КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ АРТОХОЛИЦИ-20

• 57 407
  • 747
  •   1
Отговори
# 15
# 16
  • Пловдив
я и аз да си взема от момичешкия прашец  Mr. Green
 newsm75 newsm79 newsm28

# 17
Джул, много хубава тема.

Дай боже се изпълни с много хубави новини  Praynig Peace Peace и много, много момичета да се похвалят, че очакват бебенце/а  Peace

Въпреки, че за момента само мечтая за второ детенце, изкуших се да се наредя и аз под прашеца, още повече, щом е момичешки  Grinning Wink

# 18
Цоп е аз тук. Джулка, благодаря за темичката, дано да повлечеш крак, а на теб желая много спокойствие, щастие и късмет.

# 19
  • София
Джиджи, напрашвам специално (не знам къде е иконката с гадинката, дето ръси) с прах за размразени и родени бебоци. Моят е такъв при същата лекарка, така е този прашец ше ти свърши работа.

# 20
Джулка,прекрасна ни е новата тема  bouquet.Да ти е леко бременеенето,и да носиш късмет за другите бъдещи мами Peace.
Аз също само ще наблюдавам,ама когато има нужда за палци ще стискам сииииилно.
Джижи,като стане време, взимай от пращеца на ШМАТИ,че и е прекрасен Снежко Simple Smile.

# 21
  • Пловдив
Шмати, аз също се надявам на снежинки и се подреждам под теб за късмет Wink

# 22
  • София
Шмати  hug , като започна опита пак ще ти напомня , че точно ти си моя човек  smile3521
Гуги късмет и успех на теб  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Виви  Hug

# 23
  • София
И аз няма да артохоличествам повече, но се записвам. С голям кеф ще следя как расте лентичката на Jul, а също и за положителните тестове на всички останали

# 24
  • София
 wavey

# 25
# 26
# 27
  • София
 newsm39

# 28
# 29
  • София
Забравихте си граматиката май Joy Joy Joy