Сега малкия до 6 м.имаше колики тъкмо свършиха и почнаха зъбите.Сега 4 наведнъж вади и полудявам
Даже чакам съседката ми да стане, да е питам дали ще ги гледа докато съм на зъболекар,че мъжо късно свършва работа.
Даже чакам съседката ми да стане, да е питам дали ще ги гледа докато съм на зъболекар,че мъжо късно свършва работа.

аз нямам опит, ма май е време
за феята на зъбките 

Кой сред нас, беше зъболекар Да го запитам нещо 
Бебките са добре, поратснали са едната е цееели 500 грама, а другата е 460
Мърдаха, но не съм нещо доволна от този доктор на ЖК, неадекватен да следи близнаци ми се вижда
Добре, че се презастраховам с прегледи и на де 2 места, но просто съжалявам за избора си и затова, че му броих тези 350 лева, които ми станаха 2 по толкова заедно с др прегледи, които правя

. Който иска да ми каже, защото бъдете убедени, че аз деца повече няма да имам, а и зъби няма да ми никнат, та да не се окажа с имам гел на кг. Ама кажете ми, де!! Тук притеснения няма, защото толкова лекарства ще нося на разни хора, че не ми е проблем да го купя и това. Аз ще купя, пък вие ако искате.
аз искам такова гелче, щом става за деца, значи става и за бременни, че ще ми опадат забарите докат родя 
Могат да ме ползват за водохранилище или ако възникне някакъв воден проблем
аз искам такова гелче, щом става за деца, значи става и за бременни, че ще ми опадат забарите докат родя 
Та то струва 2 € това пари ли са. 
Та то струва 2 € това пари ли са. 

само някой да даде сигнал ииии започвам, ще трябва да се назначи само помпиер
Да следи за нивото на водЪта, че аз кат почна
няма спиране, нАл мЪ знайти

Човека приема веднъж месечно
[/color]

А и ти нали в Гръцко ще си? Там е по-на юг и лятото е още в разгара си 
Браво починали сте си супер!!!!