КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ АРТОХОЛИЦИ-20

• 57 396
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
# 31
  • София
ще драпам съвсем скоро  Mr. Green
сега влизам във форма само  Joy Joy

# 32
ихааа колко весело стана пак ,тука
Джул  bouquet
на всички останали  Hug Hug Hug Hug Hug

# 33
  • София
Хайде Бамба загрявай и те чакам в отбора, втори номер и при теб от раз да Стане

# 34
# 35
ще драпам съвсем скоро  Mr. Green
сега влизам във форма само  Joy Joy
хаха душата ми пълниш Simple Smile Ще стискаме палци за розово вързопче  Laughing

# 36
  • София
Момичета,от прегледа вчера съм със смесени чувства.Добрата новина е,че сърчицето на бебока яко тупа-лупка,а лошата е,че излизайки от кабинета усетих как се подмокрям и до днес съм с кървене(прегледа ми беше страшно болезнен).Перси каза да си пия Но шпа-то и да си слагам Утрогестана,но мен вече сериозно започва да ме обзема паника.Ако някой има идея с какво още мога да си помогна нека сподели,моля Hug И така,най-официално Док ме тръшна на легло.Днес пуснах пълен пакет имунология,резултатите ще са готови във вторник.

Късмет на всички и кой каквото си желае това да получава Hug Hug Hug

# 37
или слушаш перси или отиваш в болница.

# 38
  • София
или слушаш перси или отиваш в болница.

В коя болница да ходя?

# 39
  • София
В Надежда например  Rolling Eyes
Ти всъщност върна ли се при нея или само по телефона и каза?

# 40
  • София
Върнах се веднага щом изкървих и тя така каза

# 41
ами не знам тогава.
силно ли е кървенето?
може от фраксипарина да кървиш.

Звънкай на спешния и им кажи. аз с кървене не бих стояла и минута вкъщи. но аз съм си параноичка де.

# 42
  • UK
Момичета,от прегледа вчера съм със смесени чувства.Добрата новина е,че сърчицето на бебока яко тупа-лупка,а лошата е,че излизайки от кабинета усетих как се подмокрям и до днес съм с кървене(прегледа ми беше страшно болезнен).Перси каза да си пия Но шпа-то и да си слагам Утрогестана,но мен вече сериозно започва да ме обзема паника.Ако някой има идея с какво още мога да си помогна нека сподели,моля Hug И така,най-официално Док ме тръшна на легло.Днес пуснах пълен пакет имунология,резултатите ще са готови във вторник.

Късмет на всички и кой каквото си желае това да получава Hug Hug Hug

Ако имаш назначен Фраксипарин/ Аспирин протект, би следвало да ги спреш, докато спре и зацапването, но все пак, слушай док, каквото и както ти каже. Лягай и не ставай Naughty единствено набързо до 00 Hug

# 43
  • София
Ако днес още кървиш иди пак до болницата, ще чуеш и мнението на някой друг и може и да решат да те оставят на някоя система. Стискам палци, кървенето да спре.

# 44
гледам юлето не е влизала от петък  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт