Отговори
# 510
Лека от мен. Hug

# 511
  • Sofia
Изчетох ви най-накраяяяя   newsm44  newsm44  newsm44

Цял ден попоглеждам от телефона,ама не си е работа  Sick

Хиля се като тиква от два часа с вас,народа се чуди какво ми е... Mr. GreenКолажчета,анализи,литературно четене...  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Колажите на всички са невероятни  Heart Eyes

Two Hearts  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Хиляди благодарности на Зиз за темичката и на Икси/напълни ми душата с тази изобретателност  smile3501/ ,Габи,Ирка   love001   love001   love001   love001

Пулих се сума ти време,като гледам- субтитри:Вили  Joy
Като съм свикнала на Икси,сега не може да ми се обърне езика  Joy  Joy  Joy

Вани,бързо да се оправяш  Hug
Весе,и на детенце,бързо оздравяване  Hug

Проф,Слънчице, Hug  Hug,гледам ви,че сте на балконЯ hahaha

Лека нощ и от мен и успешна и красива нова седмица!  Hug  Hug  Hug

Ще гледам скоро пак да прескоча  Kissing Heart

Последна редакция: пн, 02 сеп 2013, 03:51 от avi10

# 512
  • София
Добър вечер от мен  Mr. Green Hug Hug Hug

rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao Счупих се да се хиля с анализите на Куку, колажчетата на Дани и после гледам литературно четене е имало  Mr. Green  Joy Joy И аз да си кажа мнението ся, да не остана по надзаде  Mr. Green  Joy Joy аз тия класиците ни руските, ни българските, а пък финладските  Sick  Joy  не ги харесвам  Wink  Joy Joy Joy Joy

Сандоканя  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Джейн мали ма то септември дойде  Shocked ти и Пепини, че и тя се е записала, треа ги почвате скоро   Mr. Green  Joy Joy Joy Joy  Ама да знайте, че почнете ли ги нема отказване  Joy Joy

Аз май пак сама си поговорих  Joy Joy Joy Joy

И аз ви казвам лека нощ!  Hug Hug Hug Hug

Скрит текст:

Heart Eyes

пп Аз още не съм го изгледала 44  #Crazy ooooh! кога, кога  ooooh! Crossing Arms

Авииии  Hug Hug не съм самааа  Heart Eyes Mr. Green Joy Joy е Проф и тя на балконя ама нещо си трае  Crossing Arms и аз до ся догонвах  Mr. Green

пп2 ама аз днеска и с Икси така съм се смяла, ама честно да си кажа и аз първо погледах 1-2 мин тъпо и си викам абе ще дадат линк на ЛС сигурно ама то тва ЛС не идва кога се загледах и го видох линка и смех  Joy Joy Joy е страшни сте, няма кво  Hug Hug Hug Hug

Вече лека и от мен, по обяд може и да цъфна  Mr. Green и кайфето да не го изпиити Naughty

Последна редакция: пн, 02 сеп 2013, 03:23 от Ulusoys sunshine

# 513
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Боже, 4 часа и кусур ми отне да стигна до тук! ooooh! ooooh! ooooh!
То хубаво, Слънчице и Иве, сте ме забелязали, ама кой знае аз на коя страница/песен съм била. Rolling Eyes

Голямо четене, голямо денсене тая нощ! Shocked Сили не ми останаха. Трябва да се ляга, че ако не се легне нема как да се стане.  Naughty

Айде, чао! Като рипнем къмто обед - повече! Че и още две песни ми останаха. Laughing

# 514
  • In a surreal moment!
Добрютру!  Heart Eyes Hug
Спите ли бе, лудички сладички? Кака снощи беше на бг мамаска среща с две прелестни дружки! Малеее мноо убаво нещо са тва бг мамските срещи ъхъ..В края на седмицата пак ши имам мила среща ..мням ..да не ми мин котка път  Praynig  Whistling

Айде, първи работен ден, стига толкоз търкаляне вкъщи, по болници и хайманосване, кот било битти  Grinning На есен с песен към нови хоризонти  Wink

Весел и шашав ден! ....и да слушкате и да не приказвате много, че бтвтунакултурата дебне , анадънму   Naughty

ФЕМИР ФОРЕВЪР

# 515

Скрит текст:

Йо Hugда сервирам повечко кайвенце  Winkкато станеш по пладне да си пийнеш Blush

Приятен работен ден къзлар херкеше Hug Hug Hug Пожелавам ви страхотна, усмихната, слънчева, успешна и щастлива нова седмица! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 516
Добро утро  Hug
Скрит текст:

# 517
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Брях, Shocked Пипе си лафила сама нощеска.... Joy Joy Joy Joy
Алоооуууу, Пипееееее, къде одиш казувай? Кой ще е дежурен по ''лека нощ"? Mr. Green
Профи Hug и тя кукувица...цела нощ не спи...да ви имам биоритмите... Joy hahaha Joy

Жане, Икси Hug Мерси за кафето...имаше нужда. Wink
 За сички гушки и цунки.... Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ха ся....гюнайдъъъъъън хухавелииииии...  Laughing
На работещите- колайгарсен, на айляците кат мене....да сме живи и здрави да си тръткосваме на воля.   bouquet

# 518
Добро утро,

Взимам кафенца, закуска и отивам да се красотня  Mr. Green

Пожелавам ви прекрасна, слънчева и усмихната седмица, още повече, че е 4 дневна работна  Laughing,
На тръстикови, лека и доходна, Илде, бързо адаптиране  Hug, на "айляците"  Joy, освен пожеланието на Зизка, приятно шляеене и весело мотаене  Laughing

# 519
  • У Диспансера ...♥♥♥
Hug Hug
Добро утро и от мен, прекрасни Hug Hug Hug Милия и на него не му се става  Joy Joy

# 520
  • У Диспансера ...♥♥♥
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 521
и на нас не ни се ставаше ама никои не ни пита  Joy

# 522
бързо едно гласче за Чачи WinkчИ лошо ми става като гледам кой води Winkади чабук чабук
http://www.askdizisifan.com/2013/09/hakan-kurtas-m-cagatay-ulusoy-mu.html

айде аз изчезвам Winkче тръстиката ме зове Simple Smileсега спите Blushпосле нимо'им ви догони Simple Smileи по яваш я карайте Blushанадън ма Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 02 сеп 2013, 09:13 от Zhana Georgieva

# 523
  • У Диспансера ...♥♥♥
и на нас не ни се ставаше ама никои не ни пита  Joy
Никой бе,баси и хората значи  hahaha hahaha

# 524
  • У Диспансера ...♥♥♥
Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт