Отговори
# 405
аз много харесвам Алекс или Александър (най-вече) много мъжествено ми звучи това име

# 406
Андрей може охх аз за момиче си намислих ама с моя се караме за мъжко име хах а те лекарите винаги са си били важни лижат и замазват очите ама да опре до тях за услуга повечето се праят на луди.всичко стана пари...нали имаше един случай на лекари,които докато не си плати за екип жената не я изродиха.Господ да е с нас!

# 407
Лелеееееееееееееееее и това със заглъхването на ушите ли било нормално??? smile3556  Добре,че влезнах да зърна как върви "седянката",та да се спра,че бях на път да си правя промивка на ухото,което 2-ри ден ми е заглъхнало от само себе си.

# 408
  • Пловдив
Да, аз питах днес доктора УНГ и той ми каза, че ако не събирам кал, няма смисъл да си правя промивка. И аз си мислех, че ще трябва да се промивам, но като чета май си е нормално.

# 409
Да Вилхем тел от анемията ми е - бета таласемия. Ама се оказа много ината. Не иска да се вдига и вече прибягваме до крайния вариант. Само се моля всичко с бебешорчо да е наред. Той даже днес ММ и един приятел дариха кръв за мен, че искат количеството да се върне, без значение каква кръвна група са. Подадохме заявка за моята и така. Е определено днес вече ми е по спокойно.
Доста се посмях с описанията ви за ливадите, ама и аз онзи ден бях така. Чак топлата вода свърши докато се ошлайфам  Mr. Green

# 410
Момичета, не мога да ви запомня кой какво казал, ама.. да си кажа, че за лекциите и аз съм си така, то не може да се издържи от 8 сутринта до 7 вечерта.... Пф. Сега пък хич...  Laughing Ох, сега като тръгнахме на обичайна среднощна разходка и не мога да се обуя, кълчих се, кривих се и накрая помолих мъжа ми да ме обуе.  Cry Стана ми много смотано, защото до сега нямах абсолютно никакви проблеми с това много изведнъж ми дойде.  Tired Мъжа ми ми каза „А, утре като съм на работа как ще се обуеш„ наистина не знам как.  Rolling Eyes  Сутринта се кривих с чорапите и обувките, но сега беше абсурдно някак си.  ooooh! Laughing Изумена съм!  Shocked

Е, сега се сетих, че не знам аз дали приветствах ФайърНели, добре дошла при нас!!  Hug

Ушите, днес направих нещо, ама не знам дали ми помогна или е моментно, но си направих тампончета със салицилов спирт и си сложих в ушите. Усетих как почна да ми загрява, поседях малко и сега са ми отпушени и двете, което направо не мога да повярвам.  Joy Щастлива съм. Но на мен всеки ден ми заглъхват, дали едното, двете или едно след друго, ама няма пропуск.  Cry

О, Деси, надявам се да нямаш проблеми!

Друго да се оплача пак, не знам как до сега един път не ми се случи да ми отстъпи някой ред, място или нещо.  hahaha Пак захапвам тази тема, но днес направо щях да падна. Седях права в рейса от ПУ чак до нашия квартал, Тракия да кажа за Пловдивчанките. Позавъртят се, поогледат ме, обърнат се на другата страна и всеки се натиска. Понякога ми се преревава толкова ми става подтиснато какви хора сме, айде мъжете я се сетят я не, но жените знаят какво е.... В магазина пак ме пререди ЖЕНА. Не знам.  #Cussing out

# 411
  • София
Добро утро! Тази нощ никакво свестно спане пак не стана. Събират се така вече три нощи и нервите ми започват сериозно да сдават багажа! Също не мога да разбера кое по-напред: работата, ученето, ново жилище или пък да тегля по една на всичко и да си гледам здравето, че ми отиде сънят. С ММ нещо не се разбираме кой какво говори, може да е от моята преумора. Оставам с чуството, че въобще не ме разбира и подкрепя и че направо не съм забременяла, когато на него му е удобно и затова сега аз съм си виновна, че съм бързала. (Ходим от над 3 години и аз съм над 30!!!). Въобще  smile3505
Клеопатра, завиждат тези жени или просто злобеят, или просто са глупави, мързеливи и невъзпитани. Но това не е твой проблем, а най-вече техен. Всичко рано или късно се плаща. Не ми се мисли като почнат и моите занятия в унито, пътят ми е над час с маршрутка, която много подскача и шофьорите карат като луди.

# 412
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Матилда, колко ти е Hg?
Аз съм на B12 от месец вече - мускулно по 1000мг веднъж седмично и се чувствам по-добре, пия и други хапове също. Не знам колко ми е Hg, защото трябваше днес да пътувам за Пловдив, иначе ми изтича направлението за вторичен преглед, но няма да пътувам, защото няма с кого, а сама ме е шубе.  Rolling Eyes

Клеопатра, аз ако съм на теб ще им кажа най-любезно "извинете, бихте ли ми отстъпили място, тъй като, както може би вече сте забелязали съм бременна"  Sunglasses  Изобщо няма да им се ядосвам  Peace

На мен ми е едно нервно и заядливо, не знам защо  Twisted Evil

Свекървата само ме изнервя - едвам я понасям вече... толкова съм й насъбрала за няколко дни. Повече внук тя няма да види - никакво доверие не може да й се има... Ще се сгъна да тичам в парка след малкия, но на нея няма да й го дам  Crossing Arms

# 413
Здравейте Simple Smile
Как сте в дъждовното време? Аз се радвам. Жегите ме мъчеха, а сега е приятно хладно.
За отстъпването на място... аз само веднъж имах случай да чакам на опашка – беше в лабораторията, дори детето беше е мен и никой не ни пусна. Но аз ги оправдавам хората, че щом си правят изследвания, може нещо да не се чувстват добре, кой знае. Спомените от миналата ми бременност са, че доста се съобразяваха и ми даваха предимство. Не вярвам да са се променили нещата – просто зависи дали в конкретната ситуация ще попаднеш на човек, който има усет и внимание за тези неща или всички наоколо ще са апатични и вглъбени в собствените си грижи... или тези от първия тип са вече на изчезване за сметка на вторите...
Деси, с тази болница и системите заради Е.коли, направо ме уби – и аз се лекувах от тази бактерия, а изследванията ми ще са след 10-тина дни чак, но не са ме заплашвали с болница. Моля те, пиши непременно какво е станало, че докато не се отчетеш ще стискам палци всичко да е отминало!
За имената – Александър беше нашият фаворит за мъжко име, по наследствена линия. Обаче ще имаме девойка, та името ще е различно. Дъщеря ми постоянно измисля имена, вече 5-6 смени, а сега настоява да е Рая. Ще тряба да го обсъдим с мъжа ми, че аз друго харесвах (е, и това е много хубаво)... може пък той да натежи за Рая и с 2 на 1 да ме преборят, ще видим. Ние с мъжа ми разглеждаме именици (в Интернет), като тръгнем да избираме име, и коментираме всяко, което поне единият е харесал...в 90%  от случаите другият не го харесва, но накрая все стигаме до разбирателство. Досега 2 пъти - за детето и за котката. За бебето още не сме Simple Smile
За заглъхването на ушите – не ми се е случвало на мен. Понякога, когато пътувам високо в планината се получава от смяната на налягането – тогава се оправям моментално с дъвчене на дъвка.
За стриите много изписахме вече, аз само да добавя малко от моя опит – който ползва мазила, да не се ограничава само до коремчето. Мен ме бяха предупредили да се мажа и от страни на кръста, ханша... където се мазах нямам нито една стрия, но що никой не ми каза за дупето тогава?! Там ми излязоха. С тази бременност съм разширила зоната – да видим какво ше стане – засега е екстра.  Laughing
Вилхем Тел, доста неща те занимават теб. На мен вчера ми беше такъв ден - от кривите - в който се чувствам притисната от задачи и грижи, а ММ ме беше ядосал... някак ми се вгорчава всичко в такива моменти. Първо си отдели време на себе си и бебо - направи нещо, което да ти достави истинско удоволствие! После е разбирателството с любимия, а останалите неща ще се наредят от само себе си.

# 414
Момичета, исках да ви питам дали някоя от вас шофира и коментирала ли е с АГ-то за колана в колата?
Аз шофирам всеки ден - с колан. Моя приятелка много се учуди, че го слагам и ми каза, че трябва вече да не го ползвам. На мен той засега не ми пречи – слагам долната част под корема и само от време на време го подръпвам да е по-хлабав, доколкото може. Но си мислех – не дай си Боже в случай на ПТП... дали, ако се вреже в корема ми, коланът няма да навреди повече, отколкото, ако не го слагам?

# 415
  • Пловдив
Ох, и аз тази нощ не можах да спя спокойно. Като се ококорих в 3ч и чак в 5ч заспах Sad Излизах на терасата, разхождах се, какво ли не правих.
Дойчинова, ще пиша задължително. В четвъртък ми излизат резултатите и дано да нямам повече от тези гадинки. Че от както съм забременяла все с болница ме заплашват и аз все отървавам на косъм. Дано и този път ми се размине.
TDI, ако не си разбрала, сега аз ще ти подскажа. Доверие само на майка ти. Свекървите са толкова милички и готини, подмушват се да разберат и най-голямата ти тайна и след това ти забиват нож в гърба. Тя ти е чужд човек, нищо че се брои уж за "майка" след като се омъжиш. Аз мойта свекърва толкова много я мразя, че като я видя и ми идва да я удуша. Горе долу с годините успях да се сдържам и да не мисля за мизериите, които ми направи, но все още като я погледна и се отвращавам. Затова надалече от нея. Служебен разговор и това е. Ако нещо искаш да ти помогне, дипломатично я молиш и толкова. Поне моят съвет е такъв.
Аз сега готвя и се надявам до един час да приключа, че Калоян ми мрънка да излизаме. В 5ч сме на нагревки и то с баща му. Само дето си взех болнични, ама нищо да си почина. Вчера Калоян така орева цялата поликлиника, че ми идваше да потъна някъде надълбоко. Че и докторките от нагревките тръгнаха да ми дават акъл как да си възпитавам детето, било много разглезено. А той милия толкова много го е страх, че обясненията хич не ги чува, само пищи и това си е. Дано днес  да е по-добре и да освободя баща му от този ангажимент, че милия много му тежат отговорностите за детето. Едно такова напрегнато му е, мъжка му работа Simple Smile

# 416
Не знам относно безопасността ,но при рутинна проверка от полицай на пътна полиция ,ми каза че при бременност не е задължителен колана

# 417
Здравейте момичета ние с ММ имаме голям проблем с името на нашата девойка и май май ще има много караници и сърдити тъй като той иска да кръстим беборана на майка му Надя.Така автоматично бебето ще носи и трите  имена на баба си,но аз не искам.Преди време когато брат му искаше да кръсти дъщеря си на майка си ,свекървата заяви,че иска като се роди след време нашето дете (девойка) да се кръсти на нея ,защото ще й носи трите имена. И сега нали се сещате каква дандания ще стане и ще става просто незнам момичета като се сетя и ми се реве. На мен много ми харесва името Мадлен, но незнам нищо не мога да реша все още и сигурно до последно няма да реша.Не че не  ми харесва името Надя,но мразя някой да ми се налага.

# 418
  • Пловдив
Ох pile_5415, ако питаш мен, хич не отстъпвай ами си дръж на твоето мнение. Не го ражда свекърва ти, а ти. Тя е имала право на избор за име, когато е родила сина си. Сега е твой ред. После да не съжаляваш и да не гледаш дъщеря си накриво, защото например мразиш свекърва си или пък защото си отстъпила или нещо такова. Да си правят каквото искат, важното е с мъжа ти да се разбереш, пък и в болницата, теб ще питат как ще се казва детето Peace

# 419
  • София
Добро утро. Явно проблема с имената е налегнал повечето.Ние вчера дискутирахме въпроса и накрая малко имаше сърдити-в началото се бяхме разбрали да не го кръщаваме на никой,ама нещата малко се променят. Моите родители нямат претенции към това. Съкровището намеква да го кръстим на баба му,която има РД около термина ми и вероятността да се роди на същата дата не е никак малка и ако стане така иска да го кръстим на нея. Тя е Павлина и съответно дребчо да го кръстим Павел. Името много ми харесва,но на сестра ми единия син се казва така и на първата ми братовчедка също....струва ми се много ще стане вече. После се сетихме за Христо(направо на дядо му),пък и така и така ще е по Коледа,на мен ми харесва,а и звучи добре с останалите имена. Осмелих се да си дам предложението за Калоян и веднага се пита каква е причината,а на мен името просто ми харесва и това,че не знам докъде ще се докараме. Болна тема..... мани....
За спането-последните две вечери съм ок,даже ставам само по веднъж до тоалетната,а с това дъждовно време само ми се дреме,не че имам какво друго да правя де,ама все пак....
Толкова от мен,че се отплеснах,после пак ще мина да ви видя Wink  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт