Аз имам питане - как да изпратя картичка с онова оттук?
Марче - завид за концерта. Бяхме на ръба да отидем и ние, ама пусто това забавяне на майсторите обърка всичките ни планове, а и пътувахме на другия ден рано сутринта.
Спинка дечко, утре да видим как ще е. Аз се закрастих по един сериал и нямам лягане.
Семействата ни са от различни планети. Като сме се събирали никога е нямало обща тема за разговор. Те си обсъждат книги, филми, история. Моите обсъждат баща ми кога ще ходи с овцете, на баща ми москвича отпреди 20 години и на баща ми часовника за 5 лева, който си е купил преди 2 години и батерията не му е спирала. Не се срамувам от родителите си, просто досега заради тях не съм създавала връзка, а и тази пропадна. И друга едва ли ще има. Абдикирам вече. 

Аз нищо не съм ви споделяла за свеки, ами не си ме харесва жената, ясно си го показваше още от самото начало, нали и откраднах най-послушното дете, и това не стига ами на 400 км от дома го завлякох

лека им пръст на хората.
.

днес ще го оставя да видя дали ще се разболее или ще се размине. Ако го изкарам на този вятър задължително ще се разболее, при него това му е слабото място. Ако ще да е 30градуса, ако го надуха силен вятър задължително се разболява.
егати съвпадението 
ти си свеки мечта!!! Де да я търся, такава, като теб 
Препоръчани теми