КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ АРТОХОЛИЦИ-20

• 57 404
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
  • UK
И аз като Бамби Hug ние проблем със спането вечер нямаме, още повече се родихме като сами си махнаха и храненето в 12.00 часа, сега ги чакам да си махнат и това в 03.00 и съвсем ще сме ОК Crazy

Страхотна дано имаме късмета наистина за поне, по още едно Mr. Green човече  Praynig

# 466
И аз като Бамби Hug ние проблем със спането вечер нямаме, още повече се родихме като сами си махнаха и храненето в 12.00 часа, сега ги чакам да си махнат и това в 03.00 и съвсем ще сме ОК Crazy

Страхотна дано имаме късмета наистина за поне, по още едно Mr. Green човече  Praynig

Здрасти, поздрави за бебетат, не съм имала възможност да те поздравя. Но молко ще ти се карам - нормално е да отпадне храненето в 3 ч. , а не в 12 ч. това е биологичния цикъл - стомаха има нужда от покой през нощта. Направи каквото мислиш за необходимо, но децата след 1-я месец не трабва да ядат през нощта - води до много заболявания / като диабет например/ и др.

# 467
Здрасти, поздрави за бебетат, не съм имала възможност да те поздравя. Но молко ще ти се карам - нормално е да отпадне храненето в 3 ч. , а не в 12 ч. това е биологичния цикъл - стомаха има нужда от покой през нощта. Направи каквото мислиш за необходимо, но децата след 1-я месец не трабва да ядат през нощта - води до много заболявания / като диабет например/ и др.

И като реве като разпрано и е гладно, какво ще ми предложиш да му дам. Да ми посмуче палеца 10 минути или да му дам едно шише вода вместо мляко. И двете ми деца ядат мляко през ноща, като пораснат ще пиша какви болести са им изникнали.

# 468
dd, я виж тука те търсеха тия дни
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=657090.675

# 469
не мога да чета всичко, ако можеш посочи ми по - точно
Опс видях, ще отговоря, извинявай.

Последна редакция: нд, 16 фев 2014, 21:03 от ddnchv

# 470

И като реве като разпрано и е гладно, какво ще ми предложиш да му дам. Да ми посмуче палеца 10 минути или да му дам едно шише вода вместо мляко. И двете ми деца ядат мляко през ноща, като пораснат ще пиша какви болести са им изникнали.
Я  не се заяждай, през нощта се дава водичка, ако не ти изнася прави каквото знаеш....

# 471
Здравейте, за съжаление се записвам в тази тема. След дълги години борба и 2 мисед аборта и няколко биохимични бременности стана ясна причината. При мен се оказа, че има генетичен проблем. През всичките тези години мислехме, че сме с мъжки фактор, защото съпруга ми има морфология 4% по Крюгер, и честно казано идея си нямам какво точно означава да имаш генетично заболяване. Все още не съм направила консултация с генетик, пък и искам предварително да навляза малко в тази област, защото досега все за мъжки фактор съм чела....
Заключението е следното : "Патологичен женски кариотип- във всички метафази се установи реципрочна транслокация между 2 и 7 хромозоми t(2;7)(q22;q21)".
Всяка информация ще е полезна за мен. Ivankaka, окоза се права за доста неща, но няма да ги обсъждам и в тази тема Wink

http://www.fertilityfriends.co.uk/forum/index.php?topic=279236.0;topicseen
Toва е линка от англ. форум- гледай подписите на жените, там е описано коя с каква транслокация е.
За съжаление, щом транслокацията е установена във всички метафази, няма смисъл да се повтаря изследването, т.е. няма веоятност да е сгрешено.
Може да пишеш и на ddnchv, но не съм сигурна дали още влиза във форума Peace
Това са координатите на проф. Кременски:
Tel: +359 88 2430628
Fax: +359 2 9127 469
email: kremensk@yahoo.com
На мен той ми написа като отговор да се консултирам с д-р Въжарова (0898 202097).
Какви точно опасности крие конкретно тази транслокация не знам, отдолу трябва да е изредено в изследването.

# 472
Въобще не ми е дошло на акъла да се заяждам. Разбира се, че правя каквото искам, но няма как да се докаже, че нощното хранене води до диабет и други заболявания. Всяко дете е различно, то само си показва какво иска. Все пак и други фактори са от значение, като генетична обремененост и др.

# 473
  • UK
ddnchv  Hug благодаря   bouquet И аз се опитвам да ги залъгвам с чайчета, ама не става, искат си млякото и това е Crazy

# 474
аз също давам мляко още през нощта.

# 475
  • София
E, аз пък от опит ще кажа, че тези от моите 3 деца, на които съм давала мляко/вода през нощта, имаха много лош сън и се будеха, докато баткото, с когото бях много стриктна с неяденето/непиенето на вода през нощта до годинката, ми спеше префектно и непробудно цяла нощ. На най-малкия успях да му спра водата чак на 4 години, и едва тогава започна да спи без да се буди.

# 476
  • UK
Ами Шарки, те се будят като по часовник, няма с какво да ги залъгвам  Crazy Четох а и педито каза, че се махало едното хранене(това в 24.00), после отпадало и това в призори, е да, ама при нас не се получава newsm78 продължават да се будят рано-рано сутрин и да пищят от глад ooooh!

# 477
  • София
тия бебешки теми в някоя бебешка тема може би е добре да се обсъждат  newsm78

# 478
Дами, заповядайте тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=764312.390 да обсъждаме бебешки истории, да не дразним аудиторията.

# 479
  • UK
Дами, заповядайте тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=764312.390 да обсъждаме бебешки истории, да не дразним аудиторията.
Peace

Общи условия

Активация на акаунт