Как си представяте идеалната сватба?

• 8 892
  • 60
  •   1
Отговори
  • София
Породена от темата "Кой плати за сватбата" се замислих каква сватба искам. С времето съм събирала доста идеи и съм си изградила идеалният сценарий за мен.

Искам да бъде до морето, само с хора които са ми близки. Шаферките да са облечени еднакво в жълти рокли. За гостите също ще има дрескод- жълто или зелено, мъжете задължително в костюми, жените в рокли. Моята рокля искам да е семпла, но изискана, с дълъг воал.
Почерпката искам да на мястото на на церемонията.
Поканите искам да са като филмов плакат, тортата харесах от една съфорумка.
Фотографа трябва да е много добър и задължително искам след сватбена фото сесия.

Това се сещам за сега. Споделете вашите мечти за идеална сватба или ако сте имали вече такава.

# 1
Толкова романтично си описала твоята сватба.
Аз си я представям почти по същия начин, с изключение на роклята.
Ще ми се роклята да е удобна, нещо в твоят стил, но с висока талия и без шлейф и воала да е по-къс.
Simple Smile

# 2
Ние двамата с кумовете, плюс 2-3 семейства приятелски и длъжностното лице по гражданското състояние /до края на официалната част само последното/ в китен хотел в Алпите, с басейн и хубаво СПА. После- обиколка само ние двамата на европейските столици или на карнавал в Бразилия.
Облеклото- комуто както е удобно. Поканите- при личен разговор на чашка. Музиката- местна. Тези неща са ми допълнения, не много важни при това.

# 3
С ежедневни дрехи драсваш подпис в общината на някой красив град - само двамата влюбени и служителят, без кумове или гости. След това разходка, пийване на евтино шампанско направо от бутилката.

# 4
  • Варна
Тцъ, не може така. Законът изисква поне двама свидетели на бракосъчетаването.

# 5
Така е. Може първите двамата от улицата, които си носят ЛК и изявят желание, което лесно може да бъде спечелено с обещание на подходяща почерпка.

# 6
Не знам защо, но винаги съм си мислела, че за истински романтична сватба
начело трябва да застане францискански монах- от ония с въжета на кръста.

# 7

Мда, за съжаление...  Simple Smile

Искам само да отбележа, че много ме дразнят обобщения как всяка жена си мечтаела да е булка в бяло, как си била планирала Великия Ден още от детинство и как за всяка било важно да е "принцеса за един ден". Хората са различни. Peace

# 8
Аз като малка си мечтаех да ми организират крадене с коне
и екшън...ама не е на мода.

А сега вече- трябва аз да го организирам краденето Simple Smile

# 9
  • Варна
Дразнещо обобщение, наистина.

Аз изобщо не съм си представяла подобни неща. Но си направих сватбата по мой вкус. Годината беше високосна, затова и темата беше сребро. Аз бях в сребриста рокля, със сребърен букет от копринени цвят и паунови пера Mr. Green. Организацията беше като за коктейл. Всичко мина чудесно. Без никакво напрежение и нерви.

# 10
  • София

Мда, за съжаление...  Simple Smile

Искам само да отбележа, че много ме дразнят обобщения как всяка жена си мечтаела да е булка в бяло, как си била планирала Великия Ден още от детинство и как за всяка било важно да е "принцеса за един ден". Хората са различни. Peace

Напълно съм съгласна, за това пуснах темата, интересно ми е как различните хора си представят нещата. Никога не съм вярвала в стереотипите  Peace

# 11
  • София
Бабата на мъжа ми е избягала през нощта презпрозореца, за да се ожени. Приятелка е помогнала да си изнесе багажа. Не да не са я давали, ама пуста младост, страх я било да си каже, че й се жени.  hahaha
Бракът им е бил изключително сполучлив, като нейните родители са помагали с любов и желание и на двамата младоженци.

Ей на това му викам чиста проба селска романтика.  Heart Eyes

# 12
Идеалната сватба си я представям като липса на сватба. Просто да живея с любов и без проблеми с човек до себе си.
Иначе, колкото и да се "изпипва", не знаеш какво, как, колко и дали.
Важно е да има любов.
Другото са (излишни) подробности.

# 13
koikoii, аз искам да ти организирам сватбата. Умирам си за това.  Hug
Обожавам да се занимавам с организации и всичко да е перфектно, изпипано до последния детайл и секунда.

Обади ми се  smile3552

# 14
  • София
koikoii, аз искам да ти организирам сватбата. Умирам си за това.  Hug
Обожавам да се занимавам с организации и всичко да е перфектно, изпипано до последния детайл и секунда.

Обади ми се  smile3552

Само да събера парите и звънкам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт