),но....

# 86
Фокси, и аз исках да е по-тъничка линията в началото, но не ми се получи.
mimes, мерси и на теб!

Айде, искаме предизвикателството! Някои мои снимки си ги барнах повече - за фараонски ефект, златни маски ....Да не говорим, че очната линия си я купих 2 дни след това, та съм действала с черен молив .... но, какво пък - те с въглен са се очертавали в ония времена ....Simple Smile

Последна редакция: нд, 01 сеп 2013, 20:38 от Ivvangeline

# 87
Момичета!Спешно си търся реплика на Naked залитрата,или подобни цветове,че голяматами дъщеря скоро има рд,а малката е болна и няма как да  си позволя да й взема оригиналната...знаете как е..все пак навършва 16...трябва да я одовлетворя..отделила съм 13лв за реплика на метеоритите и искам да знам колко ще ми струва  неоригинална палитра..а пък ако сте съгласни и срещу размяна-ще ви нацелувам целите!!!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 88
  • София
Сонатра, http://www.buyincoins.com/item/34736.html и http://www.buyincoins.com/item/34737.html

И двете съм ги виждала на живо и сравнявала с оригиналите. Много добри копия са, качеството на сенките е чудесно. На втората обаче изработката е по-добра, при първата имаше малко луфтове между сенките, малко зацапано с лепило... може да е било от самата бройка, не знам. Втората обаче е перфектна. Ако ми дадат двете една до друга, трудно бих различила коя е истинската  Peace

От този сайт нещата идват за около 10 дни, напоследък дори и за седмица.

# 89
Сонатра, http://www.buyincoins.com/item/34736.html и http://www.buyincoins.com/item/34737.html

И двете съм ги виждала на живо и сравнявала с оригиналите. Много добри копия са, качеството на сенките е чудесно. На втората обаче изработката е по-добра, при първата имаше малко луфтове между сенките, малко зацапано с лепило... може да е било от самата бройка, не знам. Втората обаче е перфектна. Ако ми дадат двете една до друга, трудно бих различила коя е истинската  Peace

От този сайт нещата идват за около 10 дни, напоследък дори и за седмица.

нямам пейпал...в това е проблема,иначе макарон ми каза за сайта...

Общи условия

Активация на акаунт