Габриел Гарко, "Чест и уважение", "Лице на ангел"... и още италианско - тема 4

• 81 653
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Какво да кажа, гледам моята "любимка" "Кармела" Mr. Green Но, добре изглежда трейлъра  Heart Eyesне е като вчерашното предложение  Crazy Joy

# 406
Какво да кажа, гледам моята "любимка" "Кармела" Mr. Green Но, добре изглежда трейлъра  Heart Eyesне е като вчерашното предложение  Crazy Joy

Те така стават разни заварки /Кармела и Тонио hug/, не винаги е любов от пръв поглед, трябват мнооого сериали, за да се открият Wink Joy Joy Joy Joy Joy

Дейзи Hug, Мария Hug, къдеее сте, момичета, какво ви е мнението? Позволявам си да викам Дейзи Hug, щото Мария Hug преведе два филма..... Praynig Praynig Praynig, какво се вкарах и аз в ролята на гара-разпределителна, моля не се сърдете,  smile3505 smile3505 smile3555

# 407
# 408
# 409

всички снимки са от "Una moglie bellissima" (2007)

# 410
Гледам тук някаква драма с Гарко от 2001/2003 г., сериал "Il bello delle donne", 16 серии? newsm78, но нещо не ми хваща окото Thinking

Ето снимка с хубава музика Heart Eyes Какво ще кажете? Hug

Il bello delle donne colonna sonora/Tango
Гледала съм го преди доста години .
Даваха го по бтв навремето .За тях години и предвид възраста на която съм била , предвид липсата на много интересна програма , интернет и т.н. ми беше интересен .
Спомням си , че музиката беше много хубава и затова наскоро се сетих за него и го гледах в сайта или на медиасет или на раи уно.Не помня коя итал. тв са го излъчвали .
Напомня ми на един друг драма/комедия италианска която често я дават по нашите тв Продавачки . Peace

# 411
# 412
Това е музиката от филма .Много любима на равно с тази от сериала Продавачки .
http://www.youtube.com/watch?v=4OZJ3F0MGjA

http://www.youtube.com/watch?v=tA8Ubvjj0dM
И двата сериала са хубави , за нещата от живота , истински , реални .. нищо напудрено и преувеличено , но доста различни са от тези които гледахме досега.
На мен Продавачки ужасно ми харесва да го гледам когато съм под някакво напрежение , дава ми стимул и т.н. гледайте го и ще разберете какво имам предвид. Peace

# 413
Ето една серия от Продавачки /незнам дали уцелих точно първа .. / но гледайте.
http://www.youtube.com/watch?v=pWC95dRp8wU

# 414
Маркрит Hug, мерси за подробните и интересни разяснения Peace Peace
Да видим на какво мнение ще са момичетата, които могат да реализират мечтите ни на практика и дали ще си изберат нещо за превод, което преди всичко им допада и на тях! Heart Eyes

# 415
  • София
Гледала съм го преди доста години .
Даваха го по бтв навремето .За тях години и предвид възраста на която съм била , предвид липсата на много интересна програма , интернет и т.н. ми беше интересен .
Спомням си , че музиката беше много хубава и затова наскоро се сетих за него и го гледах в сайта или на медиасет или на раи уно.Не помня коя итал. тв са го излъчвали .
Напомня ми на един друг драма/комедия италианска която често я дават по нашите тв Продавачки . Peace
Markrit  Hug а помниш ли под какво заглавие е излъчван?

# 416
Салон за красота нещо такова
.. пфуу не помня ..
Даваха го към 11 часа сутринта , мисля по времето когато даваха и Чентровитрине.

# 417
Относно какво да се преведе ,  ви препоръчах един наистина интригуващ сериал който никой от вас не зариби незнам защо .
Затова няма повече да го препоръчвам , да не стана досадна и да ви се отще когато някоя бг тв го купи .
Относно продавачки , често го пускат по бг тв /не помня по коя точно/ , даже наскоро го повтаряха заедно с Един По Добър Баща с Микеле Плачидо .

# 418
Маркрит, Шаци Hug Hug, леле какви заглавия мятате из пространството Shocked Shocked Shocked, аз явно съм пълен аналфабет по отношение на филми smile3511, къде ли съм бляла през годините doh doh Shocked

Ancient Cobblestone Street, Bulgaria

# 419
  • Швейцария
Ехо момичета   bouquet

Гледам обсъждате филмите на Гарко  Simple Smile

Филм 2007 г. Una moglie bellissima

USTREAM: http://www.ustream.tv/recorded/8456634  /целият филм/

откъс от филма

Този филм не съм го гледала, но честно да ви кажа нямам и намерение да го гледам заради Лаура Торизи. Мога да я изтърпя само в  "Чест и уважение". Още преди да стане известна актриса, я гледах в техния  “Grande Fratello“- Биг Брадър и от там ми стана антипатична. Извинявам се, ако някой ѝ симпатизира. После се залюби с режисьора на този филм /Леонардо Пиерачионе/ и от там като стрела се изкачи по стълбичката на известността. Peace

“Il bello delle donne“ съм го гледала много отдавна, има няма 10 год. Забавно и леко сериалче. С този сериал се “запознах“ с Гарко  bowuu  Markrit  Hug точно така се казваше на български “Салон за красота“. Браво на теб   bouquet, как си се сетила. Няма ли го някъде качен с бг аудио  newsm78

“Продавачки“ даже не бях чувала за него Embarassed Markrit , браво на теб, доста сериали си изгледала и ги знаеш  bouquet Не напразно точиш кори за лазаня smile3501 И аз като Кали ти свалям шапка. Аз мога да се навия да спретна такава лазаня само ако е за Гако и още един двама красавци от тв екран Joy

Аз ми се искаше да погледна ето този филм на Гарко “I Colori della Vita“. Макар, че и тук партньоките му са катастрофа Mr. Green Две серии е, но не го намирам целия. Ако някой може да го намери  Praynig

Хм, мислех да бъда пас за малко, а аз пак се разписах Joy
Shatzi  Hug, Lia  Hug,  Markrit  Hug, Kali  Hug, bggirl  Hug

Общи условия

Активация на акаунт