Габриел Гарко, "Чест и уважение", "Лице на ангел"... и още италианско - тема 4

• 81 731
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
  • Швейцария
На прима виста филма “Io ti assolvo“ ми хареса, интересно криминале. Изгледах до към 50 мин. и ме заинтригува. До появяването на Козима... И така, може и да се навия за превод. Видях, че не говорят на тяхните диалекти /сицилиански, наполитански, тоскански и т.н./, че с тях не се справям добре. За себе си мога да разбера за какво става на въпрос, но да го напиша за субтитри ми е трудно. А тук си говорят нормално  Joy
Но момичета не се ангажирам със срокове  Hug, че деца, мъж, работа, времето ми е кът  Peace
Остава Shatzi да даде своето съгласие   bouquet

# 181
Оооо, Мария Hug, думи нямам от благодарност! Heart newsm20

За срокове няма да чуеш думичка, когато можеш и момичето, което ще реди субтитри и то когато може smile3505

# 182
  • София
На прима виста филма “Io ti assolvo“ ми хареса, интересно криминале. Изгледах до към 50 мин. и ме заинтригува. До появяването на Козима... И така, може и да се навия за превод. Видях, че не говорят на тяхните диалекти /сицилиански, наполитански, тоскански и т.н./, че с тях не се справям добре. За себе си мога да разбера за какво става на въпрос, но да го напиша за субтитри ми е трудно. А тук си говорят нормално  Joy
Но момичета не се ангажирам със срокове  Hug, че деца, мъж, работа, времето ми е кът  Peace
Остава Shatzi да даде своето съгласие   bouquet
Ама разбира се, веднага давам съгласие  Grinning Щом е за Гарко  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesиска ли питане, че и Козима в добавка.

# 183
Мда, не напразно си Шаци Hug Момичета, страхотни сте, уникални, яд ме е само, че с нищо не мога да ви помогна newsm53

За тандема МАРИ-ША    love001  love001

# 184
И един Гарко в добавка /номад Shocked newsm78/

Размислих.....та вие сте две, а и Бг-гърл Hug бременна, ще вземе да й стане нещо, пък ние, по-дъртите да получим някой инфаркт, та затова много Гарковци hahaha, за всяка по един newsm62

# 185
Добар ден   bouquet

Кали Hug   bouquet Бескрајно благодарам за темата и за се што правиш таа да биде

активна,да опстане.....секако важно е тоа што цело време циркулираат филмови со превод и тоа  

не од било кого,туку од вонсерискиот актер (во секој поглед) Габриел Гарко  newsm10 newsm51

Одлично е што има преведувачи и мајстори за редење на субтитри.

Шаци,Марија,Кали,веројатно има и др. newsm51 smile3525  Бескрајни

благодарности за се што правите за нас,вложувајки дел од вашето сллободно време,несебично.

# 186
Момичета, аз понеже пътувах и малко пропуснах, но видях, че сте пуснали нов филм. Това е Калдо криминале ли? И има ли друго пуснато, преведено?
Да благодаря и аз на момичетата за субтитрите  bouquet

Да, Калдо криминале е - в превод на Мария и субтитри Шаци!  bouquet Peace
Спрягахме и "Кръв и роза" - с руско аудио онлайн - линк в пост 92.
Кали Peace  bouquet преведе и сложи субтитри на италианския "Любов и война", но не е с Гарко, много хубав сериал Peace
Май тези си пропуснала newsm78

# 187
Pasionarija  Hug, добре дошла   bouquet , за сега има още един преводач Калина  Hug Peace

Последна редакция: ср, 11 сеп 2013, 16:22 от lia-martin

# 188
  • Швейцария
Момичета,исках само да ви кажа, че почвам превода на "Io ti assalvo" , за да не се дублира работата. А ако някой друг го е почнал да пише Praynig
Когато- тогава  Hug

Shatzi   bouquet  Hug

# 189
Поздрав на сите девојки кои толку убаво комуницираат на темата,прекрасни сте сите Hug Hug Hug
Калина  Hug  bouquet  Прости што те испуштив и благодарам за вонредниот труд,како би
можеле да ги изгледаме овие убави серијали.
Лиа-мартин  Hug благодарам што ме потсети.

# 190
............
[Лиа-мартин  Hug благодарам што ме потсети.

За нищо, можеш да ме пишеш само Лиа Hug Твоят ник има ли някакво съкращение Pasionarija newsm78
Ето и за теб един Гарко, но не знам как го искаш Joy Joy Joy Joy

Мария   love001  love001  love001 newsm10...и пак мерси!  bouquet

# 191
  • Мюнхен
Pasionarija   добре дошла.  Hug Hug
Shatzi, Мария когато успеете тогава. Ние сме търпеливи. А пък и аз нали съм много назад, че хич не е проблем. Справихте се прекрасно с предишният филм, нямам никакви съмнения и за този.
Лиа хубаво се сещаш за мен. Нали знаеш и милион Гарковци да ми сложиш, пак няма да ми стигнат.  hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 11 сеп 2013, 17:46 от bggirl22

# 192
....Лиа хубаво се сещаш за мен. Нали знаеш и милион Гарковци да ми сложиш, пак няма да ми стигнат.  hahaha hahaha

Е стига де, не ставай лакома Joy Joy Joy, хайде от мен да мине още един за днес Heart Eyes

# 193
Аз ли не разбрах, от къде да изтегля Любов и война.... Embarassed

# 194

Общи условия

Активация на акаунт