КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ АРТОХОЛИЦИ-20

• 57 435
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Значи пак си в играта. Сама ли ще се пробваш или с донор?

# 601
  • София
Аз бих искала с донор (моите яйцеклетки според мен са отдавна с дефектирали хромозоми), обаче засега още не мислим за опит...ходих да проверя каква е тази програма на бивщата Тина Киркова, та доктора ми връчи лист с какво да си тествам. Така и така си ми беше време да си видя ТСХто, та рекох, като ще ми взимат кръв,  да си пусна и другите хормони от списъка, поне да знам още колко ми е срока на годност...

# 602
  • София
естрадиола е много висок, заради него фсх е ниско. някоя киста може да си отглеждаш, преглед ти трябва  Rolling Eyes

# 603
Вярно, че така беше- висок Е, ниско фсх.

# 604
  • София
Хич не ми се ходи на преглед newsm78, поне не преди края на идващата седмица...А кръвната ми захар си е наред, 4.7 следобед, от какво ще кистясвам...

# 605
Здравейте момичета,моят първи опит приключи с отрицателен тест.Много ми е мъчно.Сегакакво да правя ,след колко време мога да направя втори опит.Дали да пробваме естествен цикъл след няколко месеца?

# 606
  • София
bumbarana, съжалявам за неуспеха. Поплачи си. Тежки са тези моменти.
Моят съвет за естествен цикъл е да го пробваш само, ако в клиниката, в която си, пробват на наистина естествен цикъл (без никаква стимулация) и да изчакаш поне два цикъла преди това, защото ако си имала стимулация циклите са странни след това.

# 607
  • София
Момичета, и аз влизам тук от време на време и всеки път с надеждата да прочета хубави новини.

Шарки, радвам се да те видя.

На мен ми остават 3 месеца да си стоя в къщи с детенце, от Нова година ще тръгвам на работа. Хем някак си почнах да се чувствам затъпяла и ми се иска в главата ми да има и други мисли освен за памперси и детски храни, хем пък от сега се чудя как ще я оставя......

# 608
  • София
никакво чакане след стимулация не трябва, според мен  Rolling Eyes

# 609
никакво чакане след стимулация не трябва, според мен  Rolling Eyes
Така е. Стимулацията през текущия цикъл подпомага нарастването на повече фоликули през следващия.

# 610
  • София
Аз го казвам на база на личен опит, при всеки явно е различно  Peace.

# 611
  • София
и аз на база огромен личен опит  Mr. Green
ама най-добре да си питаме лекарите.

# 612
момичета изпуснах трети ден за изследване на фсх а се притеснявам за ияр заради възрастта, утре ми е седми ден от цикъла, дали мога да направя някакви изследвания или да отида някъде на преглед ама да не се чака месеци, за да се ориентирам в ситуацията,нямам нерви да чакам още три седмици

# 613
  • София
И така, АМН 0.64, Инхибин 140  newsm78 newsm78 newsm78

Преди 4 години:
АМХ - 2.805 ng/ml (реф. стойности 1-10 ng/ml )
Инхибин Б - 88.24 pg/ml (реф. стойности 10-200 pg/ml)

Последна редакция: чт, 16 окт 2014, 14:11 от Sharky*

# 614
  • София
аз тия така и не ги разбрах какви трябва да са, нямат ли референтни  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт