Отговори
# 480
  • У Диспансера ...♥♥♥
Лека на лягащите,че бая станахте,да не пропусна някой Hug Hug Hug
Весе,да се оправя бързо детенцето  Hug

# 481
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ку-ку Heart Eyes
Скрит текст:
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ммммм то това е до нашата библиотека  Joy Joy Joy

# 482
Аууу, без да искам съм попаднала в библиотеката и по-точно на литературно четене на български, руски и международни класици  Joy

Ти да видиш  Money

И какво четене пада  Drunk Wine Glass cheers smile3529 smile3556.

Ей ви малко за подсилка на мозъчните клетки,
Скрит текст:

че от много четене на гладно на следващата сутрин глава те боли  ooooh!

# 483
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Бах тая Мариса и тя мноу чете  книги все има по някоя у чантата патрончеста  Mr. Green
Голема гИвендия...и все друг и плеви градинката...Райчо грам му не дава мЪтиката... Joy Joy Joy Joy

# 484
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бах тая Мариса и тя мноу чете  книги все има по някоя у чантата патрончеста  Mr. Green
Голема гИвендия...и все друг и плеви градинката...Райчо грам му не дава мЪтиката... Joy Joy Joy Joy
Даде му бе как да не е прекопавал,той даже май дълбока оран,кога се прави след като ожънат  Whistling Whistling

# 485
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:

Това гърче,Константинос също има много добри песнички  Heart Eyes

# 486
ей ме на  Joy Joy Влъх мъжо ти се лигави нещУ  hahaha hahaha прочете моята книга и откачи  Joy Joy
Скрит текст:

Е това е резултата от уроците на Съни  hahaha Joy hahaha Joy
Като видя Фери с друг да денси и изкрейзи  Joy Joy Joy

Малиии аз съм записана за Септември  hahaha Joy hahaha Joy

Лека и спокойна нощ на лягащите  Hug

# 487

Joy Joy Joy Joy
Аууу той страшни движения,махна 5 пъти с ръцете,пък смятай ако не е чел от твоите книги,направо ще заспи там  Joy Joy Joy
ми какъвто е съпнат кат тебе смее ли да се развихри  Joy

# 488
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:

Страхотна  Heart Eyes Heart Eyes
Това ще е следващия клип на ФЕмир  Heart Eyes

# 489
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Даде му бе как да не е прекопавал,той даже май дълбока оран,кога се прави след като ожънат  Whistling Whistling
Къде, къде.... Joy Joy Joy
И аз так помислих, нали съм свикнала от тюркиша само ми намекват...ама тва не било неговата мЪтичка...не е копал тогаз. Joy

# 490
Да помоля Латинодивата да си поизпразни пощата.

Готово

# 491
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми ние щот сме спънати,за това по вдървено го раздаваме на дансинга,че така се запознахме,тряснахме си главите един в друг,след като и двамата се препънахме  Joy Joy

# 492
Къде, къде.... Joy Joy Joy
И аз так помислих, нали съм свикнала от тюркиша само ми намекват...ама тва не било неговата мЪтичка...не е копал тогаз. Joy
га Райчо тръгна да бега у големиО дениз и она се реши да го развесели на тръгване у песъка  Joy Joy Joy

# 493
# 494
 Joy Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт