"! Тъъъй. Смегмата се изчисти. Ама мястото се позачерви. Заведох дете на хирург. Той го забели, каза да топим чурата в лайка. Скоро всичко отшумя. Свекърва ми не ми даваше да забелвам, за да си заздравее добре. И така си оттекаха нещата. Повече не е събирал смегма, ама не сме и забелвали. Миналата година свекърва ми забелязала урината мътничка. Направихме изследвания - ешерихия коли 10 на 4. Отидохме на нефролог, гледа бъбречетата с ехограф. Добре са. Пита за чурката. Като казахме, че не е забелена (аз въобще не знам вече дали е или не е, защото минаха почти 4 години от онова забелване) тя каза, че ще ни прати на уролог да свърши тая работа. Пуснахме и 3 поредни стерилни урини, които се оказаха чисти. И спряхме до тук. Обърнах се към д-р Birdie от форума. Той активно се занимава с проблема. Той каза да не забелваме. И аз смятам да го послушам. Той каза и още нещо, върху което още мисля и дори мислех да пусна тема във форума, защото ми е неудобно ппак да го занимавам. Та той каза, че момченцата трябва да се мият и къпят от татковците. Пита ме дали в Бг педиатрите не ни обяснават защо е така. Педиатрите... в Бг.... Сигурно има и такива, които обясняват. Аз не съм попаднала на такъв.

Препоръчани теми