драсни нещо свежооо
Освен пък наистина той просто все още да не се чувства напълно готов и затова да намира причините в доходите
. Е, добре де, ама може ли аз на 31 да съм по-готова от него, отколкото той на 41
. Освен засега да успокоя малко нещата и да си карам лечението, пък междувременно да се пооглеждам за нещо...и след време да го мисля пак.
. Трябват и задължително пижамки, обувчици, панталончета. Якета си има от братовчедка й, последно сега от нея има пухенка на Адидас за зимата, нова, не е обличана почти.
За него няма нещо което да не стане ,просто казва че има време и вс. ще се нареди.В случаят аз съм нетърпеливата.
/. Като се платят кредитите и до края на месеца почвам да вземам от на детето касичката
.
... направо не знам как ще изкараме следващите 2-3 месеца, такива харчове се очертават, а на целия фон
...
. Ще искат пари. Аз миналата година не успях да дам, защото той повече беше болен в къщи, отколкото в градината - не видях много смисъл да давам пари. Носех хартия да рисуват до припадък и това е. Този път обаче май няма да се разминем, но повече от 20 лв не виждам за какво да се дават. Миналата година отчетоха колко пари са останали - видяха ми се повече от достатъчно. Малко ми е тъпо, че директорката се опитва да прави нещо, но някак си без много организираност. Дворът на градината е голям и спокойно може да попита 2-3 фирми да вземат да го оправят и колко ще струва, да говори с родителите да дадат някакви пари, но не го прави. Същото и в помещенията, в които стоят децата. Не искам да полагам доброволен труд, защото нямам време и ми е далеч. По-нормално е да се повика фирма, която да го направи не аматьорски, а професионално. Малко от родителите, малко от бюджета и мисля, че ще стане. Но мениджърското не винаги им идва наум
. Искаше например бащите да изкопаят втори пясъчник в двора, да се занимават със замазки, вместо да вземе 3ма души и да стане ...
. 
и на всичкото отгоре измислих да пътуваме вечерта .
.
. Постоянно си блъскам главата откъде и как да изкараме допълнителни пари, ама пусто, не ми стига акълът
.
.
Същите блузи по английските сайтове са по 3 паунда. Най-много Ради да праща колети до България
Като сложиш раница и тн....300 лв грубо ще ми излезе удоволствието първи клас. Отделно сигурно и там пари ще искат
Препоръчани теми