КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ АРТОХОЛИЦИ-20

• 57 437
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Пингвинче драго ми е да те видя  Hug Hug Hug

# 586
  • София/Стара Загора
Ама и аз съм тук, вие какво си мислите   smile3521 smile3534

# 587
И аз съм тук  Hug сбрахме се  Party

# 588
  • София
 Hug здравейте, да се отчета с още един неуспешен опит, вече не ги броя, дет се вика:-)  Какви клюки около вас? Нещо не съм виждала Пепапет, Шарки как е?

# 589
  • София
Аз съм тук, чета ви Simple Smile, добре съм, търча си по разни служебни задачки и по ремонти на стари апартаменти (от разчистване съм с мускулна треска до фаза "робокоп" в момента, но поне му се видя края днес, утре издавам ключовете на наемателите и после "пей сърце"). Иначе от АРт темата, аз спрях да опитвам непорочно, а с порочния начин нямам успех.

# 590
  • София
Ето ме и мен, яко съм на черешата в последните месеци. Чакам някой да оживи темата с Блага вест

# 591
  • София
Как си Криска,децата слушкат ли?  bouquet

# 592
Здравейте борбени момичета Grinning
Пожелавам на всички ви скоро да се похвалите с бебчета ♡
Шарки, драго ми е да те "видя" Hug

# 593
  • София
Ние пък кръстосваме паркове и градинки с малкия човек.Квартала ни отесня и с метрото вече превзехме и центъра Joy

Speed ,последните опити в Турция ли бяха?

Криси ,мъничетата ти са един разкош!

Момичета,толкова много искам като влизам тук да чета само добри новини!Айде понапънете се още малко,де  love001

# 594
  • София
Момичета    love001  love001  love001
Дано тази тема - почне де се запълва с още бебешори, че нещо много изостана  Praynig Praynig Praynig

Джули - много е сладък малкия Славян  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, да го нацелуваш едно хубаво  Hug

# 595
Тук съм и аз  Laughing
драго ми е да ви; Hug Hug Hug Hug видя;

# 596
  • София
Пепи, почерпи по една бира, де! Не закри ли сезона?

# 597
  • София
Я, помагайте сега, аз нали от две години съм "извън системата" и съм забравила хормоните как трябваше да са. Пуснах си в петък на 2ри ден хормонки и ми излезе следното:

Хормони
Име на теста(изследване)       Резултат      Единици   Референтна стойност   Метод
TSH                                                 2.01       uIU/ml     0.27 - 4.2                    ECLIA
LH                                                 3                   U/l     2,4 - 12,6                    ECLIA
FSH                                                 7.8                   U/l     3,5 - 12,5                     ECLIA
Пролактин                                273                 mIU/l     102 - 496                     ECLIA
Естрадиол                                        456.5         pmol/l        46 - 607

Който помни, да ме коментира, моля.

# 598
ФСХто ти е като на двайсетгодишно момиченце  Mr. Green
Мисля, че са добре.
А бе май естрадиола е височък.

# 599
  • София
То през последните 7 години все така е било на 2 ден...Пуснах и Инхибин и АМХ, ама до резултата има още 20на дена...Да видя как са мръднали, последно ги пусках през  март 2014.

Общи условия

Активация на акаунт