Пазаруване от Aliexpress.com 8

• 71 268
  • 736
  •   2
Отговори
# 210
  • Пловдив
еми...диспут-аз друго не виждам,сега ще проверя и аз датата

# 211
  • Пловдив
Честно казано и аз съм малко объркана  Embarassed Embarassed Embarassed
Изчетох първата страница, но още има въпросителни.  newsm78 newsm78
Как и при какви условия се повдига диспут? Когато стоката, която си получила не отговаря на описанието, с лошо качество е, закъсняла е доставката и т.н.
Може ли да се пазаря с продавача да пише  по-ниска цена след като съм го платила вече?Не пречи да опиташ. Всичо зависи от добрата воля и комуникацията. Повечето се съгласяват, защото и те плащат по-малко или пък направо си пишат, че нещото е подарък! Какво се случва след като изтекат 15 дни шипинг - необходимо ли е да правя нещо?По-голямата част от доставчиците са обявили срок на доставка между 15 и 60 дни (срока е обявен във всяка обява). Обикновено пратките пристигат между 15 и 25 дни, но често и повече. Просто 15-тина дни след изпращането на стоката започвай търпеливо да проверяваш тракинг номера в сайта на БГ пощи Как разбирам кой е надежден и кой не Надежден или не е силно казано, че можеш да разбереш. Просто в отзивите (Feedback) за куповача можеш да видиш продажбите и реалните отзиви на клиентите за стоката, която искаш да купиш.? Може ли да се договоря с продавача да смени куриера?Ако има опция за избор, в самата обявата от падащо меню в нея можеш да избереш друг "куриер" напр. Китайски пощи, Сингапурски, Хонконгски, DHL, EMS и т.н.

Момичета, Моля, врелите и кипелите да бутнат по едно рамо за помощ.
  bouquet  bouquet
На харесала съм на детето разни неща и не знам дали да рискувам.
Винаги има риск при онлайн пазаруването, особено от Китай, в това трябва да си сигурна. И както момичетата в темата не веднъж са казвали, че е необходимо огромно търпение. Ако нямаш такова, по-добре не се захващай. Успех и ще чакаме да се похвалиш скоро с първата покупка! Peace

Последна редакция: вт, 03 сеп 2013, 15:50 от tinki_winki

# 212
Днес получих това портмоне в червен цвят - http://www.aliexpress.com/snapshot/251900182.html. Не мога да преценя дали кожата наистина е естествена, но изглежда много добре изработено и съм доволна. Пристигна за месец.

# 213
Може ли да се пазаря с продавача да пише  по-ниска цена след като съм го платила вече?Естествено, че не!

На мен ми се случи да поръчам артикул,който беше със стойност над 20 долара и не бях съобразила да питам продавача предварително (за деклариране на по-ниска стойност на пакета) и го бях платила.Писах му впоследствие съобщение(преди шипване) и той се съгласи...получих пакета в пощата с  ниската стойност.

# 214
  • Пловдив
http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-2013-Women-Sneakers … ze/884088611.html
Момичета смятам да си поръчам това ,как ви се вижда ?
Някой да е поръчвал от тях ?
Нося 38 да видя кой номер да поръчам  bouquet

# 215
  • Пловдив
Свързах се с продавача да го попитам защо дестинацията е Нова Зеландия,а не БГ,отговори ми,че е объркал тракинг номера и ми даде друг
Сега след като проверя другия ми пише(последното действие по пратката):
RB767793867CN    2013    NULL    PEK    BG    20130902 0444
Какво е това NULL?

# 216
  • Пловдив
Може ли да се пазаря с продавача да пише  по-ниска цена след като съм го платила вече?Естествено, че не!

На мен ми се случи да поръчам артикул,който беше със стойност над 20 долара и не бях съобразила да питам продавача предварително (за деклариране на по-ниска стойност на пакета) и го бях платила.Писах му впоследствие съобщение(преди шипване) и той се съгласи...получих пакета в пощата с  ниската стойност.

Коригирах се по-горе. В бързината не съм догледала въпроса. Мислех, че момичето пита дали може да се намали цената на вече закупената стока. Сори  Blush

# 217
Здравейте момичета пак имам въпрос, трябва да ми върнат пари за три артикула, но все още нищо не са ми възтановили, а ми изпратиха писмо че до 7 дневен срок ще ми ги възтановят. Какво да правя сега  newsm78 ако може да ми кажете следващата стъпка. Благодаря ви

# 218
Свързах се с продавача да го попитам защо дестинацията е Нова Зеландия,а не БГ,отговори ми,че е объркал тракинг номера и ми даде друг
Сега след като проверя другия ми пише(последното действие по пратката):
RB767793867CN    2013    NULL    PEK    BG    20130902 0444
Какво е това NULL?
Аз също проверих и ми даде това-02.09.2013, доставка маршрут, Пекин, България

# 219
включвам се пак да питам за тази рокля : http://www.aliexpress.com/item/rean-New-Sexy-Women-Summer-Lace-p … 5/1131421050.html - намерих над 10 обяви на различни продавачи и на нито една няма оценки и дори продажби  newsm78

пс- точно след като публикувах я открих с отзиви  Grinninghttp://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-2012-sexy-perspecti … ss/700689551.html
 Според вас да заложа ли на по- евтината, или да не рискувам?

Последна редакция: вт, 03 сеп 2013, 16:20 от mamam1

# 220
Пуснах си още един обеци http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-SONLIN-14K-Gold-Pla … 63/598241531.html Ще са ми 2-ри чифт от този продавач , първите са страхотни  Heart Eyes

# 221
# 222
  • Ямбол
snow22 избери си някой модел и цвят и рискувай  Laughing
presi1974 http://www.aliexpress.com/premium/organizer-boxes-clothes/2.html … 6&groupsort=1
iskra_pm има занижен рейтинг,но по коментари е коректен.Прати му към поръчката съобщение с молба.Можеш и преди и след направяне на поръчка до преди да се прати да пишеш молбата.
ol човека е дори с диамантент рейтинг. Peace ,за пратката,не е митница,щом не пише.
Milah при нужда,според всяко 1 основание можеш да посочиш причината в диспута и да повдигнеш.За писане на по-ниска цена можеш ако още не е пратено.За надеждност гледаш рейтинг,оценки,коментари.За смяна на метод на доставка питаш конкретния продавач,но имай предвид,че някои безплатни в сайта,тук се заплащат при получаване.
А ако няма посочена безплатна китайска,то надали ще прати с такава.
давай линкове,ще съветваме.
lgrozdanova браво,честито !
Viki Sandova изглежда ми нещо или сгрешено или непълно с пратката,изчакай до утре да видиш статуса на пратката дали ще се промени,а днес звънни в Кюстендил в пощата и питай з апратката с номера,да не я върнат обратно,ако е непълен адреса  Peace
presi1974  mannuella все още няма данни по 1-ва пратка,провери след седмица,втората е с грешна дестинация,пиши на продавача да провери или отвори диспут.
Я си покажете продавачите,да не ви прецаква един и същ?
Borislava Atanasova надежден е продавача,ето ти и реални снимки,ако ти допада имаш го от мен налично и по-евтино  presi1974 имаш опция диспут.

jb66 продавалника е бъкан с тези модели,че и по евтини мисля,разгледай ги и там.
За мерките според см стелка определи по таблиците.
mannuella за новия трак номер,това се явява често ,до 10 дни ще е тук след този надпис.
bubu1978 7-10 дневен срок връщат пари,провери на 10-я ден.

mamam1 взимай евтината,продавача е с диамантен рейтинг дори!
malko_meche виж дадените мерки в обявите и прецени по теб.

# 223
  • София
А как продавача ми дава отстъпка в цената?

# 224
  • Пловдив
Никид от ново ти благодаря !!!  bouquet
Ще погледна ,но ми се видяха читави и истински за туй клъвнах  Embarassed
Малко мече с/д мен всички ще станат ,защото са с коланче ,а и какво пречи да сложиш и еластичен колан  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт