TOM HARDY и поколението 30-годишни красавци, дето не се страхуват от грозни роли

• 45 003
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
Глей я как ни отчужди всичките, дето сме гласували за друго hahaha

Да! Включително и себе си. Щото дори и аз не гласувах за Бронсън, а за Стюърт. Mr. Green

# 241
  • срещу двата комина :)))
Том го пусна, щото да си оправдаеш поредната снимка на Фаса, а? Laughing
Много мой човек си ти, Муре, подскочих като прочетох, че си гласувала за Бронсън. Grinning

ей, какво мнение сте си изградили за мене  Whistling

# 242
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Глей я как ни отчужди всичките, дето сме гласували за друго hahaha
Да! Включително и себе си. Щото дори и аз не гласувах за Бронсън, а за Стюърт. Mr. Green
Не се самобичувай твърде настървено, самият Том ако ни уважи анкетата, ще цъкне за Стюарт Laughing

Ахх smile3544 колко smile3544 smile3544 е  smile3544 smile3544 smile3544 абсолютно  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 прекрасен  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

# 243
  • В Космоса
изгледах " Уориър " и с ръка на сърцето гласувам за " Бронсън "  Laughing много ми хареса филма, но филма, не толкова ролята на Том. Той, разбира се, беше повече от прекрасен, дори се разревах на мъката му, но все пак  Joy

Еее, Мури, нали гласуваме за роля! Не е честно! Crossing Arms  Crazy
Не, че имам някаква претенция още. Въобще не знам къде как се представя. Тепърва снощи започнах от самото начало - "Колдиц" и сега ще довършвам, но смятам, както до сега, да гласувам за роля.

# 244
Ето още една-две кратки истории на срещи с Том. tooth И мечешки прегръдки.

• Цитат
    Tom Hardy should be added to the list of celebrities who aren't dicks. Met him twice and he is super duper patience and generous to his fans. I've never heard one bad experience of anyone meeting him.
  • Цитат
    I've never met a celebrity nearly as warm and awesome as Tom Hardy.
    His smile melts hearts faster than concentrated radiation. I was stumbling over words and making a fool out of myself and he helped me with my sentences and gave me "it's okay, I get that a lot" smile. Seriously, this guy is awesome. That and he gave me a hug- you rarely feel smaller than when a bear of a man bends down to hug you.
    I'm a straight man, and I jumped on Tom Hardy's nuts.
  • Цитат
    Yes! He totally welcomes everybody. He takes his time and makes sure everyone gets their picture and/or autograph. He talks to you. I've heard stories and also witnessed him helping people out if their camera or phone is being wonky. I also got a hug from him and he does not half ass it. He gives firm bear hugs.

явно написано от мъж hahaha
  • Цитат
    I'm not even sure it can be classed as gay to want to fuck Tom Hardy.

• Цитат
    Can confirm. Worked with him on a show post-Inception filming but before it was released in theaters. Absolute charmer and quite a goofy fellow. He would come into the green room to eat snacks, joke around about whatever happened that day, then say, "Ah, better go die now!" and stuff another cookie in his mouth before running out the door. Philip Seymour Hoffman's pretty nice, too.

Акаша, не си рабрала Мурето. Тя гласува за Бронсън, защото ролята и е харесала най-много от всички. А Уориър е харесала като филм, но не и като роля на Том. bowuu

Последна редакция: пт, 13 сеп 2013, 08:49 от Криста

# 245
  • В Космоса
О, да, Мури, извинявай! Нещо не съм прочела внимателно снощи... ooooh!
Аз изгледах "КОлдиц". Хубав филм, а на Том му личи, че му предстоят изродски изпълнения. Добър е, вижда се. Peace

# 246
Сладур неописуем е нашият Том, видно е Party.

Аз идвам обаче да похваля слънчевия характер на друго от нашите момчета. Вчерашното гостуване на Джоузи при Летърман успя да ме просълзи, ако и да беше чисто комедийно. По-точно- момента с брат му Дан и архивните кадри. Спомняйки си колко видимо трудно беше за Джо да преживее смъртта му и публичността около нея, не мога да не адмирирам начина, по който проведе разговора вчера. И да се замисля как и най-голямата мъка с времето преминава в мили спомени, извикващи на лицето красива усмивка.

# 247
  • срещу двата комина :)))
да, да, точно заради роля гласувах за Бронсън  Peace то и аз не съм изразила много ясно  ooooh!

# 248
  • в морето до колене
Като ще си говорим за снимки с фенове - ето ви един Раян от завчера от Исландия  Grinning
Доколкото успях да схвана от препредадената информация от исладския източник, снимката е правена на някаква бензиностанция до летището в Рейкявик, когато Раян е карал Ева, която вероятно се връща в САЩ...

Поне някакво доказателство, че не го е погълнал някой гейзер.  Mr. Green

И за да не става двоен пост ще добавя тук снимка от премиерата на "Дон Джон" в Ню Йорк. Джоузи, Скарлет, Джулиан и Тони Данза.

П.П. Довечера ще има втора серия на фотосесията пред белия чаршаф - този път с Джоузи.
Не са толкова много на брой снимките, които съм намерила засега. И май не са с такава резолюция като на Майкъл. Но като сме почнали с всичко, което може да ни предложи Торонто - ще продължим до края.

Последна редакция: пт, 13 сеп 2013, 11:30 от мячик

# 249
Ммм, ще чакам с нетърпение Party. Много е красива Джулиан на тази премиера, пу пу Heart Eyes

И не мога да не споделя:
момчето расте

котето се смалява

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 250
  • София
Да се разпиша и аз, като огромна фенка на Раян Гослинг  Blush Влюбена съм в него от тийнейджърка , напоследък нещо си го припомням. Направо ми разтупква сърцето. Няма филм, където да не го харесвам, единствено визията в Младият Херкулес нещо му куца, но все пак е малък там. Фенка съм и на групата му и си страдам мълчаливо, че не издават нищо.

# 251
Аз ще допълня набора снимки от официалната премиера на Don Jon

цялата банда

изумителната Джулиан

Скарлет

и Джоузеф, цял усмивка, трапчинки и безумно шарена ризка Laughing

# 252
Криста, много ми харесва Том какъв пич е с феновете.  Heart Eyes Само не съм съгласна, че е bear of a manhahaha

Джо, много си му е готина ризката на Джоузеф! Красив както винаги.  Heart Eyes

Erienne, добре дошла!  Hug

Снощи успях да изгледам "Tinker Tailor Soldier Spy" и много, ама много ми хареса. Том не можа много да блесне в присъствието на останалите звезди, но пък беше страхотен с русата коса. Допадна ми бавното и спокойно действие на филма, без излишен екшън. Ето това са истинските шпиони, а не Бондовците.

Мяч, ето го цялото представяне на "Елинор Ригби" с поносимо качество. Поне аз всичко успях да разбера.

# 253
Да бе, Злате, вече и аз му харесвам ансамбълчето Laughing. В първия момент се стресирах, викам си- леле, какво е това кафяво райе на сивия костюм, после посвикнах и забелязах, че всъщност цветовете много прияно се допълват. И като резултат е хем свеж, хем младежки Heart Eyes

Вчера попаднах на една статия, която го обявява за най-добре облечения мъж в Холивуд. Та там се изтъкваше точно умението му да съчетава цветове, материи и аксесоари по необичаен начин, и в резултат да си изработи стил, който е характерен, уникален и невъзможен за объркване с който и да било друг.
А статията беше илюстрирана с тази супер сладка снимка- костюм в три цвята и гуменки Heart Eyes

# 254
  • в морето до колене
Да се разпиша и аз, като огромна фенка на Раян Гослинг  Blush Влюбена съм в него от тийнейджърка , напоследък нещо си го припомням. Направо ми разтупква сърцето. Няма филм, където да не го харесвам, единствено визията в Младият Херкулес нещо му куца, но все пак е малък там. Фенка съм и на групата му и си страдам мълчаливо, че не издават нищо.

Erienne, добре дошла.  Hug
Точно фенки като теб очаквах да накацат още в първата тема, ама не стана... и аз не знам защо.

Злате, мерси за клипчето - ще си го изгледам обаче довечера, че сега не е удобно на работа... (Муре  ooooh!)

Така като гледам, с тези фестивали... тази тема май ще я изпишем в съкратени срокове...

Позволих си да поровя за още бели чаршафи - викам си, щом има Майкъл и Джоузи, току виж има и на останалите. Ами няма.  Rolling Eyes
Има обаче Къмбърбач в подобна серия снимки на друго място и Джиленхаал също.
Нищо, ама нищичко, толкова многобройно и в такъв портретен стил засега не съм намерила за Джеймс, за съжаление.  Tired

Отсега съм се замислила с какъв подпис да се накича в понеделник по случай рождения ден на титуляра.

Криста, а ти каква торта ще ни черпиш - във формата на боксова круша, кучешки кокъл, руска ушанка, Ауди ... или нещо друго.  Mr. Green

Последна редакция: пт, 13 сеп 2013, 15:47 от мячик

Общи условия

Активация на акаунт