Габриел Гарко, "Чест и уважение", "Лице на ангел"... и още италианско - тема 4

• 81 568
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Емили Hug, аз даже съм решила да му дам шанс до края, нали е само 12 епизода Stop hahaha Но е хубаво, че има още някой, който го гледа newsm78

Hug Аз не знаех, че е само 12 епизода, дано след това пуснат друг италиански сериал.
Този филм с Раул Бова е много приятен http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=268246

# 646
Емили Hug, мерси за линка към филмчето с Раул Бова, точно нещо лекичко ми се гледа Peace

Днес съм само на "сваляне" Joy Joy Joy Joy Къде е Гарко????
Скрит текст:

# 647
Здравейте, по късни доби!  Hug Hug Hug

Мдаааа, аз се чудя защо онази вечер съм заспала на италианския сериал...

Не всички италиански сериали са на ниво.
Някои просто бледнеят, особено ако си изгледал нещо качествено преди това.

"Опрощавам те" - зад кадър.

# 648
  • Швейцария
Рудолфо Валентино ли щеше да е с участието на Марта Вачкова и Латинка Петрова или ставаше въпрос за друг филм?

Hug Hug Hug

Да, за този филм става въпрос, Емили.

Тази вечер изгледах 6 епизод на "Baciamo le mani". От самото начало на сериала, двама актьори ми се набиват в очите и се чудя кои са newsm78. Приличат ми на Асен Блатечки и Илка Зафирова, но изобщо не допусках да са те  Thinking Когато почнаха да течат надписите и... ооооо  #Crazy ми то фигурираха повече от 10 бг имена. сред които и Мартина Вачкова и Фахрадин Фахрадинов  #Crazy Другите не ми са познати.
Блатечки играе дясната ръка на мафиота, а Илка Зафирова е личната асистентка на мафиотската дъщеря, за сега само тях разпознах  Joy
Сериала на мен много ми хареса, държи в напрежение и те кара да чакаш следващия епизод с нетърпение. Общо са 8 серии.
И на края въпроса ми е Марта Вачкова и в двата филма ли ще участва?Т.е. и в Родолфо Валентино ли? Макар, че до тук на сериала все още не се е появила.
Оф, объркано стана, дано сте ме разбрали  Praynig

Петък вечер е, и тук никой няма  Hug Дано да се забавлявате някъде и да ви е гот  Hug

# 649
  • Мюнхен
Мария добре ти е на теб с този италиански, гледаш си хубави филми... Завиждам ти благородно.
Иначе четох, че за този филм са искали Гарко, но той е отказал. И че е сниман около 4 месеца в БГ.

# 650
  • София
Добро утро  Hug

Скрит текст:

Mari@K   bouquet много интересно ми стана, Асен Блатечки Heart Eyes заедно с Владо Карамазов  Heart Eyes са моите любимци от българските актьори  Grinning Ще го погледна и аз този сериал, ако намеря къде  Praynig

# 651
 wavey
В момента нищо не ми се гледа, разстроих се вчера
Скрит текст:
от новината за внезапната кончина на големия турски артист Тунджел Куртиз

На всички вас ХУБАВ ДЕН!    bouquet

Lauterbrunnen, Switzerland Peace

# 652
  • София
Лиа  Hug

Скрит текст:
Много тъжно, наистина.  CryГледала съм го първо в Аси после в Езел, вуйчето ми беше любимеца. Истината е, че всички сме за там, никой не е побил кол на тази земя. Мир на праха му и спокойствие на душата му   Praynig  

# 653
Здравейте, по късни доби!  Hug Hug Hug

Мдаааа, аз се чудя защо онази вечер съм заспала на италианския сериал...

Не всички италиански сериали са на ниво.
Някои просто бледнеят, особено ако си изгледал нещо качествено преди това.

"Опрощавам те" - зад кадър.

smile3521...нормално, не може в живота всичко винаги да е на макс!
А от "Опрощавам те" това беше единствения момент да се смея, защото Козима я бяха вързали много непохватно, с нещо като "седалка", в която тя се чувстваше доста некомфортно и някак сцената вместо да е плашеща, на мен ми се видя комична.....Дори сега при тази снимка зад кадър,  пак се  Joy Joy Joy Joy Joy

# 654
Ауууу колко много постове сте написали #Crazy newsm78 Днес явно на всички ни не е ден Mr. Green Да не сте хукнали всички на партито? Heart Eyes

Stasera GABRIEL in SARDEGNA

# 655

Abruzzo, Italy

# 656
  • София
Buongiorno tutti  Grinning

Скрит текст:
Лиа    bouquet събота и неделя традиционно в темата все едно "бомба е паднала"  Joy

# 657
Шаци Hug, Buongiorno Laughing

Прекрасно клипче за неделя сутрин Peace Сладурчето Гарко го изгледах тамън два пъти, дори спрях клипчето на снимката с Козима, е страхотна двойка са newsm10

Да видим днес кой не е засегнат от падналата бомба през почивните дни smile3503

Скрит текст:
За кафенцето Hug

Последна редакция: нд, 29 сеп 2013, 11:59 от lia-martin

# 658
Здравйте!  Hug Hug Hug

Притесних се, че страничките няма да стигнат, докато се върна.  Embarassed Embarassed Embarassed

Надявам се, че си отмаряте добре.
Затова са почивните дни

# 659

Gabriel Garko in Sardegna  testimonial contro la violenza sulle donne
"Nulla giustifica la crudele vigliaccheria di chi si accanisce contro una donna ,non puo'
chiamarsi uomo un essere che picchia o perseguita una creatura piu' debole,amo le
 donne e la loro misteriosa poesia e non tollero chi fa versare loro anche una sola lacrima"

Общи условия

Активация на акаунт