КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ АРТОХОЛИЦИ-20

• 57 452
  • 747
  •   1
Отговори
# 570

Звезди то не останало  Hug, стискам палци за леко раждане като му дойде времето  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Малиии,като те прочетох и се поупулих,още майтап ми се струва  ooooh!
Ти как си,нещо ново?

# 571
  • София
Звезди  Hug Hug Hug

Добре съм горе долу, ще се оправя съвсем като забременея пак  newsm78
Бях при лекарката всичко от физическата страна е наред, каза като минат три месеца да пробваме по обикновенния начин - пък дано се случи чудото. Ако работата не стане пак в клиниката - на лимитиран цикъл - това обаче го виждам чак другата година живот и здраве. Още се връщам във времето назад и има много ако, не че мога да променя нещо но, линията на корема ми седи още, с две думи - кой каквото сам си го направи никой друг не може да му го направи. Трябваше да послушам лекарката - а аз не йок близнаци, нека си направят експеримента на мен с лазер  #Cussing out
П.П. Много песимистично прозвуча, извинявайте момичета дано не ви натоварвам.

# 572
Джия, сега не се връщай какво, защо.
Имало е да стане, станало е.
Дано скоро пак си с шкембе.

# 573
  • София
Сигме   Hug Hug Hug знам че е така, но доста често връщам лентата назад  Rolling Eyes

# 574
Благодаря момичета  newsm51
Пожелавам много такива изненади в темата, че и по-големи  Hug Hug Hug

Звезди, леки последни бременни дни и незабравима среща  Hug
DjijiHug Не мисля, че има да се упрекваш за каквото и да било. Дори и да беше послушала лекарите, дали изхода щеше да е по-различен? Може би да, може би не. А ако и те бяха убедени, че предлагат най-правилното решение щяха да бъдат по-категорични в препоръките си. Дано скоро да гледаш повече напред и да се обръщаш по-малко назад  Hug Hug Hug

# 575
  • София
Гуги,да сте живи и здрави с бебоците. Всеки ден в пълното ви семейство да ви носи само усмивки и положителни емоции  Hug
Дарленка,много се радвам на прекрасните изненадващи новини около теб  Grinning Hug
Джиджи, Hug Чудесно е,че гледаш напред към следващ опит....няма смисъл да връщаш лентата,знаеш,какво казват хората "каквото ти е писано на глава,на камък не ходи"  Sad и едва ли твоето решение  или пък липса на такова е наклонило везните  Hug Стискам палци скоро да се похвалиш с такава лентичка,като на Дарленка  Praynig

# 576
  • София
Момичета благодаря ви  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 577
  • София
 Rolling Eyes

# 578
  • София
Бамби никой от никъде не се появява  wavey
Ти как си действате ли за сестричка  Heart Eyes Как е малкия младеж?

Аз съм все по добре - така ми се струва поне, действаме по въпроса с бебето с креватни упражнения. Надявам се на непорочно зачатие  ooooh! Ако не стане другата година ще минем към нов опит. Пие си чая (благодаря ти Бамба  Hug ) дано помогне, миналата година спермограмата му беше стигнала до добра  Simple Smile

# 579
  • София
на 6 страница намерих темата, та реших да я върна по-напред, току виж се появил някой  Mr. Green
ние сме добре, бяхме по почивки, най-веселото море изкарахме.
действаме за ново попълнение, пък каквото излезе.

# 580
# 581
  • София
Любимата ми тема е на първа страница  bouquet

# 582
# 583
  • Пловдив
 Heart Eyes

# 584
Ехоооо и аз съм тук  Two Hearts. Радвам се да Ви "видя"  Hug Hug Hug Hug Hug.
На успелите - честито, на борещите се като мен - успех  Peace.

Общи условия

Активация на акаунт