Отговори
# 435
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аз от тоя Узакис,нещо не ми е на сърце,много овъртолено пише,чак ме напряга и ме тресва главата,а ако продължа,мога и Боата да викам  hahaha hahaha
На мене четенето ми понесе добре...особено като го комбинирам с Маслинакис, Октоподакис и Хайверакис, направо си върви четенето. Joy Joy

# 436
  • В света на мечтите... ❤
Сладуркии аз мисля да се отправям към леглото,че нещо ми приспа раничко днес,дано да не изпусна голям купон  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

Хайде Лека нощ и сладки сънища на всичкии!!!  smile3524  Sleeping  smile3524  Sleeping  smile3524  До утре.
Скрит текст:

# 437
Скрит текст:

Хайде пак той тогава ,да Весе красавец си е той  Whistling
Кажи сега Зизуно,като ги чете ,на философите ли им наблегна повече,или на химиците им  Joy Joy Joy
Еми четох гръцкия класик Узакис...добре пише човекО, не ме болеше главата след кат четох доста. Joy Joy Joy
Shocked е на Метахсотис нищо ли не чете  ooooh! той също е уважаван класик  Joy
Е, баш тоя не го разбирам...имам 30-годишна негова книга в библУтеката, ама не съм я отваряла...не мога да го разбера кат го чета и не ми понася... Joy

# 438
пу пу Весе заплюх си това височкото на 1-я ред dance  никои да не ми го пипа box

Твое е, ама няма ли да ти е множко  Joy

Верче, ама аз доста съм си заплюла и прибрала, но не си признавам  Mr. Green

миии тамън ми е  Joy обичам да чета класици и на подобаваща музика също да ми е фон  Joy

ти хубаво прибираш ама внимавай кой  Mr. Green

# 439

Нали ти ще го четеш тази вечер и утре ще ни напишеш задълбочен анализ  Joy Joy Joy

Хайде купоня почна  newsm44 newsm44 newsm44

# 440
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:

Heart Eyes Heart Eyes
Тия гръцките класици не ги уважавам аз,най-са ми на сърце руските философи Собиески и Финландичко  Naughty

# 441
пу пу Весе заплюх си това височкото на 1-я ред dance  никои да не ми го пипа box

Твое е, ама няма ли да ти е множко  Joy

Верче, ама аз доста съм си заплюла и прибрала, но не си признавам  Mr. Green

миии тамън ми е  Joy обичам да чета класици и на подобаваща музика също да ми е фон  Joy

ти хубаво прибираш ама внимавай кой  Mr. Green

Те като не се дърпат от какво да се притеснявам  Mr. Green

# 442
Поздрав за феновете на малкия Чепик, спешъл за Ирка и Габи,  Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

малее в клипа на Ирчето беше страхотно направено   bouquet hahaha Joy

# 443
# 444
Аз от тоя Узакис,нещо не ми е на сърце,много овъртолено пише,чак ме напряга и ме тресва главата,а ако продължа,мога и Боата да викам  hahaha hahaha
На мене четенето ми понесе добре...особено като го комбинирам с Маслинакис, Октоподакис и Хайверакис, направо си върви четенето. Joy Joy
оооо  първите 2-ма класика не ги тача аз  Sick виж Тарамакис го чета от време на време и Зарганакис също ама мнооо рядко  Joy

# 445
# 446
Скрит текст:

Heart Eyes Heart Eyes
Тия гръцките класици не ги уважавам аз,най-са ми на сърце руските философи Собиески и Финландичко  Naughty
Мен ако питаш най-добре си пише бг класика Парцуцов...всичко му разбирам....

Та по тоя повод .... Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling

http://vbox7.com/play:d08f35f2

Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling

# 447
Ама човек като ви чете ще каже, че в библиотеките стоите все  ooooh!
 Joy Joy Joy Joy Joy

# 448
  • Още у мъглата ...
На Плутархос любима  Heart Eyes

Скрит текст:

Аз пък шотландските класици лекинко попрочитам  Mr. Green Joy Joy

# 449

Нали ти ще го четеш тази вечер и утре ще ни напишеш задълбочен анализ  Joy Joy Joy

Хайде купоня почна  newsm44 newsm44 newsm44
ааа аз тая вечер съм си взела една малка книжка на стария американски класик сър Дж. Бийм  Joy

Общи условия

Активация на акаунт