Домакини/епизод 18/

• 45 459
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Добро утро ли е, добър ден ли  newsm78
 "Виждаш ли той на тази възраст се научи, че чужди неща не се пипат, ти на дърти години не можеш."
За ровенето и "разчистването" на лични вещи не мисля, че има значение в чие жилище живееш. Личните неща си остават лични без значение къде се намират.

Ееееее...гадни сте. Това дето го прочетох " на дърти години не можеш....." ами не съм пък на толкова "дърти" години. Щом се заглеждат след мен, а онзи ден и един ми се подхилваше...я пък тези мои другарки, алооооо, другарките, аз съм Убавица и не съм дърта чак толкова много. Фръц, фръц. Сега като се развихря и по бански на морето, гърците ще изпопадат......от смях.  Grinning
Добре, добре....разбрах те.

Обаче Марче  bouquet ти си свеки мечта!!! Де да я търся, такава, като теб Thinking
Вземи ме, моля ти се. Praynig Ще си отживееш с мен.  Heart Eyes
Людачка, този блок дето ми писа е само блок 377. Няма вход, нали?? Кажи ми да няма грешка.

# 91
  • София
Марче, не се сърди, готина си! Просто не оценяват засега...

Не съм чула нито веднъж такова нещо: Аз ходя на свекито да чистя, да гладя, а тя е недоволна... Сигурно е 1:1000000 ако има такова нещо Joy

И аз вече нямам проблеми със свеките, особено след като се преместихме се, мили са ми и драги, да са живи и здрави толкова, колкото им е отредено.

И аз съм дърта, ама свекървата дали ще успея да стана Mr. Green Mr. Green Mr. Green, синът ми е на 7 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Марче, входа е единствен. Ние сега ще излизаме за около 2 часа... Ако знаех, че ще пращаш с ЕКОНТ, щях да ти кажа - до офис ЕКОНТ в Младост-3 бл.342...
Ама късно е...

# 92
  • при късмета
Марче понеже и майка ми реагира като тебе, за това се и научи. Не съм казала, че ти си дърта, цитирах си реплика към майка ми при подобна ситуация.
То аз вече отивам към дъртите  Rolling Eyes
Отиде ми днес пазаруването. Майка спи, че е от нощна, довечера пак, то и да можеше да го гледа пак щеше да стане 3 часа, а детето не иска да излиза. Уж нищо му няма, а един отпуснат.
Отивам да го "тормозя" да яде

# 93
  • София
Марче, аз си мечтая за свекърва, която има желание да помага. Не да помага физически, това и аз си го мога. Искам да ми е близка на мен и децата, да се интересува от нас, да идва ей така просто да ни види, да изведе децата на разходка, да им почете книжка, да им прегледа домашните, да им помогне с уроците....не че и сама не го мога, но децата имат нужда от контакт с бабите и дядовците си. А моята не го прави- идва в София само когато има някаква работа по НОИ или за здраве , преспива у нас като на хотел и на другата сутрин си отива. А винаги съм я посрещала добре, винаги гледам да съм усмихната, приготвям се с всякакви неща за хапване, едно чистене пада преди да дойде, все едно иначе не чистя....наистина я посрещам от сърце заради мъжа ми и децата главно. А тя идва, спи и тръгва. и само се обяснява коя не и е наред, кой се опитал да я измами, кой и завиждал....простотии големи.
Майка ми пък все си намира извинения да не идва, все нещо работя има, така е откакто съм омъжена. Но поне като дойде така хубаво играе с децата, обожават я.
А ти, Марче, съм убедена, че всичко правиш с добро сърце. Ако позволиш един съвет от мен като снаха- предлагай си помощта винаги, когато пожелаеш, но изчаквай те да я одобрят. Бъди убедена, че живот и здраве като си имат дете ще им бъдеш неотменна помощница и за бебето, и за къщата. Hug
Много се надявам да не ми приемаш думите като обида, напротив- сигурна съм, че си свекървата-мечта и правиш от обич всичко!

# 94
Марче, откак прочетох последните писания се хиля като ряпа. Чудя се дали няма да те изипосат в свекървенската тема. Разбираш, че съм с най-добри чувства към теб, нали?:-*
Я кажи детето като беше малко, как въдворяваше ред?
Валерия, весело изкарване. И си вземете дебели дрехи.

# 95
  • София
Марче понеже и майка ми реагира като тебе, за това се и научи. Не съм казала, че ти си дърта, цитирах си реплика към майка ми при подобна ситуация.
Joy Joy
Марче, аз си мечтая за свекърва, която има желание да помага. Не да помага физически, това и аз си го мога. Искам да ми е близка на мен и децата, да се интересува от нас, да идва ..............А ти, Марче, съм убедена, че всичко правиш с добро сърце. Ако позволиш един съвет от мен като снаха- предлагай си помощта винаги, когато пожелаеш, но изчаквай те да я одобрят. Бъди убедена, че живот и здраве като си имат дете ще им бъдеш неотменна помощница и за бебето, и за къщата. Hug
Много се надявам да не ми приемаш думите като обида, напротив- сигурна съм, че си свекървата-мечта и правиш от обич всичко!
О, мила аз помагам не само физически , а и им плащам сметките когато са на почивка и после не им  искам  парите.  Изобщо нищо не ми тежи, само да ми кажат и включвам моторетката. Да, ама не. Те не ми казвам, гадовете.  Ненормалници!!  Simple Smile
Марче, откак прочетох последните писания се хиля като ряпа. Чудя се дали няма да те изипосат в свекървенската тема. Разбираш, че съм с най-добри чувства към теб, нали?:-*
Я кажи детето като беше малко, как въдворяваше ред?
hahaha Joy Joy Разбира се, аз не съм чак такъв идиот, че да не се хиля ....как беше, когато беше малък....ами всичко под контрол. Няма шест-пет при мен. Режим жесток. Така ми е по-лесно, всичко под часовник.
Нали ви бях пуснала снимки на кухнята, къде творя. Вероятно сте видели плотовете, че са изчистени до най-малка подробност. Не, това не е защото ви пускам снимка, а по принцип е така вкъщи. Всичко е на място, прибрано, излишни неща няма....Затова и нямам и микровълнова печка, защото забравих да кажа, че я искам вградена, а сега да ми се мотка по плотовете.....няма да стане. Е, те такава съм. Молим, продължавайте да ми се налива акъл в главуната. Никога, никога не мога да се сърдя. Това не е в моята природа. Аз се сърдя...........................когато ми минете с обувки през килима, нали знаете.  wavey
Започвам да правя сладко от сини сливи. Поръсила съм ги със захар още вчера, сега ще го изпеча във фурната.

# 96
  • UK
Ммммм сладко от сини сливи smile3508 smile3534

Марче  bouquet земам тА Naughty Crossing Arms

# 97
  • София
Ммммм сладко от сини сливи smile3508 smile3534

Марче  bouquet земам тА Naughty Crossing Arms

Добре, вече съм спокойна, взимЪт ме.  newsm44
 Няма да остана на улицата, `щото и М ми говори едни.....`що съм тормозила децата....глупости.
Мусаката от тиквички + кайма стана "убиец". Шестица съм днес.

# 98
 JoyПосмях се със тея свекърви днес.Не се косете излишно,коя каква имала.Моята не е цвете ама аз напук пък си обичам мъжа JoyДетето си го гледам сама.Ако евентуално се наложи като съм в бг и звъня да гледа Емо за час 2.Ходя също като се обадя предварително.Тя в нас по-има навика да идва без предупреждение.
А свекърва ще ставам след поне 20 г .Моя синковец до тогава си е само мой JoyПосле ще го отстъпя...
Смятам,че грешките който ние сме видяли в тяхното поведение ще са ни урок как да не се държим някой ден!Пък и божа работа кой знае с каква по- народност ще се събере в тоя Лондон. Laughing
Кокона къде си ?Да не плачеш пак.Я да се усмихваш на тея малки кокони.
Днес тук и а вятър да ме отвее от раз.Типично есенно време.

# 99
  • София
Марче, паричките са дошли. Ти си първа! Аз ще събирам в тази картичка, сложих и моите - също толкова Peace та, че съм втора. Hug

Марче, кога успяваш всичко да направиш и постоянно да си на линия Hug

Марче, възхищавам се на такива като теб... при мен се чисти през ден или по-често през два. Ама пълна чистота е само нощем Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Петьо като се събуди - мамо, моля ти се, може ли да разпилея...Е, какво ще му кажа? А вечер не може да събира - почиващ човек е Laughing Laughing Laughing

Който става преди Петьо сутринта, може да види къщата чиста...

Почти цялото лято не съм готвила сериозни неща, повече ММ готви, защото му е напрегнато в работата и той се разтоварва като готви, или като ходи на риба през почивните дни... Аз не настоявам  да го отменям Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Понеже децата ми не понасят миризмата на готвено или кисело зеле, Петьо направо повръща..., свекито готви и дава за ММ в малка тенджерка  и аз си похапвам Crazy. Или пълнени чушки - поръчвам й да сготви...

# 100
Здравейте,дами!Ние се върнахме от разходка и реших да ви нагледам.Днес бебо е много спокоен-яде,спи и се смее.Явно нещо моментно е било мрънкането му.Успях да изчистя,да пусна пералня и сушилня,сега готвя бял боб по желание на нашия тати.
Марче,аз също ще се зарадвам на помощ.Когато бях вкъщи сама и бях добре не исках да ми се бъркат,ама сега така ще се зарадвам.Аз съм споменавала и преди-докато лежах за задържане и не можех да домакинствам един път моята свекърва не рече да дойде да ми помогне за нещо.И сега не идва,ако дойде е само да разнася бебо на ръце.Ама пак се справям,то неволята учи. Laughing
Лус,може ли да ми пратиш данните си на ЛС.Благодаря!   bouquet
И да питам- имаме ли срок докога да пратим паричките?
Валерия,да си починеш и да събереш нови сили ти желая!
За останалите  Hug Hug Hug

# 101
  • София
Марче, паричките са дошли. Ти си първа! Аз ще събирам в тази картичка, сложих и моите - също толкова Peace та, че съм втора. Hug...............................

Марче, кога успяваш всичко да направиш и постоянно да си на линия Hug
Людачка, благодаря че ми се обади, че всичко е на ред. Така и предполагах, де. Силни сме!!!!!! newsm44
Людачка, ако не ми вярваш, моля ти се ела ми на гости. Ще видиш и сама ще се убедиш. Ще "ударим" и по кафе и сладкиш ще спретна специално за теб. Вярвай ми. Ами такава съм си , организирана, но това смятам че понякога е излишно, но....характер.
Ста-ди, тъй като снаха ми си сряза ръката преди един месец и то сериозно, че даже и до операция се стигна, а сети се кой е готвил всеки ден и кой е носил храна. Да, такава съм, загрижена, обичаща, но не ме разбират. Мъка, мъка.....
Сладкото е готово, сега ще го насипя в бурканчета.
Излизам.

# 102
Марче,свекърва-мечта!

# 103
  • София

Людачка, ако не ми вярваш, моля ти се ела ми на гости. Ще видиш и сама ще се убедиш. Ще "ударим" и по кафе и сладкиш ще спретна специално за теб. Вярвай ми. Ами такава съм си , организирана, но това смятам че понякога е излишно, но....характер.

Вярвам ти, ама нИдей да плашиш с кафето... Ще дойда... ще видиш тогава bowuu

# 104
Доброоо утроооо! Hug
Днес не мога да се позная, още от ранни доби съм се разготвила.  hahaha Ама така е, като си на режим, трябва да мислиш предварително какво ще се яде, а тук сама си готвя. Хубаво си ми беше при мама два месеца, хем не сме в един апартамент, хем като кажа това ми се яде, всичко се прави. Сега пекох чушки във фурната и боба се готви. Довечера пък пилешки бутчета имам и гъби, ще видя как ще си комбинирам е една манджа. newsm78

Луси - и аз ще ти изпратя, само ще отнеме няколко дни. Пак с куриер, ще ангажирам сестра ми, като ги пусне, ще ти пиша ЛС.

Общи условия

Активация на акаунт